+1 yılHormonal düzen, ne bileyim düzenli sağlıklı cinsellik elbette uzun yaşamaya etken ama düşük libidoyu zekaya bağlayan bilim adamları yok muydu? Keza insan olgunlaştıkça, enerjisi bel altından kafaya doğru yükseldikçe libido düşüşü yaşanmaz mı. Japonlar zaten çok fazla stres içinde, robot gibi çalışan toplum, libidoları da ondan etkileniyordur, libido düşüklüğünden değil de stresten erken oluyorlardır. Gerçi en sağlıklı beslenen, en uzun yaşayan toplum değil mi ya 😄 kafa karışıklığı al işte 😄
28 Yorumla
Soran+1 yılİlk kısma onlar da değinmiş evet, onun olma sebebini de libidoya bağlamışlar. Yani onu o şekilde yaşayabilenler, kendine bakan yüksek libido sahipleri olarak.
Onlarında fazla ve az olanları var ya, genellemeyelim 😀
Ki stresle baş edecek spiritüel şeyleri de var.
Araştırmada libidosu fazla olan japon da var, olmayan da var onları kıyaslamışlar.
Fazla olanlar daha sağlıklı çıkmış 😂- +1 yıl
Libidosu yüksek olup cinselliğin Afrikasını yaşayan toplumu da araştırsınlar 😄
Soran+1 yılHahaha 😂
Gerek yok ki buraya gelen turistlerden bile bilirler onu, sebebi Cehalet...- +1 yıl
Kafa çalışmayınca başla yerler mi çalışıyor? 😄
Soran+1 yılHımmm zor soru bu 😂
Çünkü şu da var, başka yerler çalışmayınca da kafa çalışamıyor 😀
Gergin, stresli olan kişiler dikkatimizi çeker bu özllikle Ramazan ayında zirve yapar mesela sebebi bu.
Dolayısı ile bu da var ama senin dediğin de var. Birbirini tamamlıyor sanki ve sonuçta iyice beter oluyoruz 🤣
Fakat bence ilk tetikleyici evet bu yazdığın, diğeri bumerang etkisi gibi geri dönmesi 😂- +1 yıl
Seks ve mastürbasyon bağımlısı insanların kaygı, sinir, stres gibi duygularını yatıştırmak için olduğunu uzmanlar söylüyor. Kafasını bu duygular için çalıştırsa bağımlılıktan kurtulurlar yani.
Ramazanda ise konu cinsellikten daha çok insülin düşüşü ve sigaradır.
Bir de taciz, tecavüz olayına kadar giden kafasızlar da var, onlar ayrı konu tabi))
Soran+1 yılTabi tabi genel sebep o gıda açlığının etkisi ama diğeri de var dediğin gibia zınlık da olsalar 😀
İlk kısma da katılıyorum, bir de zaten fayda etmiyor ne kadar yaparlarsa yapsınlar, iyi de gelmiyor yani.
Hatta mekanikleşiyor olay ve sonra zevk de alamıyorlar.
Nereden baksan negatif bir durum.
O yüzden eğitim şart, her konuda 😂- +1 yıl
Aynen
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBilimsel araştırmaları her zaman seviyorum. mutlaka araştırılmalı ve ondan sonra bilgi edinilmeli. açıkçası bana da mantıklı geliyor çünkü cinsel istek fazla olunması aslında sağlıklı olmaya işaret olabiliyor. mesela spor yaptıkça vücut hormon üretir bu hormonlarda isteği arttırabilir.
ama eş seçimi konusu maalesef çok saçma, kadınlar sırf cinsel açıdan tatmin olmak ya da bu tarz etkilenmeler için aslında bizim serseri diye nitelendirdiğimiz veya kadına kötü davranan erkeklere gidebiliyorlar. buda aslında kadınların aklıyla değil iç güdüleri ile seçim yaptıklarını gösteriyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da öğreniyorlar, öğrenecekler zamanla 😀
Tabi öğrenmeyip yeniden aynı hataları yapan yok mu, var. Fakat bu da değişecektir 🙃- +1 yıl
Zaten hata yapmaları sorun değil yani kendini efendi olarak tanıtıp karaktersiz çıkan erkeklerde var. ama tekrar tekrar yapmaları işte :D
Soran+1 yıl🙃
+1 yılYüksek libidolu erkek tabi daha fazla yaşar sevişmek her türlü vücuda katki sağlıyor. Piskilojik acidan bile cinsellik çok büyük katki sağlıyor insana. Seven sevişen herkesin canina değsin 😂 libidolu erkek candır.
31 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl iyi bir dilek ya öyle 😂
Değiyormuş daha iyi belli olmaya başladı.
+1 yılKesinlikle seks benim için çok önemli memnun olamıyorsam hayatım da yeri yok demektir. iddialıyımdir memnun ederim ve memnun olmak isterim cinsellikte beni doyuramayan partner işime yaramaz.😂
39 Yorumla
Soran+1 yılVaaauuuv 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Offf bu sert oldu :D Kadın nasıl doyar ki ya :D Hadi erkek 1 2 tamam. Kadın sabah akşam akşam sabah :D
- +1 yıl
Hayır öyle bir şey yok günde bir kere bile yapmak kadını doyurabilir Yeter ki doğru yapsınlar doğru hareketler doğru dokunuşlar kadını orgazma ulaştıracak yerler istediği pozisyonlar zevk aldığı pozisyonlar. Kadının cinsellikte boşaltamayan bir sürü erkek mevcut. Bu kadının doymadığı anlamına gelir. Sabah akşam akşam sabah diye bir şey yok kadın vajinası fazla sürtünmeden dolayı tahriş olabilir yarı olabilir belli bir süre sonra kadın da istemez zaten emin olabilirsin.
- +1 yıl
Bence kadın orgazmının tek temel noktası erkek davranışları değildir. Kadının fiziksel ve psikolojik durumu çok daha etkili. Kimi zaman sadece öpüşme ile hazır olurken kimi zaman kralı gelse uğraşsa bir adım ilerleyemiyor.
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle ve her zaman söylerim ki cinsellikte en önemli organımız beynimizdir.
- +1 yıl
Kesinlikle doğru ve kadınlar önce beyinleriyle sevişmeye başladıklarında orgazma ulaşma olasılıkları artıyor. Bu durumda da dediğin gibi erkek giriyor devreye. Kadının önce beynini hazır hale getirip sonra vücuduna yönelen erkekler sanırım daha başarılı.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 💚
Soran+1 yılRica ederim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki her açıdan daha avantajlı şahsen ben cinsel istek olarak düşük bir erkek ile yapamam hayatıma alıyorsam beni doyurmalı.
16 Yorumla
Soran+1 yılBu etiket için cesur görüş 😂
- +1 yıl
En sevdiğim etiket olur kendileri jdjdj
Soran+1 yılUberlik fayda sağlıyor mu peki bu görüşler veya sorularda?
Yani nasıl olsa bulaşamazlar düşüncesiyle? jdkdk- +1 yıl
Yani😂
- +1 yıl
Über moderatör olduğumdan beri bu kategoride yapmış olduğum paylaşımlarıma daha az sapık sapık yorumlar geliyor. Kdjdjdj
Soran+1 yılHahaha bu güzelmiş 😂
+1 yılLibido sonuçta bir şekilde mutluluk veriyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyle sanırım
00 Yorumla
+1 yılBunun kaynak makalesini çok merak ediyorum. Ancak şöyle haklı olma durumu var. Libido testosterondan kaynaklanır ve bu hormon da aynı zamanda kas kütlesini güçlendirmek ve immün sistemi güçlendirmek gibi etkileri olan bir hormon. Yani bu hormonun azlığından ölmek gibi bir durum çok çok uzun vadede belki makul olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl- +1 yıl
Makale derken haber niteliğindeki article değil bayağı scientific article olarak sormuştum. Neyse. Muhatabım Independent...
+1 yılFarklı sağlık sorunları olup da bunun sonucu olarak libido düşmüşse, mantıklı ancak her şey normalken; sadece libidonun düşük olması erken ölme riskini tetikliyor, fikrine katılmıyorum.. Bilimsel olarak bilmem ama bana çok mantıklı gelmedi doğrusu..
15 Yorumla
Soran+1 yılHemen link verelim efenim
www.indyturk.com/.../japon-bilim-insanlar%C4%B1-libidosu-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCk-erkekler-daha-erken-%C3%B6l%C3%BCyor
Görüşe bir güncelleme alırız okuyunca 😀- +1 yıl
Ancak araştırma ekibi, bu konuda kesin bir yargıya varmadan önce ileri araştırmaların yapılması gerektiğini vurguladı. Çünkü bu araştırmada yalnızca Japonlar yer alıyordu ve sonuçların kesinleşmesi için dünyanın farklı bölgelerinden veri gelmesi gerekiyor.
Araştırma makalesinde konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:
Cinselliğe ilginin ölümü önleyici etkilerinin altında yatan mekanizmaları açıklığa kavuşturmak için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.."
Hâlâ haklılığım saklı.. 😄
Soran+1 yılBence de 😀
Bu adamlar da olmasa işimiz kötü yaa 😂- +1 yıl
O zaman erkeklerin kadınlara göre neden daha kısa ömürlü olduğunun bir işareti bu.. 😄
Soran+1 yılEvet sonuca varılan kısım yani ilk bölümdeki bu tespite giden yolda, bence de bir işareti ki bu gittikçe daha da çok ortaya çıkıyor 😀
Tabi ki tek sebep bu değildir.
Karmaşıklıklarını çözmeye çalışmamız da bizden götürüyordur 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıliyi bari 100 yaşını görürüz.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha büyük punto yok muydu? 😂
Ben buradayım diye bağırıyor 🤣- +1 yıl
aradım bulamadım :D
+1 yılİşleri güçleri yok bunları mı araştırma yapıyorlar koskaca bilim adamısın bütün hastalıkları nasıl bitirebiliriz demiyor nasıl sağlıklı 200 yaşlarına kadar yaşarız diye araştırma yapmıyor libidosu düşük erkek ölür diyor çok saçma
18 Yorumla
Soran+1 yılÖlür demiyor, fazla olana göre daha az yaşar diyor.
Adamların nüfusu azalıyor ne yapsınlar 😀- +1 yıl
O zaman Türkiye'den damızlık erkek alsınlar bak 1 yılda nasıl nüfus patlaması yaşıyorlar Bizim ülkedede en azından cinsel açlık seviyesi azalır
Soran+1 yılKalitesiz damızlık istemezler adamlar akıllı 😂
- +1 yıl
Her bir Türk vatandaşı ayrı ayrı değerli ve kaliteli zeki ilk önce kendi vatandaşlarına saygı duymayı öğren sonra elin japonunu düşün
Soran+1 yılBen objektifim ve gerçekçiyim, bu saygısızlık değil. Gelinen medeniyet seviyesi ortada...
- +1 yıl
Olsun Mustafa Kemal Atatürk Türk milletini övgü ile bahsederken sen kim oluyorsun
Soran+1 yılAta'mın yanında bir hiçim o ayrı onu kullanamazsın.
Onun bahsettiği 100 yıl önceydi.
Sen de orada kalmışsın ama Japonlar ilerlediler.
Mesela damızlık alsınlar dedin, bizden bilim adamı, doktor mühendis alsınlar demedin çünkü diyemezsin...
Ata'mı kullandığın an benim için konuşma bitmiştir, onun arkasına sığınacak birisi ile konuşmam.
İyi akşamlar 🙏- +1 yıl
Sakın sen mka arkasına sığınma konuyu değiştirme canım türk milletini küçük görmen kendini çevreni kimi tanıyorsan herkesi küçük gördün bu millet ne isterse onu yakacak kadar kaliteli ki biz neden mühendisimizi doktorumuzu dışarıya yollayalım onlar bizim için kıymetli onlar buraya gelip bizim vatandaşlarımızdan öğrensinler ki biz Türk milleti olarak imkanlar el verdikçe dünyaya Türk'ün kim olduğunu gösteriyoruz imkan meselesi 100 yıl öncede ayniydik 1000 yıl öncede simdide türk milleti hakkında konuştuklarına dikkat et türk vatandaşını küçük görme
+1 yılYorumlarda bir başkasının da belirttiği gibi farklı hastalıklardan kaynaklı bir libido düşüklüğü olduğunu düşünüyorum. Tabii bu yine de sonucu değiştirmiyor; her türlü libidosu yüksek erkek daha avantajlı😅
11 Yorumla
Soran+1 yılLibido düşüklüğü de hastalığa sebep oluyor diyorlar, yani o hastalıklarınsebebi bile temel libido düşüklüğü olabilir.
Bakalım devamında ne bulacaklar 😀
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Uzakdoğulular kendine baksın araştırmaları göre de en düşük libido da onlara ait jdjfhf maşallah bugün de sitede ne çok soran varmış iki kişi de daha gördüm 👍🏻
118 Yorumla
Soran+1 yılHallettin mi onları Uberim? Hep tekrar onlar hep 😂
Soran+1 yılDeğiştirmişler mi akıllılar, du bakayım 🤣
Soran+1 yılBirisini aldırttım ben ama bunlar onu fark edince değiştirmiş akıllılar 😂
Soran+1 yılTabi tabi.
Soran+1 yılO yetki sadece Adminlerde yok muydu 😀
Hangi seviyeden sonra var o?
Soran+1 yılHa seninki birleştirttirmek tamam 😂
O kadar yani...
Sitede mi hâlâ? 😀
Soran+1 yıl😂
Benim de engellenme sayım artmış, bakıyorum hepsi kural dışı paylaşımı fazla olan hesaplar ama takipteyim farkında değiller 😀
Atar tabi niye yüzüne vuruyon? 🤣
Soran+1 yılModeratör mantıklı da, fenomensem niye engelleniyorum yaa 😀 onun mantığı ne?
Soran+1 yılDeğişikmiş 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu araştırmaya denk geldim. Hatta benim gördüğüm, haftada 5-7 arası cinsel ilişki kuran erkeklerin daha geç öldüğüne ilişkindi. 😊
27 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırmam 😀
Hatta tam tersi olanlar da notmalden daha erken ölüyordur.
Doğa işine gelmeyeni eler 😂- +1 yıl
Olabilir... Nema problema.. 🤭👍
Soran+1 yılAaa bunu popüler ifade olduğundan mı biliyorsun? Yoksa? 😀
- +1 yıl
Boşnakım çok şükür 🤭 her ne kadar bilmesem de birkaç kelime kullanmayı severim böyle.. Öğretmedi bizimkiler
Soran+1 yılKullan tabi yaa 😀
En sevdiğim meslek öğretmenlik.
Kucak dolusu saygı ve sevgiler onlara...😇🙏- +1 yıl
Haa yok öğretmen değildi.. bize öğretmedi dedim 😊
Soran+1 yılOlsun aynı işi yapmışlar 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibido her bedene lazım. Bu bir yaşam döngüsü olmazsa olmaz. Libido yüksekse zekvte, hazda, gazda, Mazda yüksek seviyeye çıkar 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Bence de her açıdan faydalı 😀- +1 yıl
Çok faydalı çok 😃
+1 yılNormaldir, testosteron hormonu ne kadar yüksek olursa o kadar enerjik ve güçlü olursun.
O yüzden günlük olarak çinko ve magnezyum tüketin...😂15 Yorumla
Soran+1 yılBak yaz bunlardan hep 😀 Bu etikette ciddi bilgi eksikliği var çünkü 😂
- +1 yıl
Uyumadan önce, aç karnına ZMA kapsül yut kanka, bir ömür bunu alışkanlık haline getir. Ben kullanıyorum. Sana onun linkini yapıştırıyorum, hemen sipariş ver.😃
www.supplementler.com/.../kingsize-nutrition-zma-complex-100-tablet-15534
Soran+1 yılBen sevmiyorum ya biliyorsun, doğrudan doğadan almak hoşuma gidiyor 😂
Tabi bunu tercih edenler de var.
Güncellemeye ekleyebilirim, millete faydamız olsun 🤣- +1 yıl
Ekle kanka ancak doğal olarak cinkoyu asla yeteri kadar istesen de alamazsin. Çünkü hepsi çözülmüyor vucudunda...😌
Soran+1 yılEvet biliyorum, yine de doğal yollardan 🤩
+1 yılDeveyi yardan uçuran bir tutam ottur derler, yine de fazla olması zararlı djajhsja
22 Yorumla
Soran+1 yılAaa bunu duymamıştım güzelmiş jdjdk
- +1 yıl
Ahahaha teşekkürler ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olması gereken iyi seks yapan istekli bir erkektir. Yoksa bir kadın arkadaşla yaşardım. Ne yapayım miy miy erkeği
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kast edilen çok yüksek libido değil. Normal düzeyde bile isteksiz olanlar için olmuş olabilir. Çünkü bu normal değil başka sağlık sorunları olması muhtemel ve ölmesi de mukadderat ne diyelim
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu teoriye göre Türk erkeklerinin 150 yaşını görmesi gerekmez mi :D
111 Yorumla
Soran+1 yılGerekmez 😀
Çünkü aslında bizimkilerin sallama libidosu yüksek 😂
Ha zaten olay libidoluların uzun yaşaması değil, libidosuzların kısa yaşaması 🙃- +1 yıl
Hahaha üstat o da doğru bak. Sallama libido :D Bizim ülkede sallama olayı yüksek zaten. Penis boyu söylenilenler baz alınsaydı Jamaika ortalamasının 5 cm üzerinde olması gibi :D :D
Soran+1 yılHahaha aynen 🤣
Hayır adamların bilimsel araştırmaları ortada ülke ülke niye sallıyosun?
Kimin neyi var ortalama olarak ortada zaten 🤣- +1 yıl
Umarım libidomuz yüksektir :D
Soran+1 yılOnu fark etmiş olman lazım 😀
- +1 yıl
Libidomu hissediyorum ama neye göre yüksek ya da alçak onu tespit edemiyorum :D
Soran+1 yılHahaha 😂
Hissediyorsan bu yeterli, bir kıyaslama şart değil.
Bu bahsedilenler "yav bir şey eksik" diyenler 🤣- +1 yıl
İçinde kontrol etmeye çalıştığın bir hayvan varsa şanslısın çünkü o hayvan senin hayat enerjin diyorsun kısaca :D :D Bu durumda ömrüm uzun olabilir o hayvan yüzünden kalpten gitmezsem :D
Soran+1 yılAynen öyle, yok gitmezsin, hor kullanma yeter 😂
- +1 yıl
Yok sinirleniyor zaten o kadar uğraşmıyorum :D Sadece kuralları ben koyuyorum
Soran+1 yıl🤣
+1 yılDemek ki erkekler kadınlar yüzünden değil. Kendi hormonlarindan dolayı oluyormus😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Çok doğru yerden gördün olayı 🤣- +1 yıl
Öyle ama ya. Yok senin yüzünden diyor. Bir subjektif olamıyorlar 😏
Soran+1 yılE bu devirde bile erkek çocuğu olmayınca kadını suçlayan var bu yine bir şey değil 😂
- +1 yıl
Hahahaa haklisin ya. Bu konuda. Sanırsın neyse... boş zihniyetleri...
Soran+1 yıl😂
+1 yılSanmıyorum yalan 15 tane çocuğu olan biri nasıl oluyorsa 50 yaşında ölüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHor kullanmamak da lazım 😂
Ha onun dışında baska sebepler de olabilir o örnekte.- +1 yıl
Bilmiyorum sadece bildiklerimi söylüyorum
+1 yılBencede doğru tespit dedem 80-90 yaşında öldü.8 tane çocuk yapmış.😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah 😂
İdolümüz 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Japonların kendi karılarına hayrı dokunmuyor Allah aşkına bırakın şunları 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
Yüksek olanlar daha erken ölüyor diye biliyoruz amma.
11 Yorumla
Soran+1 yılO hor kullanmaktandır 🤣
+1 yılLibidosu düşük olan eş ölsün zaten
Ölümden beter yoksa. 😄11 Yorumla
Soran+1 yıl🤭😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılJaponlar erken ölüyor o zaman çünkü çocuk yaptıktan sonra seks çok azalıyormuş japon toplumunda
21 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle diyemeyiz, libidosu düşükler daha sağlıksız ve daha az yaşıyor diyelim.
Genelinin maşallahı var 😂
Evet azalıyor, düşünce yapıları sebepli. Belki de bu araştırmalar bunu nasıl çözeriz diyedir 🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.500 yaşındayım, bende kendimi yarı tanrı sanıyordum, meğersem iş farklıymış
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılLibidodan kastımız burada penis kalkikligi veya vajina islakligi değil. Yaşama isteğidir libido. Araştırma tamamen doğru.
10 Yorumla
+1 yılYüksek olanlar da abazalik tan ölüyor onu napcaz 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılHor kullanmasınlar 😂
+1 yıladapların zi. ki yok ki pi. pisi var. neyin kafası bu şimdi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle bir şey varsa o zaman ben 200 yaşına kadar yaşarım 😄
10 YorumlaYa babacim bence tam tersi alıyor sertleştiri gidiyor kalp krizi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllibidosu düşük erkekler ve oral yapmayı sevmeyen erkekler benden uzak olsun
40 Yorumla
+1 yılO zaman çoğu erkek ölümsüz olucak
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Yok ya, sadece diğerleri daha erken ölecek diyelim 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido boş yere yüksekse ne olur partner olmadıktan sonra...
10 Yorumlakesinlikle avantaj aksini iddia eden etmesin😄
23 Yorumla
Soran+1 yılNiye etmesin ya o da bir iddia ne de olsa, sonuçta haksız çıksa da muhalefet etmek ister belki 😂
Soran+1 yıljgjjn
8 aydır depresyondayım düşük o yüzden. Erken öldüm öyleyse.
02 Yorumla
+1 yılFazlası zarar ve ben fazlasından hoslanmam.
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin umursamaman gerekmiyor muydu? 😂
- +1 yıl
Öyle zaten manita dışında kapalıyız fakat onu umursamamak mümkün değil biraz doğama aykırı
Soran+1 yıl😂
+1 yılben uzun yaşayacağım abi o zaman :D
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi değerlendir bari 😂
- +1 yıl
Ama sap ölecez galiba :D
Soran+1 yılO yüzden iyi değerlendir dedim 😂
- +1 yıl
ashahasas inşallah abim :D
+1 yıl😀 Onun daha devamı da vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela? 😂
- +1 yıl
Libidonun varlığı sıkıntı çıkarırsa ömür kısaltır 😀
Soran+1 yılHahaha 🤣
Aaa ölümsüzlüğü buldum.😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bizim fazla yaşayacağımızı söylemiyor, diğerlerinin az yaşayacağını söylüyor 😂
Soran+1 yılHahaha bak bu doğru, iyi hissettiriyor 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılSjsjs bunu flörtüme söylicem
11 Yorumla
Soran+1 yıl😀
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAbazan mı olalım şimdi 🤔
13 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz zaman zaman abazanız zaten kelime anlamı olarak 😀
Ha sapık veya tacizci dersen ondan olamayız bence, o başka bir seviye 😂- +1 yıl
Uzun zamandır kimseye yürümüyorum. Bu bilimsel araştırma moralimi bozdu 😁
Soran+1 yılBozmasın ya, gizli libido vardır 😂 Sadece yürüyenlerde yok o 😀
+1 yılBana bir fatiha okursunuz o zaman.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılÖmrüm uzun olacak demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar yaşamayı düşünüyon Şirin Baba? 😂
- +1 yıl
:D
+1 yılKahretsin Japonlar yine haklı sjsjsjk
11 Yorumla
Soran+1 yıljdjdjs
+1 yılNe zaman ölüyormuşuz djdnskd
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi tarafta olduğuna bağlı değişiyor jdjdk
- +1 yıl
Fazlasıyla yüksek :d
O zaman erkenden öldüm
11 Yorumla
Soran+1 yılYapma be 🙁
Allahtan libidom yüksek de geç ölücem asdjdk
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Güzel farklı bir soru ama lobido iyidir derler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık açısındansa evet
21 Yorumla
Soran+1 yılDiğer açıdan (o her neyse) neden hayır peki? 🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şükür. önüme geleni sickiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim karı benden önce ölecek desenize
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yıl:D:D:D:D:D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarsilikli olan her durum avantaj
10 Yorumla Seks yapmak insanı dinç ve genç tutar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUyum varsa avantajdır.
10 Yorumla
+1 yılyaşadık o zaman :D :D
10 Yorumla
+1 yılSaçmaladılar, işleri yok herhalde
10 Yorumla
+1 yılAhahahaah neyse yüksek bu aralar 🫠
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bari 100 ü deviricem çok şükür Allahım 🙏🤭
10 Yorumla
+1 yılÖlümsüz olduğumu bilmiyordum.
10 Yorumla
+1 yılNeyse ki libidom hep tavam 😂
10 YorumlaVayy Türk erkeklerinin baya bi ömürü var
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026