- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBir psikolog olarak cevaplarsam ;
Psikolog özellikle yuksek lisansını klinik olarak yapmışsa karşıdakinin vucut mekanizmalarını cok iyi bilir ve dahası karşıdakinin asıl tetiklendiği yer olan fikir dusunce eğilim yani ruh yapısını okur ve bu ikisini birleştirdiğinde yapacağı seks karşıdakini nirvananın da ötesine çıkarır ve boşalan da sırf organlar olmaz, özellikle ruhundaki her şey cevabını almış ve asıl o boşalmış olur ki, bu durumda kopyası bulunmazlaşır.
Öyle aslanlar kaplanlar gogsune vura vura kukreseler de temel gerçek şu ki bir erkek cinsellikte tukenişe odaklı oldugundan 2 den sonrası acı verir ve organ hasarına sebep olur, kadın ise tam tersine üremeye odaklı oldugundan eğer isterse 50 kere bile ardarda
boşalabilir ve yontem usul değiştirdikçe de organ hasarı oluşmaz.
İsteyen ingilizcesi varsa nette Psk Kinsey 'e ait raporu bulup konunun övürmasyonunu değil bilimsel yanı ve bulgularını okuyabilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBu teoriye göre jenekoloklar bu konuda master yapmış kişiler olarak, acik6ara en iyi sevişen olmalari gerekir?
00 YorumlaGaribanlardır. Sonuçta hayat onları zike zike zikmeyi öğretti
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum.
Bence en iyi sevişenler zenginler. abhefıopğ00 Yorumla
+1 yılalakası yok psikoloğum bir halt bilmeyen taş bir kadındı ama bana zevk vermedi
00 Yorumla
+1 yılHayır o kadar da iyi değiller, her şeyden önce psikolojileri bozuk ve bunu da yatağa yansıtıyorlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi sevişen insan karşı tarafı mutlu etmeye odaklı insandır bunun bir mesleği yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep burcu pskolog bir sevgilim vardi. Sabah ise giderken yurumekte zorlaniyordum
00 YorumlaEn iyi futbol oynayan da teknik direktör, en iyi mühendis de profesör?
00 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Önermen yanlış kesinlikle 😊
00 YorumlaBen ben ne psikoloğu akrep burcu erkeği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfreud annesini arzuluyomuş doğru mu bu
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır doğru anlamak için Oedipus ve Electa komplekslerini okuman gerek ve anneye öykünen aslında gelişim evresinde her iki cins " çocuk " tur ve geçicidir. Bu eğilimin cinsellike alakası sıfır Freudla ilgisi tamamen sıfırın altında bir konudur. Gelişim evresinde çocuğun ( cinsiyete baglamadan ) ihtiyaçlarını karşılayan biridir bunlar da açlık susuzluk temizlik pozitif davranıştır ama cinsellik değildir
Cevap sahibi+1 yıl@KmsyeSylymdklriNfreud peki bu bahsettiğiniz Oedipus ve Electa kompleksleri hala geçerli mi mesela siz tedavi de bunu dikkate alıyor musunuz
- +1 yıl
Bunlar Freud teorisidir ve baska teoriler de var ( Adler ya da Gestalt ) ve bunlar da dipleri araştırmadan alışma ve alışkanlıklar ile cevre sartlarına odaklanır cocuklukla ya da bilincaltı ile ilgilenmez
+1 yılBilemicem hiç psikolog sevgilim olmadı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFreudun netflixte harika bi dizisi var izle
00 Yorumla
+1 yılBence en çok tecrübesi olanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Belki konuya öyle yaklaşanlar da vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılbence alaksı yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesleğe bakmaz o iş
00 Yorumla Ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYessss
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler