Türklerin yani bizim penislerimiz ufak denecek seviyede sizin için bir önemi var mı? Türk erkeklerinden memnun kalıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Düşünceleriniz tamamen yersiz. Çevrenizin ve kendi izlenimlerinizin laide olduğunu zannettirmişler size. Tüm dünyada kadınların vajina uzunluğu 7.5 -17 z arasındadır. Klitoris dış noktada orgazm a çarpma ya da sürtünme ile ulaştırabilecek seçeneklerin en başında gelir. İçerde ise 3.5 - 5 cm derinlikte G noktası var ki git gel lerde penis başının takılması ile ikincil orgazm noktasıdır ama en etkili orgazm ı sağlar. Şimdi rakamlar böyle... Siz düşünün nereye ne kadar lazım. Büyüğü küçüğü boşverin 7.5 santimden dahamı az penisiniz. Uzun penis rahim duvarını aşıyorsa hiçbir zaman klitorise çarpamaz. Bunu devasa p*rno film yıldızlarında görürsünüz hep yarım sokabilirler. E profesyonel değil kendini düşünecek git gel yaparken içinde G noktasına çalışamaz sadece başınımı sokacak. Değerlendirmeyi siz yapın görselcileri ve ezbercileri duymayın ve görmeyin. Eğer o kadar çok takıntı yapıyorsanız penisin kasık duvarında bittiği noktayı biraz aşağıya alarak 3-4 cm kadar dış görünüm boyu kazandırılabiliyor. Penisinize bir ilave yapılmıyor. Dolayısı ile ereksiyon kaliteniz değişmiyor. Fakat yinede 10 cm kadar penisiniz varsa gayet sağlıklısınız demektir. Rahat olun. Siz sadece düzgün içten samimi tabiri caizse adam gibi adam olun sizi farkedecek kişi ruhunu size teslim ettiğinde zaten gerisi yalan olacaktır. Kendinize olan güveninizin bu denli küçük kriterler üzerine tıkılı kalması gerçekten üzücü. Rahat olun yaşamaya bakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah. 10 santimin çok üzerinde zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAbi öyle bir demişin ki sanki yabancı erkeklerden de yemişler bizimkisinden mennun kalmdiz mi diye soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç güleceğim yoktu dostum 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılnormalin çok altında olmadığı sürece sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl15 santim senin için yeterli mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Türk değilim o zaman 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yıl19 cm kalın damarlı çünkü. Sapına kadar da Karadeniz Türküyüm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem