Kadın altınızdayken sonuna kadar girip bastırıp öyle beklemek acı vermek gücünüzü hissettirmeyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
erkek onu kontrol amaçlı yapar. sürekli git gel yaparsa boşalma süresi azalır. ara ara konrollü dip yapıp durur. sonra devam eder. ama bunu yaparken ağırlı ile sana abanmaması gerekir. helede kiloluysa senin etin butun ne o basınçla altına işersin. ağırlı vermeden yapması lazım. ikaz et bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyice koklemekten bende çok keyif alıyorum kokleyip bir süre en derinde tutup beklerken güzelde bu durumda bile bende girmeyen kısım oluyor keşke hepsini alabilen birini bulup yapabilsek. Zaten zorlayinca aman aman derler
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle o an kızın eliyle itmeyr calismasi bekle dur sciyo demesi mükemmel ya.. birde nefesini tutup öyle bekliyor ben onu öpüp az az içinde iken
02 Yorumla
Soran+1 yılBende itiyorum ama pek işe yaramıyo🙊
- +1 yıl
O zevki orada ztn kız ustedigi kadar itecek erkek kendi istemeden cikmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu yapması bazen benim de çok hoşuma gidiyor, kendini iyice bastırdığı andaki his çok tatlı geliyor bana ve duygusu da çok hoş o tam anlamıyla birleşme anının duygusu da çok güzel. fakat genellikle sancı yapıyor kendini bastırıp bekleyince, karnıma doğru sancı oluyor hep ama adam bunu sürekli yaptığına göre çok hoşuna gidiyor ve çok zevk alıyor bence.
31 Yorumla- +1 yıl
O iyice bastırınca rahime baskı mi uyguluyor
Altimizda sahiplenmek kimseye vermemek gostermemek ve derinlemesine partnerimi hissetmek mükemmel. Benzetmek gibi olmasın ama bir annenin evladını sarilmasinda ki o huzur gibi bir şey işte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılEvet en derine dibini hissetmek hoşuma gidiyor, Bunun sana acı verdigini açıkca soyle buna rağmen devam ediyorsa ağzına vur terlikle
00 Yorumla Daha çok partnerimin ne hoşuna gidiyor hangi hareketler onu daha çok tahrik edip zevk veriyor onu kesfederim. Amacım acı vermek değil mutlu etmek
00 Yorumla
+1 yılHard seven biriyim acı çektirmeye de bayılırım çokta hoşuma gider :)
Özellikle beyaz ten harika oluyor :)00 Yorumla
+1 yılDaha çok kalçalarımdan bastırıp daha derine kendisi ister ama durmanın gereğini bilemedim, git gel bunun formülü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAcı vermek için değil, tamamı içine girsin diyerek, hatta o anda kalçalarından kavrayıp kendine doğru çekiyorsun.
Boşalmak üzereyken oluyor genelde.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSapikligin alemi yok kadın zevk almıyorsa bende zevk almam
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle yaparsk zevk alsam bile karşı tarafın zevk almadığını hissetmissem daha yapmam sahsen
kökleyip bi süre hareketsiz kalıp o anın tadını çıkarmak hoşuma gidiyor😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hoşuma gitmez kadın zevk almıyorsa acı duyuyorsa canı acıyorsa üzülürüm
00 Yorumla
+1 yılEvet kokune kadar soktugumda daha cok zevk hissediyorum. Kalcalarini abuclayip tirnaklarimin izi cikana kadar sıkmak falan
00 Yorumla
+1 yılbu kadına acı mı werir
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
izin wermeynnn
- +1 yıl
eee
- +1 yıl
hade az sohbet etsene
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Acı verdiği nerden çıktı ki kadına keyif veriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSize zevk veriyo bize acı
Soran+1 yılÖyle beklediği zaman evet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kokuna kadar sokmak heyecan verici
00 Yorumla
+1 yılEvet güzel Bi his gerçekten
00 YorumlaAynen oldukca hos her zaman yaptigim sey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının hoşuna gittiğini düşünüyoruz
00 Yorumla
+1 yılmisyoner bu en sevdiğim :)
00 Yorumla
+1 yılEvet gidiyor ya sizin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Offf off deme şimdi böyle 🤗
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcan yakmayi sevmemm zevk almasini sglamak daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdiği hazzı anlatamam sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kucakta ol sen eze eze yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Duruma göre ve şekle göre partner nasıl isterse
00 Yorumla
+1 yılbenim de gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tatminnnn ediciiii
00 YorumlaEvett
00 YorumlaGider.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGider tabii tatlım
00 Yorumla
+1 yılEvet hoşuma gider
00 YorumlaEvet
00 YorumlaAcı vermemeli
00 YorumlaAynen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi