Gizli Üye(25-29)+1 yılBen genelde sevmiyorum. Kışın kalın eşofman giyiyorum altına da üşümemek için termal tayt giyiyorum önüm kötü duruyor diye montumu çıkarmıyorum çünkü bu belden aşağısı biraz zayıf basenleirn önü falan Annelerin diktiği eşofmanlar olmuyor ama çok diktiği in mecburen giyiyorum sinir oluyorum millet resmen tayt ve altında bir şey yok. Biride kot pantolonu resmen içine sokmuş gibi benim popumun arasına bir eşy girse çamaşır veya pantolon direk onu çıkarıp dümdüz gözükecek olanı giyiyorum. Milletin ne bu araya kaçmış eşya merakı
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşhircilik başka bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl belli ediyormus?
04 Yorumla
Soran+1 yılTayt giymiş içinde bir şey yok sonuna kadar çekmiş ve sosyal medyada o çizgi görünecek şekilde paylaşmış
Cevap sahibi+1 yılEmin ol erkeklerin p. nisi belli oldugu kadar o şey belli olmaz. Kimsede o niyetle giymez o kıyafetim bence sizin aklınızdan geçen seyler onlar
Soran+1 yılCidden komiksin ne gördüğümü iyi biliyorum içine bir şey giyme taytla yukarı çek bakalım nasıl belli olmuyor komiksin
- +1 yıl
Boş yapma apaçık orayı gostermek için yapmış bizim aklımız orada değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini yaptırmak istediği için
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılÖzgürlük diyenler var buna.. haşa terbiyesizlik vajinalarindan memelerinden prim kasıyorlar cok yazik.
Soran+1 yılCidden bundan dolayı gece gece sinirim bozuldu kafaya takılmaya değilmeyecek insanlar aslında ama diyor ki erkekler belli ederse tecavüzcü ve bunları durdurmalıyız diyor arkasından da kızın kendi bedeni istediğini yapar çok saçma görüş iki cinsiyette alakını bilmeli ona göre davranıp topluma katılmalı
Cevap sahibi+1 yılAhlak kaldı mı dence gir sosyal medyaya tiktoga bak kızların haline. Göğüslerini acıp hediye dilenenler, onleri belli olsun diye sekilden sekle gienler
Soran+1 yılBunlara para veren hediye gönderen erkeklerin kafasına yazık erkeklik gurularını bu kadar mı düşürdüler bir yandanda bazı erkekler yüzünden bunlar oluyor gerçek sevgi diye bir şey kalmadı herkes çıkarı için birliktelik yaşıyor çok yazık
Soran+1 yılKesinlikle dediğinizi katılıyorum ama aşırısı abartı başka bir boyut
+1 yılCanı istediği için
110 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyor
- +1 yıl
Eee? Velev ki öyle sana ne bundan? Kadın bedenini istediği gibi kullanır
Soran+1 yılAfedersin ben penisim belli olacak şekilde gezsem sizler arkamdan neler diyeceksiniz
- +1 yıl
Kadınla erkeğin ekonomik, politik ve sosyal gücü eşit değil. Ataerki denilen bir şey var. Tabii ki penisi belli olacak şekilde giyinen tacizcilere tepki göstereceğiz.
Soran+1 yılEe bu kızın yaptığı ne çok saçma bir düşünce var Çok kötüsün
Soran+1 yılİğrençsin
- +1 yıl
Ağla
Soran+1 yılYazık senin kafana erkekler yapınca tacizci kızlar yapınca bu kız bedeni sanane dmckdkjckdn
Soran+1 yılVe bu konu beni ilgilendiriyor benim için önemli biriydi ve o yorumdaki konuşmaları görünce iyice soğudum ondan
- +1 yıl
Kızı allah kurtarmış :d
+1 yılGel beni şeet dio
01 Yorumla
Soran+1 yılBen düzgün biri diye tanıyordum ama yanlış tanımışım birde yorumlarda konuşmaları iyice midemi bulandırdı
Ne yapıyo ki
00 Yorumla
+1 yılteşhircidir
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAma çok hoş değil mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam