Cinsel Yaşam Bu kadar pozisyon var mı sahiden ya? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu kadar pozisyon var mı sahiden ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5, 7,19,29,31,33,41,44,45 yeterli olur, her biri zaman zaman yapılır 9 3 Yorumla Soran +1 yıl kanka bu kadarı yeterli diyosun helal valla gjfldlfjfdkfk yetmese naapcaz bilemedim fmfmfmv Cevap sahibi +1 yıl Diğerleri saçma sapan Soran +1 yıl hep aynı şeyleri seçmişsin ama
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Mesela 30 numarada nelere oluyor, nasıl oluyor anlayan parmak kaldırsın.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 30 numarayı yapabilen adama helal olsun djdkkd 4 5 Yorumla Soran +1 yıl 27 de taş çıkartır ona fkfkf Yorumla flaneurx +1 yıl Gittim 30 a baktım 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl @flaneurx hiç bakma fkfkfk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaten pozisyon değil bence jdjd yorulmuşlar adam beynine kan gitsin diye öyle duruyo başka açıklaması yok😂 Yorumla barmen1515 +1 yıl 25 ı yapan var mı Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Okadar pozisyonun hangi birini yapacaksın sadece bir kaç tanesini yaparsın birde yaptığın pozisyonda penis boyu da önemli 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkide olanların fiziksel esnekliğine göre değişir. 51. de olur 151. de. 0 0 Yorumla
Nurcanın Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Sıkıldım artık 49 yaşamaktan ama en iyisi 24 vazgecilmesim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnsan sakatlanır bunları yaparken 😂😂 6 1 Yorumla Soran +1 yıl djfjfjdk ya bu sevişmek değil bildiğin spor fkfkfk Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Toplasan en fazla 5 tanesi işlevsel ya da değil. 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl 27 ne la öyle 0 3 Yorumla liader +1 yıl 30 saha garip ya , 😂😂 Yorumla Treda +1 yıl @liader 39 da adam havasizliktan gider Yorumla liader +1 yıl Biraz garip pozisyonlar var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
5, 7,19,29,31,33,41,44,45 yeterli olur, her biri zaman zaman yapılır
kanka bu kadarı yeterli diyosun helal valla gjfldlfjfdkfk yetmese naapcaz bilemedim fmfmfmv
Diğerleri saçma sapan
hep aynı şeyleri seçmişsin ama
Mesela 30 numarada nelere oluyor, nasıl oluyor anlayan parmak kaldırsın..
30 numarayı yapabilen adama helal olsun djdkkd
27 de taş çıkartır ona fkfkf
Gittim 30 a baktım 🤣🤣
@flaneurx hiç bakma fkfkfk
O zaten pozisyon değil bence jdjd yorulmuşlar adam beynine kan gitsin diye öyle duruyo başka açıklaması yok😂
25 ı yapan var mı
Okadar pozisyonun hangi birini yapacaksın sadece bir kaç tanesini yaparsın birde yaptığın pozisyonda penis boyu da önemli
İlişkide olanların fiziksel esnekliğine göre değişir. 51. de olur 151. de.
Sıkıldım artık 49 yaşamaktan ama en iyisi 24 vazgecilmesim
İnsan sakatlanır bunları yaparken 😂😂
djfjfjdk ya bu sevişmek değil bildiğin spor fkfkfk
4 8 36 baya iyi oral seven varsa tabi
10 numarada amaç nedir?
Toplasan en fazla 5 tanesi işlevsel ya da değil.
Felç olunca gelen pismanluk hissi
O değilde 30 numara müthiş yaaa😊
6 numara cok zevklı ustten alta dogru
33 dibine kadar
27 ne la öyle
30 saha garip ya , 😂😂
@liader 39 da adam havasizliktan gider
Biraz garip pozisyonlar var