Ben barmenim genelde tek gecelik çok takılırım ama birine tutuldum aşırı yoğun duygum var resmen kabul etse evlenirim o dereceyim tek gecelik tüm kızları engelledim yakalanma korkusundanda değil sadece o olsun istediğim için buraya kadar mükemmel ama bir sorun varki ayrılık sebebi herşeyimiz süper yatakta hiç olmadığım gibiyim 2 dk sürmüyor boşalmam hatta bunu denemek için eski flörtlerimden biriyle yattım yani sevdiğim kızı aldattım ve normaldim erken boşalmadım ama bu kızla yatınca hemen boşalıyorum deli olucam ve bu durumdan kızda şikayetçi bende aşırı gergin ve şikayetçiyim değer vermediğim kadınlarla deli gibi sevişirken bu kızla neden olmuyor kendimden nefret etme seviyesine geldim ve son 2 aydır yatmıyoruz bu sorun yüzünden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet aşk ve sevgi duygusu yaşayan partnere karşı erkekler ileri derecede erken boşalırmış bunu çok yerden duymuştum siz de şimdi aynı durumu yaşayınca test edilip onaylandı gibi oldu yani tamamen psikolojik bunu ben de yaşıyorum tecrübeli erkek olmasına rağmen bana gelince içime giremeden değer değmez boşalıyor o aşk duygusu nasıl etkiliyor öyle orayı ben de anlamış değilim
Asıl kötü olan hep böyleydim sanılması ve her şey tamam ama böyle devam ederse soğurum dedi kaybetme korkusu daha bi gergin yaptı beni daha fazla stress oldum lokal anestezi kremi kullandım bansmısın demedi öncesinde biriyle beraber oldum doymuş bir şekilde gittim yine aynı
Sen şimdi onunla tekrar cinsel birliktelik yaşamaktan korkar ve kaçarsın da belki benimki kaçıyor mesela sende de aynı psikoloji var mı
Bi kaç defa kaçtım işi bahane ettim yorgunum dedim zorlayınca görüştük yorgunum dedim sarıldık uyuduk kardeş gibi
Baskı hissediyorum üzerimde zaten son dönemde girer girmez ben boşalma diyor öyle diyince kötü hissediyorum maalesef hemen boşalıyorum zaten bunca yıl patron olduğum işletmede maalesef kontrol bende olmuyor sorun ne diye aldattım başka kadınla denedim sorun yoktu gayet olması gereken oldu
😂😂 ay aynı biz okuyunca atladım hemen yazmaya ama yanlış yapıyorsunuz denedikçe iyice alıştıkça süre uzayacaktır belki de kaç kere ilişki yaşadınız
Tam sayı bilmiyorum ama 10 üzeri oldu son 4 ü alkollü zaten herşeyin ilkini yaşadım bu kızda ilk 3 ay ilişkiye girmedik mesela ama aklıma gelmedi bile yani onunla yatmak keyifli zaman geçiriyoruz aman hemen yatalım düşünmüyorum ona karşı öpmek yerine kokusunu almak aşırı keyifli oluyo saçma sapan şeylerden bahsediyoruz sabaha kadar bu beni daha keyifli yapıyor ama ne zaman ilişkiye girecek olsak geriliyorum 1 saat ön sevişme yaptık cinsel organlar temas etti 2 dk sürmedi ve agresif oluyor kız böyle olunca aldatılacağımdan korkmuyor değilim şu an mesela
Başka kızları analdan yapan adam bana gelince organlar değer değmez boşalıyor sizinki hastalıktan değildir öyle olsa diğer kadınlarda da aynı sorunu yaşardınız yani organınızda problem yok problem beyinde başlıyor zaten aşık olduğum diye belirtiniz sizi etkileyen o durum birkaç kere daha deneyin yine aynı sorunu yaşarsanız psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim
Çift gidelim diyorum benle ne alaka gelmem diyor birazda sinir yapıyor o durum yaşanınca her seferinde ben daha fszla gergin oluyorum hayatımda böyle bişey duymadım çok saçma geliyor demekki aşık olup eglenenler 8 ay 29 gün sonra anne baba oluyor 🤣 ben ölmüşüm
O da sizi seviyorsa aldatmaz ben de rahatsız oluyorum bu durumdan ama asla aldatmak gibi bir düşüncem olmadı hatta gir çık olmasa da olur arkadaş arkadaş takılırız diye bile düşündüm çünkü yanında mutluyum
İşte arkadaş arkadaşız ama yani oda insan istiyor bende istiyorum ama korkudan onunla yapmıyorum büyük ihtimalle aldatılma olacak gibi düşünüyorum bu arada bu duruma ilaç ne okey ne durex kremleri jelleri hatta geciktirici olan durex prezervatifleri bile denedik asla işe yaramıyor resmen alarm kurmuşuz gibi 180 saniye sürüyor tam olarak
Umarım aldatmaz karakter meselesi biraz da karakterinde yoksa aldatmaz korkma gerginleşebilir söylenebilir bunlar aldatacağı anlamına gelmez rahat ol bu arada gelişme olursa yazar mısın bana da merak ettim
Tabi plan yaptık yılbaşı gecesi için bi organizasyonu olan otelde önce restorant ordan oda dedik bakalım inşallah mundar olmaz ama şu an bile gerginim 🤣🤣 sanki 5 yaşında bakkaldan çikolata çaldım ve yakalandım gibi atıyor kalbim düşünürken bile ama şu an sevindim en azından yalnız değilim
Kolay gelsin o zaman fazla heyecan yapma rahat ol zamanla düzelecektir haberdar edersin son durumdan iyi geceler
İnşallah bakalım teşekkür ederim mutlaka bilgi veririm
Evet ne oldu sonuç merak ettim bekliyorum aynı durumda olan bir mağdur olarak☺️
Elini ağzını kullan önce kızı getir sonra gir illa git gel yapman gerekmiyor olmadı ilaç takviyesi alıp psikolojini biraz toplayabilirsin şu kaldırıcılar varya onlardan
Onları denedim ilk el ağız 30-35 dk bu yaşta ilaç sağlıklı gelmiyor kalkma sorunu yok ama ilk erken olunca kız haliyle 2. De aynı olucak uğraşmayalım gel uyuyalım moduna giriyo başka birinde denedim sorunsuz aslında
aşkın yan etkileri :D