Geçmişte sevgilisi ile bekaretini bozmadan bozmuş kisi gerçekten temiz mi sayiliyor? Bir de malum zari bozmadiklari için kendimi eşime saklıyorum demeleri ne kadar dürüstçe?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu kızların hemcinsleri ile alıp veremedikleri ne? Sevişiyorlar diye kirli mi oluyorlar garip bakış açınız var cidden.
014 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu nerenden okuyorsun ben sevismesinler mi dedim malum zari bozmadigin arkadan sokunca hiç sevişmemiş gibi muamele yapmalari sacma bir kiz oldugum icin kiz dilinde yazdim ayni şey erkekler içinde geçerli
- +1 yıl
Kirli muamelesi yapiyorsun kızlığını vermeden sevisince kendini temizmi sanıyor diyorsun ya söylediklerin bu anlama çıkıyor sevişen kirlidir anlamında bir cümle. Yazdığını bir oku istersen bana nerenden okuyorsun diyene kadar
Soran+1 yılTemiz misin kanka onla bunla seviş milletin evinden çikma sonra ben bakirim bakireyim de oldu
- +1 yıl
He tamam onlar bok oldu mu:)
Soran+1 yılOldu haydi işine
- +1 yıl
Eline erkek eli değmedi dimi. hadi ben yoluma sen işine
Soran+1 yılKendi istegimle değmedi bacım
Soran+1 yılDamacaya hallenenlersiniz o işi istese herkes yapar
- +1 yıl
Bel altı vurmaya çalışınca ne oluyor? Hemcinslerim böyle diye bana bunu yakıştırma cesaretini nereden buluyorsun sayın gizli. İki gram aklın var onuda bana laf sokmaya çalışarak harcama. Ruhun kirlenmiş senin bedenin kirli olsa ne olur.
Soran+1 yılBel alti vurmak isteyen sendin yalniz yok erkek eli degmedi falsn ulan istese herkes yapar ustune alinman benim hatam degil gemel bi ithafti ayrica evet gizliyim bil bakalim neden sayin hemcinslerin yuzunden iki gram aklimin olmasi seninki gibi boş olmasindan iyidir ki senin hem ruhun hem bedenin bozuk
- +1 yıl
Ben bel altı vurmaya çalışmadım eline erkek eli değdi mi bunu sordum. Üstüme alınmadım hemcinslerim böyle yapıyor diye beni katarak bana bu yakistirmayi yapıyorsun. Sen rahat ol beyin aklım seninkinden fazla. Saldırgan olmana gerek yok ben sadece yaptığının yanlış olduğunu söyleyen bir yorum yaptım hemen saldirganlastin. Bu psikolojinin altında yatan sebepleri merak ettim. Ruhumda bedenimde bozuktur belki ama burada yargiclik taslama hakkini bulmuyorum kendimde.
Soran+1 yılErkek eli değmedi çunku bu benim tercihim yakin zamanda reelde direkt yuzume karşi benimle birlikte olmak istedigini soyleyen biri oldu lakin ben bunu istemiyorum zaten yargiçlikta yapmiyorum bu kizlar kendilerini kandiriyolar olay o yoksa bizde bilirdik yapmayi
- +1 yıl
Tamam bu senin tercihin o yaptıkları da onların tercihi. Zaten yargılandıkları için bu yola başvurmuyorlar mı? Bende bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri. Ama bizim toplumumuzun olayı bu ses yükseltince hakaret edip aşağılamaya çalışınca haklı görüyorlar kendilerini. Neyse insanları yargılamayın diyorum sadece.
Soran+1 yılBen yargilamiyorum sadece burdaki çelişkiden bahsediyorum temiz olmak yerine başka cumle bulamadim ne yapayim
En İyi Cevaplar
+1 yılTemiz olmak kendini tamamen eşine saklamaktır. Ama pişman olmuşsa ben temiz sayarım, bakire olmasa da bu böyledir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun pişman olmasi değil malim zari bozmadigi surece istedigimi yaparim ben bakireyim duşuncesi
- +1 yıl
Bu düşüncenin bizzat kendisi pisliktir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTemizzz bu şey gibi olmuş namaz kılıyor musun sorusuna benim kalbim temiz denmesi gibi hadi oradan namusluğu yap o.. buluguu yap ben temizim bakirim de kızlık zarını bekaret sanıyor kızlık zarı bekaret değildir bir kız doğduktan sonra belli bir yaşa kadar onu dış bakterilerden korumak için vardır bekaretle uzaktan yakından alakası yok bekaret bir kızın eline erkek eli değmemesidir senin eline erkek eli değecek öpecek dokunacak sevişecek anal yapacak veya içine girmeden sürtünecek vajinana kızlık zarın duracak sen de bakire temiz namuslu olacaksın böylesini ateşle yaksan yeridir yediği haltı bir de kendi kendine örtmeye çalışacaksın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılteknik bakire onlar. ne demek dersen al sana video :D
https://www.dailymotion.com/video/x7vxehy01 Yorumla
Soran+1 yılBazilarinin zoruna gitmis 😂😂😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılön kapalı arka yol geçen hanı. dürürstlük değil tabii yapılan evleneceği erkeğe..
20 Yorumla
+1 yılÇılgın bakireler diyoruz onlara kime ne ne yaptıkları 😋 Bir insanı temiz kılan temiz kalbidir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sonra evlenip eşime ben temizim kimseyle yatmadim diye yalan atip temiz kalpli oluyorlar tabi efendim
- +1 yıl
Cevabı kendin vereceksen a. mcık gibi soru sorma k. ezo temizlik vs ne sürtünmekten alev almış yastığın hala boş soru - cevap ve onaylanma isteği
+1 yılbozmadan bozmuş nedir bilmem de dediğin tür çakma bakir / bakire sınıfına girer
06 Yorumla
Soran+1 yılKafam dolu orada ne yazmak istedigimi bilemiyorum
- +1 yıl
zaten şu an çoğunluk ileride evlenebilmek için bu yolu seçiyorlar
Soran+1 yılHerkes boyle olduguna gore herkes denk
- +1 yıl
herkes değil de genelleme. Kimisi de bozdurduktan sonra diktirebilir vs
Soran+1 yılDikince temiz mi yani
- +1 yıl
değil vicdanen kirli zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlsun kendilerince doğruysa sorun yok takılmamak lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılMantik ne diyorum
Cevap sahibi+1 yılSonuçta bakşre kalıyorlar bence sorun yok
Soran+1 yılSorun o mu yani her turlu etsinler arkadan versinler başkasininkini yalasinlar ama bakire yani bunlari yapmayana ne denir
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi arkadan da verse sonuçta bakireliğini korumuş ben ona bakarım
Soran+1 yılNe komiksin
Cevap sahibi+1 yılNeden ki cidden sonuçta benim için bakire ayeıca başkalarıyla biraz tecrübe yaşaması kötü bişey değil
Soran+1 yılBelli amca
Cevap sahibi+1 yıl😞😞
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte en tehlikeli olanlar onlar
10 Yorumla
+1 yılBu ikiyuzluluk resmen
10 Yorumlahayır öyle bir şey olur mu tabi ki bakire değiller
01 Yorumla
Soran+1 yılAma zar yerinde 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltemizliğin bunlarla ne alakası var mk
03 Yorumla
Soran+1 yılTemizlikten kastim bakireyim eşime sakliyorum diyip başka yontemlerle sevismeleri
- +1 yıl
bana gelen dürüst olsun yeter, nefret edilesi tipler
Soran+1 yılYani bencede
Zar sağlam, problem yok! Komikler
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden boyle duşunuyorlar ve biri çocugun evinden geldikten sonra bekaretimi eşime sakliyorum. dedi
Allah katında değiller 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan o zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil zaten ruhları bozuk onların
10 Yorumla
+1 yılBenim için temizlik bu değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Aşırı saçma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi