Ciao aşkolar
Bence bi evrilme var (cinsel yönelim dışı) erkeksi kadınlar ve kadınsı erkekler.

Ciao aşkolar
Bence bi evrilme var (cinsel yönelim dışı) erkeksi kadınlar ve kadınsı erkekler.

Evet bazı toplumlarda bu böyle olabiliyor kendi kişisel kararlı sayı duyuyorum ama sevmiyorum. yani bir kadın erkeksi olmamalı. aşırı kaba davranıp erkek gibi bakımsız oluyorlar. yani aslında bunda toplumun da etkisi var özellikle orta doğu kızlar mesela biraz kava ve dobra olabiliyor. ya da bazı erkekler çok kadın gibi konuşabiliyor. ben bu rol değişimini sevmiyorum ama yine de beni ilgilendirmiyor onların kendi hayatı. ben sadece kendi hayatıma bakıyorum.
Modern olmaya çalışırken bu durum gerçekleşti, kadınlar güçlü, erkekler duygusal olmaya çalıştı, oysa kadınlar kadınsı enerjilerini korumalı, erkeklerde eril enerjilerini korumaları gerekir. Bir kadın güçlü olması için her şeyi tek başına göğüslemek zorunda değil, hem bağımsız hem de feminen olabilir. Erkekler için ise oto kontrol için duygularını kontrol etmesi gerektiği son araştırmalar ile lazım olduğu çıktı, yani gerektiğinde gözyaşlarına hakim olmalı.
Roller değişiyor bence toplumda kaosun hakim olma sebebi de bu. Mağara devrinden bu yana oluşan toplumsal roller şu an tepe taklak durumda. Buna ayak uydurmakta çok güçleşiyor çünkü alışılagelmişin dışında bir olay. Değişmesi bize ne kazandırır veya ne kaybettirir zaman gösterecek. Lakin değişim olduğu ve şu an için kaosun hakim olduğu yadsınamaz bir gerçektir.
Var evet, bazıları hep olduğu gibi biyolojik durumlardan kaynaklı ama artık daha özgür şekilde kendilerini ifade edebiliyorlar ve toplum artık biraz daha alışmış.
Bazıları da sosyal medyadan görüp özenenler, bence.
Cevap
8Cevap
Aptal aptal uygulamalar yüzünden insanlar para kazandığı için böyle oluyor
İlgisi yok
Herkes resmen biseksuel olmaya başladı ya bu ne böyle
Bu rollerin her zaman sabit kalacağını mi sandınız yani bu roller zamanla değişir yani aslında objelerin davranışlarımızın cinsiyeti yoktur
bilimsel olara var ayrıca 9 ay onceki soruya neden cevap attınız
her şey dar paça bilekte biten kot pantolon modasıyla başladı ama kadınları bilemiyorum algida secicilik olabilir seninkisi
Bir kadına kadınlık yapmaya bayılıyorum hatta ciddi bi kadın çıksa karşıma evlenirim
Kıyamet alametleri diyoruz biz ona
Tuhaf bir evrilme doğrusu
Ortaya karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?