Erkeğin hiç ilişki yaşamamış olması çekicilik katar mı?
Erkekler kadar kadınlarda ilk olmayı önemsiyor mu?
Erkekler kadar kadınlarda ilk olmayı önemsiyor mu?
İlişki yaşamak da yaşamamak kadar çok normal bir şey. Biz Türkiye'de yaşıyoruz yani kadının rahat ve gönlünce kimseden izin alamadan, günahkar, namussuz ilan edilmeden kendini kötü hissetmeden cinsellik yaşayabildiği bir ülke değiliz. Yine seks için insanın kendi ayaklarının üzerinde durabilmiş olması lazım. Ayrı bir evi, o evi geçindirebileceği sabit bir iş ve yeterli bir maaşa sahip olması gerekiyor. Seksin sorumluluğunu alabilecek olgunluğa ve bireyselleşmeye sahip olabilmesi gerekiyor. Toplumdaki kadınların ve erkeklerin dinsel ve geleneksel anlayıştan sıyrılması gerekiyor. Bunlardan dolayı kadınlar çoğunlukla ailelerine ve onları doğdukları andan itibaren kuşatan büyüten dinsel anlayış ve geleneksel anlayışa bağımlı oldukları için kolay kolay seks yapamıyorlar. Bu da erkeklerin normal seks yapamamasına sebep oluyor. Demin bahsettiğim şeyler erkekler için de geçerli. Onların da bireysel bir hayatının olması lazım ama bu zor. Her erkek genel ev gibi cinselliğin en hayvani, en katı, en duygusuz, en iğrenç yaşandığı yerlere gitmek istemiyor. İstemeyince de 30-35 yaş aralığında bakir erkekler oluyor. Tıpkı bakire kadınların olduğu gibi. Yani kızlar bakir bir erkeği sever. Niye sevmesin?
@aslıı_449 :D :D :D :D :D
https://youtu.be/3YDsnquSj34
Cevap
4Cevap
Önemsiyoruz evet sevdiğim erkeğin ilkleri olmak isterim
Sözde sever de özde sanmıyorum en fazla bakire kızlarda o takıntı olabilir
bakir olmauan erkek alınmaz
hayır.
@NickSevmeyenlerden hiçbir şey bilmeyen birini napalım. ve 30 una kadar gelip de bakir kaldıysa bi gariplik var demektir. özgüvensizdir. dindardır vs.. ben de şahsen dindar birini tercih etmem
@NickSevmeyenlerden sana bi cevabım yok. ben düşüncemi söyledim. daha yazmaya gerek yok. bakir olmayan erkek tercih edilir daha çok nokta
Bu durumda seks yapmış erkek çoğunlukta galiba.
O yüzden mi erkekler yaptığı serefsizlikleri açık açık paylaşmaktan çekinmiyor
@NickSevmeyenlerden m*l ml konuşma derim. bakireyim :D ama ona rağmen bakir birini istemem assla. tecrübeli olmalı
Hayır.
Hayır
Sevmiyor
Kimi seviyor acemiyi
Tam aksi tabii ki