Cinsel Yaşam Nişanlınızla yatar mısınız? Koyu_mor Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler+1 yıl Yansın geceler 🌃 Nişanlınızla yatar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tabisii nişanlıma vermicemde kime verceğim 😂😂😂😂 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet yatarım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet beden olmasın sarılıp yatmak kadar güzeli var mı 1 0 Yorumla
eraaybeyiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl O an ki kafama bağlı 😂 1 3 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Hangi kafana Yorumla eraaybeyiniz +1 yıl Yani istiyorsam yatarım, bir de yükselmişsem kırk alem gelse durduramaz Yorumla Koyu_mor +1 yıl Ok Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nişanlım olmasına da gerek yok evet 5 1 Yorumla kadir2000 +1 yıl Maşaallah Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Neden olmasın istiyorsa bedenler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden yatmim 6 2 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Ya evlenmezsen iz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an bile çoğu kişi ile yattım tek. Derdim o mu Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yatarım tabiki 1 1 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Nişanlımla yapmayacağım da kiminle yapacağım ama sorun öyle birisi yok :D Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Hiç düşünmeden 2 0 Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Denk gelirse evet 1 4 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Peki görücü üsulü olsa bile mi sevmesen yani ama ihtiras bu insan yenik düşüyor istiyor Yorumla Haraklitos +1 yıl Aynen fark etmez Yorumla Koyu_mor +1 yıl Tamam. bu bana yeter 😇 Yorumla Haraklitos +1 yıl Niye ki. Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Yatarım 1 2 Yorumla Koyu_mor +1 yıl Peki istemese Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl İstemese zaten yatamam aksi tecavüz olur Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O isterse evettttttttt, yeterki istesinn🤩🤩🤩 0 0 Yorumla
can373737 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl O onun sorunu benim değil 0 1 Yorumla can373737 +1 yıl Neden üzüldün Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Isterse evet 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tabisii nişanlıma vermicemde kime verceğim 😂😂😂😂
Evet yatarım
Evet beden olmasın sarılıp yatmak kadar güzeli var mı
O an ki kafama bağlı 😂
Hangi kafana
Yani istiyorsam yatarım, bir de yükselmişsem kırk alem gelse durduramaz
Ok
Nişanlım olmasına da gerek yok evet
Maşaallah
Evet yatarım. Kocam olacak zaten
İlk olacasa beklemek daha iyidir
Valla icine bile koyarim😂
Neden olmasın istiyorsa bedenler
horlamaz umarım
Neden yatmim
Ya evlenmezsen iz
Şu an bile çoğu kişi ile yattım tek. Derdim o mu
Yatarım tabiki
Nişanlımla yapmayacağım da kiminle yapacağım ama sorun öyle birisi yok :D
Hiç düşünmeden
Denk gelirse evet
Peki görücü üsulü olsa bile mi sevmesen yani ama ihtiras bu insan yenik düşüyor istiyor
Aynen fark etmez
Tamam. bu bana yeter 😇
Niye ki.
Yatarım
Peki istemese
İstemese zaten yatamam aksi tecavüz olur
O isterse evettttttttt, yeterki istesinn🤩🤩🤩
Evet.
O onun sorunu benim değil
Neden üzüldün
Tabi ki
Yakarım