Evet arkadaşlar onu çok seviyorum ve çok arzuluyorum ama ne yazıkki benden çok uzakta manen... Beden olarak da çok uzak bir şehirde ve iki yıl oldu çıkalı hâlâ buluşmadık😔😔😔😔

Evet arkadaşlar onu çok seviyorum ve çok arzuluyorum ama ne yazıkki benden çok uzakta manen... Beden olarak da çok uzak bir şehirde ve iki yıl oldu çıkalı hâlâ buluşmadık😔😔😔😔
Zorlama istemiyor. Kadın istemeyince taciz oluyor erkek de istemediği ilişkiye ısrar edilirse taciz gibi olur. O isterse zaten kendisi der sana.
Hiç istemedi
Cevap
11Cevap
hiç bişey anlamadım ney hakirce 🙄 konu ne sen cinsellik konuşmak istiyorsun ama o mu konuşmuyo ne iyi işte ne var bunda 😂
Ne iyi mi?
Açım açççççççççççç😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Güzel cevap yazmışsın bu onu biraz düşündürür
Sanmam
2 yıl boyunca hep oldu böyle isyanlarım
Uzak ilişki çok ters bir şey zaten. İyi güzel yazmışsın ama biraz boşa yazmışsın açıkçası.
Neden boşa
Önümüzdeki iki yıl boyunca daadam bunları anlamaya çalışıcak şimdi kgkfndnsn
Neden buluşmadınız hiç?
Parasızlıktan dolayı. İkimizin de borçları var. Ah kıyamam böcüşkoma ya onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmöö
Ben 27 o 30
Borçlar var
Hayır maalesef 🙈🙈🙈🙈🙈
Çalışıyor ama ailesine bakıyor ve çok borcu var ailesini hastaneye falan götürüyor falan
Ailesi de çok fakir ya ondan
Buluşalım diye bize parasal yardımda bulunabilecek gücünüz var mı
Yazıklar olsun. Konuşmalarımızi buraya mi atiyorsun
😔🥺 aynen hep suçlu benim zaten, sen iyi bir sevgili niye olamadın bunları atalım bir kenara, benim gizliden buraya derdimi paylaşmam sıkıntı..
Hesap soracağına seni sevenin değerini bil hem 2 sene oyalamışsın kızı adamm ol adam
@britneybitchhh trol olduğunu anlamadınız mı. Allah'ım. Ne canım insanlar var şu dünyada ya 😂
2 yıldır buluşmadan ilişki helal olsun
Dimi her yiğidin harcı değil üstelik çok aşık olup
Kaçırmış senin gibi kızı değerini bilememiş aptal
:) pek inandırıcı gelmedi valla
Maalesef kendini acayip derecede sakınıyor😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Ben yapmam böyle biriyle
Aşık olsaydın yapardın emin ol
Ben aşık olmadım hiç olmamda mantığım hep ön planda benim
Yardımcı olmak isteyen çıkacaktır
Onda var bir iş yoksa koşarak gelmesi gerekir
Ne gibi mesela
Neden gelemiyor mesela
Ne çektin be gizli
Ahhhhh evet 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Evet beni azdırıcak şekilde davranıp gidiyor olayımız 2 yıldır bu sadece 🥺
İyi aforizma yapmışsın
Uzmus
Çok 😔💔iki yıl bitti hala ilerleyemedik ne buluşma ne de cinsel konuşmalar anlamında beni arzulamıyor😔 çok seviyor bende çok seviyorum ama durum böyle 😭😭😭😭
O zamn harekete gecirt
Her yolu denedim tık yok ilerlemek anlamında, cinselliği çok nadiren o da ben istiyorum diye zorla konuşuyor
Gelsene oze le