Bakireyim ileri derecede sevişemem o benim çizgim olduğu içinde birlikte olduğum kişi anlayış ve hoşgörüyle karşılayıp görüştüğümüz zaman oral olsun ya da anal hiç yapmadı istemiyor hattâ kaçıyor da diye bilirim sadece sarılma ve öpüşme oluyir diyebiliriz böyle olmasının nedeni gerçekten sevdiği için o ağır bastığından dolayı mı öyle yoksa tam tersi sevmediği için sadece geçiştirmek için bir şey yapmadan da göndermemek için mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek duyguları böyle ölçemezsin şunu yapıyoruz gerçekten seviyor veya yapmıyoruz o zaman seviyor diye bir kaide yok. Sen bunu hissediyorsan zaten seni seviyordur hissetmiyorsan orada bir sorun var demektir.
Cinsellik sevsen de olabilir sevmesen de olabilir ayrıca o ben istemediğim için ileri gitmiyoruz kısmına da çok güvenme seven de ileri gidebiliyor sevmeyen de...
Çünkü o an sende istiyorsun sende kendini kaptırabiliyorsun. Her şey erkek istedi diye olmuyor çıkın şu kafadan..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOral anal istese hazırsın yani. Çizgiye bak hele.
Şey diyemiyorum, ya çocuk istediğin gibi biri falan çünkü sanırım zarının varlığı dışında umursadığın bir şey yok.04 Yorumla
Soran+1 yılYaa var böyle söyledim diye niye eline erkek eli değdi çizgi bak desen şaşırmazdım bizimde isteklerimiz arzularımız olmasn mı ki tatmin olamazmıyız ne var illa bozum mi tatmin olmak için ki zarın varlığı dışında umursayan ben değilim erkekler aileler insanlar ya da her neyse onlar olduğu için yoksa ben çoktan bozmuştum zaten ama evlilikte "bakire değilse anasının evine gönderir anısını da si. k. er gelirim başkasının si. ktigini başkasıyla yatıp kalkanı mı alcam ben gitsin o kişi alsn onu kimlerle yatıp kalktığı belli değil " bunu bütün erkekler söylüyor yoksa bende meraklı değilim yani çizgimiymiş bilmem ne toplumun dayatılarından biri bana tepki gösterme en azından hazzı yaşarken de dikkat ediyorum bu da bir şey anlamıyorum ki insan der aferim bak dikkat ediyorsun akıllıca davranıyorsun ama hazzini da yaşıyorsun demesi gerekirken adam gelmiş ne diyor tam tersini deseydim canım evlenmeden nedn bozuyorsun erkeklere güvenilir mi bilmem ne
- +1 yıl
Helal olsun lan. En azından açık sözlüsün
Soran+1 yılÖyle ama daha önce sevgilim oldu fb oldu arkadaşım oldu sordum hepsinin kafa yapısı aynı mesela 3 yıllık sevgilim dahil dedi nedn vermiyorsun bak köpeğin olurum bilmem ne vermedim ben o gerdek heyecanını yaşamak istiyroum seviyorsan bekle neyse baktı vermiyorum sen daha önce biriyle bir şey mi yaptn da vermiyorsun dedi doktora gidelim eğer sıkıntı varsa orada beni bırak sesimi dahil çıkartmam eğer yoksa da senin ağzına sı. carım dedim gelmedi kıvirdı vazgeçti iyi ki yapmadm şerefsiz başka kızlar için beni sildi sonradan gideceğini bastan gitti verseydim de olan bana olurdu ne gerek var o zevki hazzı yaşamak için illa girip bozması mi lazm tatmin oldu kadar olsun yeter fazlasına gerek yok çok çok istiyorsa 10-15 dakikalığına para karşılığı bu işin yapanlar var onlara gitsin bana ne 😅
- +1 yıl
Onlarla olur mu o iş ya? İşin içinde duygu olmalı abi öteki türlü git duvardaki deliğe daya ne fark eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Ya erken boşalma sorunu var ya da senden hoşlanmıyor pek
038 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi☹
Soran+1 yılBirlikteliginiz ne kadar sürdü olumsuz etkisi oldu mu yani
Soran+1 yılAnladm cinsellik o kadar umrumda birlikteliğimize zarar vermesinde önemli olan o
Soran+1 yılOnunla 2 kere öyle yakınlaşmamız oldu ikisinde de hiç boşalmadı biraz kendimi kötü hissettim etkisiz eleman gibi en azından anal oluyor diyorum bu ikidir bahaneler uydurup geçiştiriyor daha önceki erkeklerin boşalmalarina alıştığım için bu öyle olmayınca biraz sanki ben onu zorluyormusum gibi kendimi kötü hissediyorum
Soran+1 yılAnal için prezervatifi dahil acicaktm hemen açma birazdan acarsın dedi öpüştük sarildik 3-5 dakika sonra hadi gel üzerimizi giyinip salonda biraz takılalm dedi 5-10 dakikada orada takıldık sonrada çıktım da iç çamaşırımı sıyıriyordu girmek istedi o öyle yapınca bende istiyor sanıp hemen prezervatifi ayarlayım demiştim 🤔
- +1 yıl
Kesinlikle erken boşalma sorunu var prezervatifi takarken bile boşalabilir bak kesinlikle bu olaya benzer yaşadım bende hiçbir erkek analı reddetmez reddediyorsa kesinlikle erken boşalıyordur. Prezervatif kullan anal için her ne kadar da temiz olsanızda şart bende kullanıyorum erkek erkeğe ilişkilerimde
Soran+1 yılBilmiyorum cinsel olarak üzerine gitmek istemiyorum sadece anlam veremedim nedn diye çünkü daha önce çok istekli konuşuyordu penisi taş gibi oluyor deli gibi ön sevişmemiz oluyor fakat iş anakonuya gelince orada kalıyor bende oral seks yok onda yalama anal için dayatıyor iistekli olduğu için ama sonrası boş zaten ki anal için ben önceden hazırlığı temizliği yani her şey hazır şekilde gidiyorum zevkli bir deneyim yaşamak için
- +1 yıl
Anal temizliğimi bende aksatmazdım halen öyleyim dediğin gibi farklı bi haz yaşanıyor temizliğine dikkat edersen fakat kendine güvenmiyor cinsel birleşme konusunda benim arkadaşım da öyle semsert oluyordu yapmıyordu neden neden diye üstüne gittikçe erken boşalıyorum diye açılmıştı bana sonrasında yavaş yavaş denemeye başladık bunu fazla stres altına sokmadan 2 güne bir alıştırdım anal yolumdan zevk almaya başlayınca kendi istemeye başladı normal cinselliğe döndük zaman süreç gerekiyor
Soran+1 yılMaalesef cinsellik adına hiç bir gelişme yok
Soran+1 yılYaaa ne güzel çok kiskandm ayyy bana da taktik ver bende yenisini bulm😅
Soran+1 yılBende tam tersi sanalcı değilim reelde bulup daha anlaşmalı güvenli şekilde görüsüyorum😅
Soran+1 yılIşte sanalda bulupta reele geçirmek ne bilim riskli hem o kadar ay boyunca bekleyemem canm😅
Soran+1 yılKomşu kızı var arkadaşım onunla sevgili olmak için tanışmışlardı yani ama ilk görüşmede arkadaş olmaya karar verdiler orada ben tanıştım ilk gördüğümde aşırı derecede arzu istek oluştu bende neyse benim olması için elimde tutmam lazımdı aramı da hep tutuyordum onunla neyse zamanla sohbet muhabbet ederken eski ilişkilerden konuya girdik sonra da sekse olan bakış açısını sorguladım olumlu cevaplar alınca hemen teklif ettim ilk gördüğüm günden beridir aşırı arzu oluştuğunu kabul ederse fb olmak istediğimi söyledim kabuk etti 😅
Soran+1 yılBakma öyle kolay anlattığıma benim içinde kolay olmadı belki bir süreçten sonra teklifte bulundum yoksa avımı ürküte bilirdim elimden kaçmasını göze alamazdm yeri geldi sinirden deli oldum engelledim ama sinra yine geri dönen ben oldum ne olursa olsun o arzuyla yatağının kadını deneyimini bir kerede olsa yaşamam lazımdı onunla yatakta hayalettim şimdi de gerçek oldu 😅
Soran+1 yılTabi canm o yüzden hemen hemen 1 senelik arkadaşlığımız oldu artk kendime daha fazla engel olamadım patlattım bombayı 😅
Soran+1 yılFb amaç o zaten bir kişi oluyor düzenli oluyor sürekli farklı kişiler olmuyor aramakla uğraşmıyorum canin ne zaman isterse 😅
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Biraz karisik sormussun adam seks istiyor sen bakire oldugun icjn olmaz diyosun ama digerlerinid3 omu yaomak istemiuor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bişey yaparsa başına kalirsin normalde yapmasa da hissedersin dokunmani iater en kötü
04 Yorumla
Soran+1 yılRiske mi almak istemiyor yani korkuyor 🤔
- +1 yıl
hem senin cizgin net hemde bu kadar katı biri oldugundan olaki birsey olursa sıkıntı cıkar illaki evlenmek gerek düşüncesinde
Soran+1 yılAnladm haklisin doğru aslında neyse ben zaten tatmin oluyorum da sadece onun o yaklaşımına anlam verememistim
- +1 yıl
seni nasıl tatmin ediyorda bisey yaşamıyosunda
Anlıyorum ki çok istekli birisin beklemişsin bu zamana kadar beklemeni öneririm ve evlenmeden birlikte olma seni seven evlendikten sonra da ona neler yapabilecegini bilebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birlikteliğim oldu ama bu şekilde de davranmadım, enteresan. Çoğunlukla oral yapardık ve sevişirdik. Sonraları anal yapmaya başladık.
016 Yorumla
Soran+1 yılAaa bak sonraları da olabilir ama bizimki şu an 1 ay olcak hafta da 1 görüşüyoruz işinden dolayı 🤔
Cevap sahibi+1 yılBiz de sık görüşemiyorduk, buluşunca ama baya ateşli sevişiyorduk
Soran+1 yılDoğru evet öyle oluyor 😱
Cevap sahibi+1 yılUyum ve anlaşabilmek önemli, cinsel istek zaten oluyor
Soran+1 yılAynen öyle önemli olan uyum ve anlaşabilmek bazıları onu bile yapmıyor yapmak için yapıyor isimi görüm yeter ne uğraşıcam neyin uyumu neyin anlaşmasıdır
Cevap sahibi+1 yılÖyle kesinlikle olmaz.. o uyum olacak ki iki taraf da birbirini isteyecek.
Soran+1 yılBundan öncekinde o uyum yoktu pipisi düştü bir daha kalkmadı o kadar uğraştık nafile morali bozuldu 250 tl aparta verdi ohh iyi oldu birde senden dolayıda olabilir diyor yaa kadının ruhuna dokunmuyorsan önce ruhuyla se. vişmiyirsan değer önem vermiyorsan yatakta da iyi bir performans bekleme nasl diye bir hal hatır dahil sorduğu yok sadece sevişmek için o gün iletişime geçer birde ne bekliyor
Cevap sahibi+1 yılBirlikte güzel vakit geçirmek de önemli sadece sevişmek de değil...
Soran+1 yılTabi canm muhakkak ama işte başkalarına ya da başka şeylere zaman ayrılır bana gelincede işte zamanım yok efendim bilmem ne bir ara telefonun ekran resminde başka kızla el ele resim çekip katmıştı kızı rehberine ♥️ şekilde kaydetmişti bunları görüp öğrendiğimde onunla yatakta çıplak sarılıyorduk işte böyleler sonrada bize laf atıyorlar boşuna demiyorlar kadınları kandırmak kolay diye gerçekten öyle 2 güzel hoş laf yeter zor bir şey değil paraylada değil yeri geliyor yatağının kadını olup en özel anını paylaşıyorsun bilmiyorum erkeklere ne yapılsa olmuyor boş bakireliği versen etsen sonra derki canım vermeseydin zorla mı yaptm der ortada kalırız yapmazsak buda sıkıcı yaa doğru dürüst sevisilmiyor boşuna uğraş zaman kaybı
Cevap sahibi+1 yılSen de tam karaktersizlere denk gelmişsin yaa.. tanışmak isterdim seninle
Soran+1 yılBilmiyorum bendeki şansızlık işte bu en son ki öncekiler gibi olmayınca değişik geldi hoşuma gidiyor en ufakta olsa sarılmak için 10 dakikalığına yanıma geldi her akşam 2-3 saat konuşuyoruz sohbet muhabbet cinsellik konusuna hiç girmiyor seks dışında da görüşüyoruz benimle planlar yapıyor en basitinde görüştüğümüzde sıcak çikolata ve sevdiğim gofretten alıyor bu ince düşüncesi bile yeter sabah günaydınları akşam iyi geceleri eksik etmez gün içinde arada hal hatır sorar yazar
Cevap sahibi+1 yılŞu an biriyle görüşüyor musun
Soran+1 yılEvet benimle fazla cinsellik yaşamayan kişi işte o kötü pis olan önceki 😏
Cevap sahibi+1 yılSen yaşamayı istiyorsun ama sanırım
Soran+1 yılCinselliği herkes ister ama öyle abartılı şekilde sürekli sürekli değil önce ruhuma dokunup doyurucak aksi taktirde yapmak için yapılmaz yaa saman tadı gibi tat alınmıyor en azından bu ruhuma dokunuyor değer veriyor ister numaran olsun ister gerçek en azından diğerleri gibi hiçe sayilipta isimi görüm demiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin kıymetini bilir umarım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapsa suç yapmasa suç Türkiye de kızları mutlu etmek imkansız tedavi olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam duş al derim yatırırım yatağa oral yaparım ağzıma boşaltırım aşık olduğum kadını yalarım hep
00 Yorumla
+1 yılSenden ışık alsa yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılYatağına giriyorum soyunuyoruz daha ne olsun prezervatifi acicaktm dur bekle hemen açma kurumasın gel biraz daha uzan diyordu sonrada üstümüzü giyinmek üzere ayaktan çıkıyorduk 😅
- +1 yıl
Korkuyo da olabilir ben olsam 😂
Soran+1 yılNeyin korkusu😅
- +1 yıl
acıycak sanıyor herhalde :D
Beğenmediği için olabilirmi
03 Yorumla
Soran+1 yılyaaa gerçekten mi 🤔
Soran+1 yılAma beni reddetmiyor yani cinsellik dışında görüşüyoruz her akşam 2-3 saatte telefonda sohbet muhabbet cinsellik konusu yok dün bile 10 dakika görüşmek için iş çıkışı geldi sarılmak için
acaba o masumda ben mi daha sapıkça düşünüyorum 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbu hareketinde seni geçiştirdiği çok belli
03 Yorumla
Soran+1 yılMecbur değil ki gecistirmekle uğraşmasının anlamı yok işine yaramıyorum ki nedn birlikte ne gerek var 🤔
- +1 yıl
işine yarayacağın günü bekliyordur. yoksa şimdiden skmşti bence
Soran+1 yılYaaaaa😱😱😱😱
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. sevdiği icinde de olabilir bunu bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeği kendi yerine katsan nasl bir düşünce duygu ya da ne bilim izlenim olur sende 🤔
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçiştirmek için değildir tabi kalkmıyorsa
18 Yorumla
Soran+1 yılKalkıyor canm
Cevap sahibi+1 yılO zaman gerçekten seviyordur
Soran+1 yılNe alaka herkesin pipisi kalkmıyor mu bildiğim kadarıyla kalkar 🤔
Cevap sahibi+1 yılBazı kişilerin kalkmıyor iktidarsiz olayı da burdan gelir.
Soran+1 yılAnladm 😱
Cevap sahibi+1 yılGıcıklık olsun diye cevap vermiştim. Bak olay şu. Bu devirde yatıp kalkma niyetinde olan ilişkiler çok yaygınken birisi dokunmuyorsa ya gerçekten seviyordur ya da inançları için uzak durmaya çalışıyordur. Her iki ihtimaldede seviyor demektir
Soran+1 yılYaaa gerçekten mi inşallah öyledir yaa gerçekten belli bir zaman sonra insan öylelerini özlüyor diğerleri yüzünden seksten sevismekten ne haltsa işte ondan tiksindim ama gerçkten bu sohbet muhabbet ediyor sarılıyor öpüyor sıcak çikolata aliyor en basitinden sevdiğim gofretten alıyor bu ince düşüncesi bile yeter 🥰😍😘
Cevap sahibi+1 yılÖyledir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük ihtimalle geçiştirmek için
03 Yorumla
Soran+1 yılGecistirsede nereye kadar seks için olsa zaten işimi göremiyor der muhattap olmam yoluma bakarm🤔
Cevap sahibi+1 yılzamanla belli eder kendini.. burada neler neler okuyoruz vallahi
Soran+1 yılDoğru haklısın🤔
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin biraz saf sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani anlamadm neden saf oluyor 🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılVicdan
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani vicdan derken🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYani rol olarak kendini düşüne bilirsin aynısını sen yaşasan yani hayatin bir kız olsa ve o şekilde bir durum olursa 🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaslar kac?
012 Yorumla
Soran+1 yılBen 28 o 24
Cevap sahibi+1 yılSeks odaklidir ya cok fark var baya buyuksun
Soran+1 yılTabi canm evlenecek halim yok bizimki takilmaca 😅
Cevap sahibi+1 yılBakireyim diyosun oral anal falan yapsana
Cevap sahibi+1 yılBazi erkekler kadin bulamayinca eldekini tutmak ister seks olmasada dursun der bu da oyle olabilir
Cevap sahibi+1 yılyorumlarını okudum cok farklı bırısın
Soran+1 yılTam tersi uğraşamam yaa boşa kürek çekmem ben deyip hiç muhattap olmuyorlar
Cevap sahibi+1 yılbakırelıgı kooruyarak haz alma mantıgın cok hos
Soran+1 yılZaten normalde onu yapıyordum daha önceleri hattâ başta kendi diyordu ben oralı çok severim falan filan bilmem ne ama ne olduysa o abaza gitti onun yerine sevgisini ilgisini gösteren 10 dakika da olsa sarılmak için gelen saatlerce telefonda sohbet muhabbet edip yeri geldiğinde dışarıda da zaman geçirip aktivite de bulunan birine döndü 😅
Cevap sahibi+1 yılcook sacma bır ılıskınız var bence su an :D
Soran+1 yılAynen sacma işte sorunda orada biz neyiz bende anlamadm bir ara onada sordum biz neyiz diye oda bilmiyormus😅
Cevap sahibi+1 yıldm atar mısın sen bana bır merak ettım bu konuyu :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler