Benimki son birkaç aydır sertlik sorunu yaşıyor, bir süre ailesinin evinde kaldığımız için onların yaninda sorun yaşamasını normal karşıladım Artık kendi evimize geçtik, ilk gün gayet güzeldi ama dun de aynısını yaşadı ve birlikte olurken yumusamaya başlayınca onlar nasıl yapıyordu anlat dedi, bu evde benim geçmişim konusulmayacak dedim, ısrar etti bosalacaksan bosal hatırlamak istemiyorum dedim, neyse yarım bırakıp yattı uyudu sabah da bana trip atıyor Sorun neyse konuşalım iletişim kuralım dedim, yok bir şey diyor, bana kızdığında annesine kalmaya gider, sabah isten ne zaman geleceğini sordum, sanki onu aldatmak için soruyormusum gibi kaşını gözünü oynata oynata evet aynı saatte geleceğim işini görürsün ona göre dedi, bana kızınca annende kalıyorsun ondan sordum dedim evdeki çöpü aldı ise gitti 🙄😮💨 Normal bir ilişki yaşayabilmek için bu çocuğa nasıl davranmaliyim, cuckold swinger falan demeyin onu kaldıramaz
Sevgilim sertleşemeyince geçmişimi anlattırıyor, ne yapmalıyım?
Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Kaldırmaz ama o fanteziyi içinde barındırdığı ve bundan tahrik olduğu kesin. Sen ise ruhunun oksanmasindan öncesinde yaşadıklarından değil o an seni beceriyor olmasından etkilenmek istiyorsun bu da en doğal istek ve haklısın da... ya bir gün ballandirarak anlatıp sorduğunda sorduğuna pişman edeceksin ya da seksin doruğuna sen çıkmaya başladığında böyle yarıda bırakıp tüm tutkunu bitirecek ve zamanla da sen orgazm olmayı ya da gerçek bir seksi özleyeceksin
Sevgilin Muhtemelen cuckold senin başkalarıyla olmandan zevk alıyor yani ileride seni başkasıyla da paylaşmayı teklif edecekti yani o yüzden bence sen şimdiden bunu hazırlıklı olman lazım eşinin yani sevgilinin Eskiden birlikte olduğun erkeklerle anlatmasından sertleşmesi onun cuckold olduğunu gösterir yani zevk alıyor bundan hazır ol yani senin paylaşmak isteyecektir
Bir anlatıp dene bakalım işe yarıyor mu? Eğer bu işe yararsa ki bence kesinlikle işe yaramayacak, bunun biyolojik değil psikolojik olduğu ortaya çıkar. Buda zamanla düzelir. Eğer bu durum yine aynı olursa bil ki sertleşme ve ereksiyon sorunu var demektir. Bunun için birlikte tedavi olmanız gerekir. Çözülür mü bilemem.
Eşin artık sıradanlıklardan sıkılmış fantezi istiyor. Bende de çok oluyordu. geçmişini anlatamıyorsan hayalmiş gibi başkalarıyla olduğunu anlat. daha detay istiyorsan dm gel