Bakireliğimi onda kaybetmistim yüz üstü * sahtekarlıklarla beni yüz üstü bıraktı o sırada baska iliskisi varmış uzun iliski içerisinde ben ise ondan sonra çesitli insanlarla tanıstım ve hiçbiriyle ciddi iliski yakalayamadım uzun zamandır yalnızım ve bu duruma çok içerliyorum böyle insanlar mutlu mesut ben ise yapayalnızım onu sevmıyorum fakat gururumu incitti sürekli stalklıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum ben saf mıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslına bakarsan şu an bir çıkmazın içine sokuyorsun kendini, korku ve kaygıların sadece onlarla alakalı olayları görmeni ve düşünmeni sağlıyor.
Kendi hayatını kendin çıkmaza soktuğunun farkına varmalı ve kendin için çaba göstermek zorundasın. Yaşadığın hayattta seni senden daha iyi tanıyan kimse yok bu yüzden sana iyi gelecek şeyler için adım atmak zorundasın. Kendi hayatını insanların mutluluğuyla kıyaslama asla sen öyle düşündükçe hayatında eksikler ve o insanların hayatında güzellikler görmeye devam edeceksin o yüzden bunu bırakman gerek. Bakaret senin gelecekteki tüm hayatını etkileyecek bir detay olmayacak asla “sen izin vermediğin sürece”02 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum yaşadığım olayı sen yaşasan böyle düşünmezdin kolay bisey mi?
- +1 yıl
Çünkü bir kadın değilim, eğer bir erken tamamen senin düşüncelerine sahipse bu zaten onun yanlış kişi olduğunu gösterir. Hayat boyu asla erkekler kadınlarla %100 aynı düşüncede olamaz olduğunu düşünen insanlar sadece birbirinden faydalanmak için rol yapıyordur.
En sevdiğim en güvendiğim insanlardan kazık yedim kendimi tamamen açtığım insanların bunu kullandığını fark ettim. Kendimde önemli gördüğüm her şey insanlar için bana karşı bir silah olarak kullanıldı. Şuanki düşüncemi bu tecrübeler şekillendirdi. Ben bir erkeği. Toplum baskısına senin kadar maruz kalamam özellikle Türkiye’de yaşamadığım için ama orada büyüdüm senin düşüncelerini şekillendiren durumların farkındayım. Ama şunun farkına varmak zorundasın yaşadığın hayattaki en önemli canlı sensin bir “toplum” ya da “düşünce” değil.
En İyi Cevaplar
uzuldum sızın adınıza hayat bır sınavdır. kımı sevdıgınle kımı ısı ıle kımı aılesı ıle.. su hayata ne yapıyorsak bılkı bırseylerı yanlıs yaptıgımızdan yapıyoruz. ve sen degersız bırısı degılsın sen ona ınandın. lakın sabretmedın belkı sabırlı olsan gercek yuzunu görebılecektın. ama olan oldu. hayatına bak onu unut kot anılarını unut. senı seven bedenını degıl kalbını senı sen oldugun ıcın sevsın. ben yaklasık 6 yıldır yanlızım bır ıkı ılıskım oldu ve cogu ya evlı cıktı ya kandırddı ya para ıcın sevgılı oldular benımle. bende hep ıyı nıyetlı oldum ınsanları kendım gıbı gordum.. lakın yanlızım. ıyı nıyetınız sadece kendınıze kalıyor. ve ben kendımı degersız asla görmedım. sunu bılırım yaptıgım her hata benı baska bırseylere kazandırıyor baska sonuclar dogruyor. belkıde zamanı vardır dogru ınsan ıcın dıyorum. oyuzden sıkma canını sen bır cıcek kadar narın naıf dusuncelı bır ınsansın. o guzel kalbını asla bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle yaşadığın şey için üzüldüm ancak dert etme. Çünkü senin niyetin temizdi ve inandığın için yaptın. Onu stalklamayı bırakmalısın ve hayatından komple çıkarmalısın. Eğer içinde ona karşı kin varsa güvendiğin bir erkeğe söyleyip dövdürebilirsin. Bazıları bunu çok hak eder çünkü. Bahsettiğin bekarete gelince de şunu söylemek istiyorum. Gerçekten hayatta bekarete takılmayan, anlık seven, anlayış içinde olan, sadık ve sevgi dolu erkekler var. Az da olsa var. Buna inan ve böyle birini aramaya veya seni bulmasına bak. Ama hiç acele etme. Arayan bulurmuş. Seçerken de dikkatli ol ve güven için kendine de karşı tarafa da zaman tanı. Umarım kendin gibi temiz niyetli biri karşına çıkar ve seni güzel sever. Hayatta her zaman umut vardır, umutsuz hayat zindandır. İyi dileklerimle... 🌼
00 Yorumla
+1 yılkaybedilmeyecek bakirelik yok ki, öyle böyle yaşanır. Birkaç erkekle daha yaşarsan zevk alıp onu kafaya takmazsın bile, birlikte olduğun erkekler sana değer verecek, sevilip sayılacaksın da, tercih sana kalmış bişi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
+1 yılYani saf, temiz olmak kötü bir şey değil, sen iyi tarafsın, üzülme canını sıkma, iyi olduğun sürece muhakkak iyi biri karşına çıkcaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılhayır sen saf değilsin öyle düşünme bence değerli birrisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen kendini değersiz hissetme, Allah a dua et kalp kıran kırdığı yerden cezasını bulur
04 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır ah edıyorum bi türlü çıkmadı allah bana bunları yaşatanı mutlu etmemeli
Cevap sahibi+1 yılEtmez canım inan bana etmez..
Soran+1 yılBiliyorum etmez ama öyle birsey olsun ki göreyim mesaj atmak zorunda kalsınlar hakkını helal et diye bu dünyada görmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah kalbine göre versin inşallah sen ümidini kesme sakın ❤
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sen neden saf olasın onu yapan şerefsiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet muhtemelen evlenebilmek için diktirirsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmis olsun.. Bende benzerini yasadim uzulme, yillardir demissin kac sene oldu ki? Hakkin kalmaz o kisi evli mi cocugu falan var mı
00 YorumlaEvlenmeden önce vermeseydin sen de
00 YorumlaCanın yandımı çok ilk ilişkinde nasıl oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılhem de cook
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılStalklamayı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBense hala bakir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem