Cinsel Yaşam Arkadaşım evine davet etti, bir şey olur mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Normal erkek arkadaşım, bana gel içelim falan dedi ama bir şey olur mu acaba kötü anlamda demiyorum amacı farklı mıdır yani? Güncellemeler+1 yıl Sevişmedik herkes rahat olsun yediniz kendinizi😂 Arkadaşım evine davet etti, bir şey olur mu sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bir şey olabilir 0 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İçtikten sonra uyanınca sarhoştum hatırlamıyorum cümlesini duyabilirsin 1 4 Yorumla Zekikız2022 +1 yıl Zaten hep öyle olur 🤣 Yorumla Oenomauss +1 yıl @Zekikız2022 kendi tercihleri bize bir şey demek düşmez tabiki Yorumla Soran +1 yıl Sevişmedik relax Yorumla Oenomauss +1 yıl Sevişebilirsiniz de ben sadece olasılığı söyledim 😊 tercihler ve hayat sizin neticede Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl gittin mi neler du merak ettim de gizlisn ulasmiyorum of 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye dertlendin bu kadar Yorumla severimsormayi +1 yıl merak ettim sormayinca da neyse belli ki sormama da izin vermiyceksin Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gel sevişelim diyecek hali yok, gel içeriz diyecek tabii... 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Niyeti öyle olmayabilir, ama şişede durduğu gibi durmayabilir, sevişme olasılığı artar. 0 0 Yorumla
AsilKan96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Vardır. İstemiyorsan gitme. Ama gidersen de cinsel durumlarla karşılaşırsın illa ki 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yarın da arkasimla ilişkiye girdik bir anda oldu şimdi ne yapicam diye soru sorarsın kesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ywrişjşb yetişkin insanlarız seviştiysem isteyerek olmuştur elalemin cinsel hayatı sizi neden geriyor bu kadar Yorumla Serkan3207 +1 yıl O zaman niye soru soruyorsun hamama giren terler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yüzde binbeşyüz seks söz konusu. sen de yapmak istiyorsan ona göre hazırlığını yap. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. En fazla sexxx olur ne olacak 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. bence bir şeyler olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok canım beraber mantı açarsınız 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur çok iyi yemek yapıyor zaten Yorumla NNARKOZZ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yok canım ne amacı olabilirki 2 biradan başka :S 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş zaten Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olur seks le biter 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. kesinlikle 0 1 Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl güven kazanmak o, tekrarlama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir şey olabilir
İçtikten sonra uyanınca sarhoştum hatırlamıyorum cümlesini duyabilirsin
Zaten hep öyle olur 🤣
@Zekikız2022 kendi tercihleri bize bir şey demek düşmez tabiki
Sevişmedik relax
Sevişebilirsiniz de ben sadece olasılığı söyledim 😊 tercihler ve hayat sizin neticede
gittin mi neler du merak ettim de gizlisn ulasmiyorum of
Niye dertlendin bu kadar
merak ettim sormayinca da neyse belli ki sormama da izin vermiyceksin
gel sevişelim diyecek hali yok, gel içeriz diyecek tabii...
Niyeti öyle olmayabilir, ama şişede durduğu gibi durmayabilir, sevişme olasılığı artar.
Vardır. İstemiyorsan gitme. Ama gidersen de cinsel durumlarla karşılaşırsın illa ki
Yarın da arkasimla ilişkiye girdik bir anda oldu şimdi ne yapicam diye soru sorarsın kesin
Ywrişjşb yetişkin insanlarız seviştiysem isteyerek olmuştur elalemin cinsel hayatı sizi neden geriyor bu kadar
O zaman niye soru soruyorsun hamama giren terler
yüzde binbeşyüz seks söz konusu. sen de yapmak istiyorsan ona göre hazırlığını yap.
En fazla sexxx olur ne olacak
Gittin geldin mi
bence bir şeyler olur
Yani belli değil mi amacı
Yok csnim szikmek istiyor sadece
Yok canım beraber mantı açarsınız
Olur çok iyi yemek yapıyor zaten
😂😂😂
yok canım ne amacı olabilirki 2 biradan başka :S
Öyleymiş zaten
Nolucak en fazla sevisirsiniz daha ne istiyorsun
olma ihtimali yüksek