Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım kendi düşünceme geleyim ben kendimi bir erkek olarak eşime saklıyorum bedenim ve ruhum bir tek onun olsun bir tek eşimi bileyim ve eşimde beni bilmesini isterim sebebine gelecek olursak farzı misal yapmış sayayım tabi ki de yapmadım eşimi önceden yapmış olduğum bir kadın ya da kızla kıyaslamaktan çekinirim kendimi kötü hissederim ansızın aklıma gelir yine aynı şekil kendimi kötü hissederim eşimin yüzüne bakmaya utanırım. Beni temiz bilmesini ona sadık olacağımı bir tek onun olduğumu bilmesini isterim. Farzı misal bir kızı çok sevdim geçmişinde evlenmeden cinsellik yaşadığını söylese dürüst olup anlatsa eyvallah sahiplenir evlenirim yadırgamam ama bende bir ömür belki dert olacak ya beni kıyaslıyorsa ya benden zevk almıyor mutlu değil ise beni çok yıpratır bu durum ve içten içe üzülmeme neden olacak anlatabiliyor muyum ve ben yaptığım hareketi düşüncemi etik buluyorum. Bazı kızlar erkeklere laf atmış BEN ÜSTÜME ALINMIYORUM ama sizde benim gibi erkekleri gözünüz görmez ve beğenmezsiniz bu laf edenlere gelsin ve her erkek bir değildir. Bence bir insan ileride pişmanlık yaşayacağı ya da vicdanen rahatsız olacağı şeyler yapmamalı benim görüşüm bu yönde yaşadığımız ülkenin ve toplumu da göz önüne alırsak evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadınların çoğu evlendikleri zaman ya yalan söylemek zorunda kalıyorlar ya da toplumda kötü bir göz ile bakıyorlar kaçta ne kadın cinayeti işlendi namus meselesi adı altında hor görüldüler ve aşağılandılar. Her insanın görüşü yaşamak istediği hayatı ve düşünceleri kendine özeldir ve saygı duyarım dediğim gibi bir insan ileride pişman olabileceği hareketler yapmamalı ve uzak durmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇevresinden bunun yanlış olduğunu duya duya büyüdüğü ve inançlarına ters düştüğü içindir. Yoksa önemi olan bir şey olduğunu düşünmüyorum cinselliğin. Bir zamanlar ben de evlenmeden olmamalı, herkes kendini aile kuracağı kişiye saklayıp onunla da evlenmeden yaşamamalı diyordum. Artık önemsemiyorum. Cinselliği de önemsemiyorum 😂 Aile kurmayı da önemsemiyorum. Önemsemiyorum 🤷♂️😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇünkü gerek yok tehlikeye atmaya.
Her ne kadar "önemli değil, yobazca" dense de gayet önemli. Özellikle de evlenmeyi düşünen ve varlıklı bir erkek için. Çünkü o zaten her şeye sahip, birinin daha önce birlikte olduğu bir kadını neden istesin?
Bakireysen, düzgün biriysen, güzelsen, elinden iş geliyorsa, kültürlüysen sana denk bir koca bulursun.
Bakire değilsen, düzgün biri zaten değilsindir. Güzellikte sadece dışındadır, elinden de iş gelmez. Kendini de kültürlü sanan batı özentisi bir malsindir sadece. Ve ona göre koca bulursun.
Bu kadar basit.
Görüşleri normalde kapatmam ama bu görüşüme gelip ağlayacak olan bir sürü kiz var. Kadın demiyorum bak, kız diyorum. Çünkü bunlar yeyişip yeyişip sonra da "kiz degil kadinn" diye bizi de onlarla ayni kategoriye alıyor. Hayir abi ben kızım, kadın olmuş olan sensin. Benim seninle alakam yok.00 Yorumla
+1 yılBu bence toplumun bize dayattığı bir sınır bir şart ya da bir koşul... ne olursa olsun insanlara evlenmeden böyle şeyler yapılmaması gerektiği aşılandı. Daha çok kadınlara yapıldı, kadınlara namus bekçiliği yapıldı..
Bir diğer sebebinde tercih olduğunu düşünüyorum kişi kendini sadece evleneceği insana adamak isteyebilir daha çok kadınların tercih ettiğini görüyorum yine ki bence gerçekten baskıdan dolayı.. erkeklerin kendisini evleneceği kişiye adadığına pek şahit olmadım elbette vardır yapan. Umarım herkes kendi gibi birine denk gelir, davul bile dengi dengine derler.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılBen teşekkür ederim 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeksten sonra ilişkideki ciddiyetin bozulmasından korkuyordur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilemeyiz yapmak istemeyen her kişinin kendine göre haklı bir gerekçesi vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi kararıdır ya da inancı yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle konularda erkekler Türk kızlarından hep şikayetçidir sürekli bir şeyleri şart koşuyorlar diyorlar, yapmak isteseler de yapmıyorlar diyorlar, sorsanız içimizden geldiği gibi yaşamalıyız, istediğimiz zaman cinsel ilişkiye girmeliyiz lafa gelince her şeyi derler ama bakire olmayan bir kızla hiçbiri evlenmek istemez. Tek dertleri kullanıp atmak kanmayın kızlar aşktan sevgiden anlamaz bu yaratıklar ne yaparsanız yapın yaranamazsınız cinsel ilişki istemezseniz kezban, tecrübeliyseniz kaşar peyniri olursunuz.
26 Yorumla- +1 yıl
yo genelde ikisi ayrı düşüncede erkekler oluyor
Cevap sahibi+1 yılYooo genelde her bku yiyip sonra da ben bakirim bu yüzden de bakire kız istiyorum diyorlar
Soran+1 yılEvet türk erkekleri sorunlu bence. Avrupalaşmaya çalışan ama ortadoğu beyninden çıkamayan kişiler hepsi. Bize dengesiz derler ama kendileri dengesizin tekidir
- +1 yıl
tabi diyecekler erkek her zaman mümkünse bakire kızla evlenmek ister bu erekğin yartılışında var işine gelmiyorsa umrumda değil benim demek istediğim bakire olmayanı aşağılayanlar ile bakireliğini korumak isteyenler ayrı tipte erkekler arada hem bekaretini kendine vermeyince kezban diyenler aynı zamanda bakire olmadığı için kadınları aşağılayanlar da çıkabilir ama çok değildir
- +1 yıl
dr redpill izleyin!
- +1 yıl
Türk kızları bu dediğini daha beter yapıyor, çok cahil ve yobazsınız sizi geliştirecek olan şeylere set çekiyorsunuz ve kendi cehaletinizde kalıyorsunuz dr redpilli izleyin! yobazlık sadece dincilik demek değil düşüncelerini ideolojilerini temelsiz olduğu halde onun kölesi olmak siz batılı gibi yaşamak doğulu gibi evlenmek istiyorsunuz telli duvaklı kaçınız düğünün gereksiz olduğunu düşünüyor ben evlenince düğün yapmayacağım deme cesaretinde bulunuyor geneli vasat olan bu erkekler size fazla bile
+1 yılİnançları ve gelenekleri gereği seks yapmak istemez. Türkiye bu yönden karma, hayatını inançları yönetmeyen ve geleneksel olmayan insanlar için önemsiz bir konu. Zira bakir/bakire olmak mükemmel evliliği garantilemez. Evlilik hayatı için bu konu devede kulak kalır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAile baskısı diyelim biz ona yıllarca başına vurulmuş ayıplanmış yapma etme gösterme dokundurtma elletme ayıp günah olmaz asla denilmesinden Türk toplumunda herkesin içerisinde bastırılmış duygular var ve ilk fırsatta uygun mecralarda zaten herkes ne varsa döküyo sanalda olsa yaşıyor senin böyle düşünmenin tek sebebi aile anne baba bence gelelim 2. ci aşamaya :) evet ilişki yaşadıktan sonrada diceksin ulan bu kadar yıl bunun içinmi bekledim bumuymuş peh diceksin :D
110 Yorumla
Soran+1 yılAilem hiç öyle demedi ki 😂
Cevap sahibi+1 yılAilen git kızım iyi yaptın normal bişi bu dese böyle bi soru sormazsın :D
Soran+1 yılÖyle deseler de ben yine yapmam. Bence beni haketmiyor hiçbir erkek ben ondan yapmıyom sjsjsjjs
Cevap sahibi+1 yılHiç bi erkek haketmiyosa kuzum benimsin :D jsjsjsjs seni ben alayım
Soran+1 yıl😂 canım yaaa ❤️🌹 iyi ki varsın. Sana eksi atanların ben aw hepsinin sjsjsjaksk görüşün için teşekkürler 💜
Cevap sahibi+1 yılBak böyle diyosun benim en hassas noktam vuruyosun <3 seni yerim ben ne kadar tanımasamda ilk bi <3 aldın benden
Soran+1 yılBence böyle insancıl olmak güzel bişey ya 💚
Cevap sahibi+1 yılsoruyla güncellemen :D on numara bagdaşıyor jajajaja
Soran+1 yılBen biraz çatlaqım sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılBenim kadar olamazda mesaj kutuna bak jsjsjsj bi zahmet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrtadoğu ülkelerinde kadınların evlilik dışı seks ilişkilerine karşı toplumun tutumu, yaşanılan bölgenin inancı yani dini yönden günah olması ve kadınların seks yaşadıktan sonra erkekleri kaybetmeleri (kullanma) muhabbetini yaşamalarından kaynaklı.
16 Yorumla- +1 yıl
soru güncellemesinin soruyla ne alakası var sdkjfsdfsd
Soran+1 yılNe bilim yav
- +1 yıl
üzdün pembiş
Soran+1 yılNeden üzdüm yine of
- +1 yıl
Ulufe zammını Göremeden işten ayrılmışsın
Soran+1 yılTabi
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evlenmeden önce yapılacaklarında bir sınır var. hepten fabrika çıkışı olmaz. zevk vermez kimse kimseye bişi öğretmez. göster ama elletme, ellet ama verme tarzı bişiler olmalı. erkeklerde sınırı bilmeli. erkekleri eğitmek gerekiyor bu aşamada. iş kadınlara düşüyor yine.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı yeminle aynısı. Bana bide şöyle geliyor, adam seks yaptıktan sonra gidecek. Ee ne oldu şimdi? Tek başıma kaldım yine. Bu muydu yani hepsi? Nerde kaldı romantizm aşk tutku bilmem neler? snxıkdmcm
13 Yorumla
Soran+1 yılDımı ihtiyaç diye de uyduruk bişiler diyolar sjsjjsjas
Cevap sahibi+1 yılErkeği bilmem de kadının seks ihtiyacı diye bişey yok bence. Kadınlar önce duygusal tatmin istiyor sonra seks. Varsa da şöyle var bana dokunsun beni sevsin istesin gibi düşüncelerden dolayı böyle bir ihtiyaç olabilir orgazm odaklı değiliz erkekler gibi yine duygusal tatmin. Dünya geneli böyle toplumla dinle alakası da yok bence. Toplum baskısı falan zırvalayacak çoğu erkek ama kadınları anlamıyorlar ahhasj
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Bunlar alışmış bence böyle zırvalamaya ondan
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina olduğu için çünkü ve ahlaki olarak etik değil sonuçta bizler insanız yani Allah akıl vermiş Kurallar koymuş sonra biz insanlar çeşitli kurallar getirmişiz yani hayvan gibi dönemsel olarak önümüze gelen her erkekle çiftleşmek saçma olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliki arada bir deredesin madem evlendikten sonra bumuydu diyeceksin yap gitsin daha çok üzme haticeyi :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHatıce mi ajajskajska
- +1 yıl
evet ben ona öyle diyorum
Soran+1 yılBenimkinin adı hatice değil diyemezsiniz öyle beyfendi
- +1 yıl
tamam kukuş o zaman :)
Soran+1 yılYa size ne beyfendi
- +1 yıl
tamam bana ne ama siz gelip bulaştınız
en iyisi sil yorumumu
Soran+1 yılYo silmicem
- +1 yıl
iyi silme çerçevelet duvara as
Soran+1 yılAsıcam
- +1 yıl
teşekkür ederim süper kız
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Öncelikli olarak dini inancımdan dolayı zina günah olduğu için evlenmeden yapmak istemem ve evleneceğim insanla doğru zamanda kendimi hazır hissettiğimde yapmak istiyorum hiç acele etmiyorum bu konuda çok iradeliyim
00 Yorumla
+1 yılToplumsal baskı, öyle görmüş, öyle duymuş. Sanki seks sadece erkeğin zevk aldığı, kadının zorla yaptığı bir şey.
02 Yorumla- +1 yıl
Kadında zevk alıyor ama doğru insanı bulana kadar 10 kişi üstümden geçsin istemiyorum
- +1 yıl
Soru başka bişet evlenmeden otomatik hayır diyorum neden demiş.
+1 yılİnançlarım bunda etken lakin ben inançsız da olsaydım yine de kendimi değersizleştirmemek adına buna hayır derdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evlenmeden ilişkiye karşıyım. Asıl normal olan bizimkisi.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalıplarından, düşüncelerinden, ya da aile kültüründen dolayı olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDeğerlerine ters düşüyordur, korkuyordur, sadece istemiyordur. Her şey olabilir yani.
00 Yorumla İnanç meselesi. Doğru karar saygı duyarım. Ben herşeye doydum artık evlenince huzur mutluluk eğlence istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Herkesin kendine göre farklı sebepleri vardır. Ben inancım gereği yapmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİslam ve toplum yüzünden. Kadınların biri belki çürük çıkar diye 4 kadin hakki bile vermiş kendine.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen vermedim kendime öyle bi hak kim kime vermiş
Of veren verene 😂
Cevap sahibi+1 yılIslami yayan kişi
Soran+1 yılTamam da sorumun cevabı nerde bacımsu 😃🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakasız ama görseldeki adamin saçı ve sırtı güzelmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Böyle bir zorunluluk yok tercih meselesi
10 Yorumla
+1 yılbende evlenmedem yapmam sahsen
10 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissetmiyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Haram haram anlamıyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılNormal olan o zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasma ve iyi karar ver
02 Yorumla- +1 yıl
Versin diyon yani
- +1 yıl
@ucankazmorton 😄😄
Dini konu günah olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdepli demekki herkes azmiş boğa değill
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılDini konu günah oldugu icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah olduğu için olabilir mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılZincirlerini kırması gerek.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabuları vardır
00 Yorumla Müslümandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılcanım tır
00 Yorumla Ahlak meselesi
00 Yorumla
+1 yılSeksnney
00 Yorumla
+1 yılbence de. çünkü her şey basitlesmemeli bu kadar
00 Yorumla
+1 yılYapma boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize gunah
00 Yorumla
Detaylı bilgi