Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok çekinirim ve mahvolurum bir erkek olarak ben bir erkek olarak cinselliğim olmadı kendimi evleneceğim insana saklıyorum bir tek onun olayım bir tek onun tenini bilmek istiyorum ve sırf bu yüzden evleneceğim insanı ne pahasına olursa olsun kıyaslamak istemiyorum ikinci nedenimde bu. Misal bir kızı çok sevdim zamanında benden önce yaptığını söyledi bende her hali ile kabul edip evlendim benim tecrübem yok deneyimim yok evlendiğim kişi eski erkekle kıyaslarsa ve yüzüme vurursa bence bu çok büyük bir saygısızlık ve ahmaklıktır. Olduğunu düşündüğüm zaman direk ayrılırım hiç bir bahane olmaz affı olmaz acı çeker unuturum yine de bir ömür yaşamam. İkinci olarak yüzüme vurmasa benden zevk almasa mutlu olmasa yüzünden anlasam içim içimi kemirir üzülür ve mahvolurum buda mutsuz bir evlilik olur benim için
Eğer gerçekten hakiki bir kız ya da kadın ise öyle bir şey yapmış ise evlenmeden önce evlendikten sonra geçmişini unutmalı aklından çıkarmalı evlilik süresi boyunca bir tek evlendiği erkeğin bedenini ve tenini düşünmeli asla eskileri düşünmemeli sadık ve yürekten bağlı olmalı erkeğe güven vermelidir. Ama günümüzde ki kız yapıları ve duyguları maalesef bu şekil olamıyor içten içe kıyaslıyor eskileri düşünüp üzülüyor mutsuz oluyor ah çekiyor yolda ya da başka bir yerde gördümü hayranlık ile bakıyor işte sırf bu yüzden güvenemiyorum o tür kızlara erkeğin gururunu düşünmüyorlar sadece kendi mutlulukları ve zevklerini düşünüyorlar ve anlayış ile karşılamıyorlar tabi her kız aynı değildir ama yüzde 90 nı bence böyle en yakın arkadaşımın sevgilisi cinsel münasebeti olmadığı halde eski sevgilisi ile yenisini kıyaslıyor o böyle yapıyordu şunu yapıyordu böyleydi şöyleydi diyerekten memnun kalmadı ilişkisini bitirdi gram erkeği düşünmedi bir tek kendi zevkine ve isteklerine odaklanarak yaptı bunu sırf bu yüzden güvenemiyorum özellikle evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayan kızlara hiç güvenemiyorum gururumu incitecek hareketler yapmalarından korkuyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılEskilerle kiyaslanmaktan çekinmem. Sekste tek çekincem olur acaba tatmin edebildim mi? Tatmin etmenin hazzı farklı içgüdüsel olarakta önemli erkekler için
00 YorumlaGururum incinirdi herhalde normalde yatakta eski sevişirken sorarım hep iyi olduğum cevabını aldığım için kötü hissetmedim
00 YorumlaNeden kıyas?
Ne istediğini açık açık söylesen olmazmı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir şey, o saatten sonra o kadını asla düşünmem.. kıyas bir ayıptır, karaktersizliktir..
00 YorumlaKıyaslayanın ta a... koyayım çok büyük terbiyesizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kıyaslanmayı hiç sevmez, hangi konuda hakaret edersen et ama kıyaslama
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşuma gider beni tahrik eder, çünkü ben cuckold birisiyim zaten. Hatta yatakta bana baskasinin ismiyle bile hitap edebilir. Ciddiyim bu arada
00 Yorumla
+1 yılDefolsun ona o zaman :).
00 YorumlaEşimle bu tartışmayı yaşadık
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin için üzüldüm ama seni kıyasladıysa eşin gerçekten karaktersiz ve ayıp etmiş kıyaslama karaktersizlik ahlaksızlık ve terbiyesizliktir onur kırıcı ve aşağılayıcıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGit onunla ol der ordan ayrılırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO rr ospu olduğunu hissederim
10 Yorumla
+1 yılBir daha bana dokunamaz ve ayrılırim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*ktiri çekerim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem