oha la sende, valla nasil yapiyorsunuz ben anlamiyorum cidden, ben kendimden uc yas ve buyuk kizlara direkt saygimdan abla moduna giriyom ister istemez siz de iliski istiyorsunuz 15 yas buyugunuzle, abi o abi abi, abi diyeceksin..
Kadınsı olmasına lafım yok ki kadındır gayet ama 37 yaşında birisi her şekilde 22 yaşında insanı etkiler ve etkisi altına alır normalde yaş takıntım falan yoktur ama 22 ile 37 arasında fikir ve düşünce olarak dağlar kadar fark vardır ve olmazda
Normal ilişki olur, cinsellikte yaş önemli değildir, yaşı rakam olarak kabul edin sadece , zevk ya da orgazm aynı normaldir hatta tecrübeli olduğundan neyin nasıl yapılacağını daha iyi bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
fb daha ideal ama maddi olarak da karsiligni al
niye öyle bişey yapayım seviyorum
sen bilirsin. ama benim dedigim nakit almak degil. ihtiyaclarin anlamindaydi
oha la sende, valla nasil yapiyorsunuz ben anlamiyorum cidden, ben kendimden uc yas ve buyuk kizlara direkt saygimdan abla moduna giriyom ister istemez siz de iliski istiyorsunuz 15 yas buyugunuzle, abi o abi abi, abi diyeceksin..
Adamın enerjisi varsa yatakta seni delirtir duygusal anlam da da çok romantiklik bekleme
niye ki
Hani yaş itibari ile bende o yaşlara yakinim çok romantizm yapamam ama yatakta acımam.
Kendimden 15 yaş küçük birisine cinsel obje olarka bakacak olursam bir gün şeyimi keserim
neden ki,22 yaşındaki bazı kizlar gayet görünüş olarak olgun duruyor kadınsı yani
Kadınsı olmasına lafım yok ki kadındır gayet ama 37 yaşında birisi her şekilde 22 yaşında insanı etkiler ve etkisi altına alır normalde yaş takıntım falan yoktur ama 22 ile 37 arasında fikir ve düşünce olarak dağlar kadar fark vardır ve olmazda
Bizim de sevgilimle aramızda neredeyse bukadar yaş farkı var.. merak ettiğin birşeyler olursa yazabilirsin buraya
pardon geç gördüm. nasıl tanıştınız nasıl başladınız ve aranızdaki iletişim şekli ne merak ediyorum
İnternet üzerinden tanıştık, neredeyse iki yıldır da birlikteyiz, yaş farkına rağmen çok çok iyi anlaşıyoruz, sanki yaşıtım gibi
Normal ilişki olur, cinsellikte yaş önemli değildir, yaşı rakam olarak kabul edin sadece , zevk ya da orgazm aynı normaldir hatta tecrübeli olduğundan neyin nasıl yapılacağını daha iyi bilir.
Duygusal açıdan pek uyum olmayabilir ama yatakta iyi olurlar genelde böyledir
Ben fb tarzı ilişkim oldu. Eğer erkek bencil değilse kadınlığını hisseder. Ve bağımlılık yapar diyorum
akıllı kızların tercihi
neden olmasın
Fb tarzı deneyimliyorum :)
Kısa süreliğine kızı parçalar, sonra kız onu ezer
iyi olması lazım
nasıl tanıştınız?
biraz farklı bi sekilde
net falan mı gerçek hayat mı? komşu iş çevresi vs
dışarıda, hiç düşeceğimi hesap etmediğim bi ortamdayken. hatta clubta tanıştık desem yalan olmaz
deneyimin var mıydı adam öncesi? yoksa adam ilkin mi oldu
deneyimim yoktu
adamla başladı ilk deneyimin vs fb devam mı? kaç ay oldu
o kadar cok gorusmuyoruz ama ben asik oldum fena. nasil tekrar canlandiracagimi bilmiyorum ondan baska kimseyi istemiyorum
fb olayının en istenmeyen durumu galiba.. adamın gönlü yoksa acı çekersin
fb diye baslamamistik.
gonlu varmis gibi davraniyor ama sorunlari var onun. duygusal biri olmasini engelleyecek tarzda sorunlar
fb diye neden tabir kullandın soruda? adamın bakış açısı nedir
ya da duygusallık istemediği için öyle davranıyordur.. görüşme sıklığınız nasıl
gercekten ilgili ve akil verebilecek biri oldugunuzu dusunuyosanız ozele gecelim mi?
sorunu beğeniyorum, yazabilirsin
o sekilde bulamiyorum. bi süreliğine gizliden çık sonra kapanirsin
yazabilirsin
Abi kardeş gibi
Adami mi arzuluyorsun
sevgiliyiz
35 dersen var