Benim icin sır olan biseyi soyledigim icin bas agrilari var yardimci olabilir misiniz?

Sadece kendime sakladigim erkek arkadaslarimdan gizledigim bi sirrim vardi o da bakire oldugum halde iliski yasayabilir olmamdi cok istekli olmama ragmen akilci yonum daha gucludur (kova burcu ozelligi) ve iliskide sevgi saygi guven alamiosam zamanla ilerleyen emek verilen duygusal formda dogru zamanda cinsel biseyleri yasayana kadar hatta yasasaam bile (seks harici) bu ozel durumu asla soylemedim. Ancak son donem uzun yillardir birlikte oldugum kisiyle yapmak istedigim icim ve aramizda bir sir olmasin diye 6. senemde soyledim ama sonra baska sebeblerden ciddi bi tartisma yasayip ayrildim. İliskiye de girmedik seneledirdir dogru insan olsun ve tekrar evlendigimde yasayayim istedim (esnek zarim var ama buna ragmen kimseyle yatmadim yaklask 10sene oldu) simdi beni sikintiya sokan şu ki bu cocukla zamaninda guven problemlerimiz de oldu yarin bigun baska bir iliskim oldugunda hayatimdaki erkege benle yatti kalkti s... ti muhabbeti yapabilir gozu donerse ve ben esnekligi ispatlasam bile guven sorunu yasarim gibi hissedip beyin kendini koruma içgüdüsü altina giriyor felaket bas agriisi filan oluyo. Bu felaket senaryosu nasil gecer?

Benim icin sır olan biseyi soyledigim icin bas agrilari var yardimci olabilir misiniz?