Cinsellikle başladık. O baştan beri duygusaldı bakışlarından hareketlerinden net belliydi. Ben de cinsellikle bağlandım ona ve bunu sevgi sandım. Sonra sevgili olduk. Ama sevip sevmediğimden emin değilim. Kavga edince falan adım atmıyorum. Ondan bekliyorum. O hep adım atıyo zaten hep arayıp soruyo. Ne biliyim kıskanmıyorum. Kıskanmamaktan ziyade kıskanacağım bi durum olmadı. Anlamadım yani seviyo muyum sevmiyo muyum? Nasıl anlarım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunu sen bilmiyor isen biz nerden bilelim
yani sen de haklısın da ne biliyim en azından duygusal belirtiler için başkalarından fikir alayım dedim.
Kalbin onun için çarpmıyor ise sürekli aklında değil ise kıskanmıyor isen muhtemelen sevmiyosun
Kiskanmiyorum ama kiskanacagim bi durum olmadi. Yani diger kizlarla kiskanacagim kadar samimi degil.
Cinsellik yokken de aklınız birbirinizdeyse sorun yok bence.
Ya onun icin evet oyle de kendimden emin degilim. Boyle ben birlikteyken sadece yakinlasmak istiyorum. Baska bisey istemiyorum yani. Sohbet falan etsek direkt bana karsi cikiyo her seyime muhalefet oluyo anlasamiyoruz. Eskiden bu kadar mantiksiz degildi. Degisti ya
Cinsel tatmin için sana erkek çok. Bir gün sana haz verecek başkasına denk gelirsen senin bu iş bozulur.
Bikere yaptim o hatayi cok pisman oldum bidaha yapmadim
Cinsellik yokken onunla film izlemek, yemek yemek vs. şeyler istiyor musun?
Evet istiyorum ama cok yalniz oldugumdan. Arkadassizim yani. Ama film zevklerimiz de hic uymuyo
S kste memnunsan ve başkasını arzulamayacaksan devam edin bence. Ben eski sevgilimi s. KS için kullandim. Hiç de ciddi düşünmedim. O da bunu biliyordu.
Biz ciddiyiz. S*KS yapmiyoruz zaten Şu an . Tovbe edecegi tuttu. Yetersizligini kabul etmeyip tovbe etcem vicdanim rahat degil dedi. Zaten o bikerelik kacamagi da ondan yaptim
O zaman hayırlısı neyse o olsun.
Ne tür bir ilişki bu hiç tanıdık gelmedi dogrusu 😓
nasıl ne tür? sevgililik ilişkisi işte
Sevgi yok diyorsun adı başka bir şey olmalı
sevgi yok demedim emin değilim dedim
Emin olamadıgın bir duyguya sevgi kulpu takmak sana zaman mı kazandırıyor
sevgi kulbu takmıyorum düşünüyorum sadece
Umarım sevgi çıkar yoksa çok kalp kırıcı bir duyguyla sarsılabilirsin
sarsılmak derken?
Benide karamsar duyguların arasına çekme lütfen ne okuduysan o
Anlayamazsın çünkü cinsellik bağlayıcı işler ciddiye binerse seviyor demektir
iş ciddi zaten. onun sevdiğine eminim. kendim sevdiğime emin değilim
🙄 Değişik bir vaka bu çok farklı özlüyorsan seviyorsun
özlüyorum aslında özlüyorum ama sanki bana olan ilgisini özlüyorum. benle çok ilgileniyo. şu an küsüz mesela 3 gündür konuşmuyoruz. rekor bu yani. 3 gündür küsüz. en fazla 1 gün küs kalırdık. o da aramaktan bıkmış olabilir benim aramamı bekliyo muhtemelen. ama ben çabalamak istemiyorum çünkü barışmak için ilk adımı atan her zaman zavallı konumunda oluyo
Bir karar vermen gerekir tamam mı devam mı
bilmiyorum işte. bi de ciddiyiz.
Daha iyi sini mi bulacaksın boş ver evlen gitsin ne güzel
zaten daha iyisini bulamam diye devam ediyroum. beni çok seviyo hep el üstünde tutuyo bildiğin hanımcı böyle ben ne dersem ona uyuyo kavga etsek bile hep alttan alır hemen. bu sefer uzadı muhtemelen beni bekliyo aramamı yani
Ara bir defada başka biri olsa hiç umursamaz seks ile başlamış ilişki der işimi görüp yoluma bakayım der iyi çocuk bu
fazla iyi işte. ama of bilmiyorum ya. eskiden çok daha iyiydi her şey. cinselliği de bıraktırdı bana. tamam tabi ki bunu bana sordu. Tövbe etmek istedi. Madem benimle evleniceksin devam edelim dedim. olmaz içime sinmiyo dedi. tamam öyleyse bırakalım cinselliksiz devam edelim dedim. aksi takdirde ayrılcaktık. bence din bi kılıf. performansı bana yeterli gelmiyodu. dini bahane etti. yoksa eskiden hep alkol, s*KS takılan bi adam neden benle yaşayınca tövbe etsin? mantıklı geliyo mu? benle de 10 ay falan cinsellik yaşadı. sonra baktı bana yetmiyo dinden bahsetmeye başladı. ay evlenince yapalım. ben vicdan yapıyorum yapmayalım artık dedi. inandırıcı mı sence? bence din tamamen yetersizliğini örtmek için kılıf.
Olay farklı yerlere gitmiş 🙄 bu önemli konu seni yanıltmak istemem
hayır alkol kullanıyodu s*KS yaşıyodu benle de yaşadı sonra nasıl olduysa birden dine yöneldi 5 vakit namaza başladı. elli kere sordum bak cemaate falan mı girdin diye. hayır dedi. kendi fikirlerim dedi. ama bana sahte geliyo açıkçası. sen bu yaşa kadar yaşa bunu sonuna kadar. benle yaşadıktan sonra dine yöneleceğin tutsun. mantıksız değil mi?
Mantıksız bencede ama dediğim gibi bu senin geri kalan hayatını etkileyecek bir konu doğru veya yanlış sneşn kararın olmalı
çok kararsızım ya. işte el üstünde tutması falan da var. bak ben aşkımdan ölmek istemiyorum çok seven çok yanıyo üzülüyo zaten. benim için önemli olan benim sevilmem. ama işte kararsızlık.
Kavga edince ben aramıyorum. Zaten burada bu sorunun cevabını vermişsin
onu yapma sebebim aslında şu, eski ilişkilerimde hep ben aradım ben çabaladım ve hep kırılan yorulan ben oldum. temkin amaçlı aslında yani
Sence gerçekten sevsen, gözün temkini yahut bir başka bahaneyi görür mü
temkin sebebim işte eskiden çok üzülmem. akıllandığımdan yapıyorum aslında
biraz bi onsuz kal ve bak bakalım özleyecek misin
3 gündür konuşmuyoruz. benim aramamı bekliyo muhtemelen ama konuşmak istemiyorum özlediğimi de düşünmüyorum. her söylediğime muhalefet oluyo çünkü.
e o zaman sevgi yok demek ki sadece seks var
artık seks de yok. 10 ay boyunca vardı sonra dine yönelip tövbe etti bence yetersizliğine bi kılıf olarak kullanıyo dini. sen o kadar yap yap sonra yok din yok vicdan. benle evleniceksen zaten yapalım dedim yok içi rahat etmezmiş. sana yetemiyorum artık yapmayalım demek yerine dine yönelmeye karar verdim deyip tövbe etti ben de kabul ettim öbür türlü ayrılcaktık
neden yetemiyordu ki
ya bana yetmiyodu işte hep daha çok istiyodum bana göre libidosu düşük ama asla kabullenmiyo bunu kaç kere kavga ettik bu yüzden.
anladım e tabi sen sürekli isteyince o da sürekli yapmayınca bir kılıf buldu hemen kaçtı. Peki şimdi nasıl normal arkadaş mısınız nesiniz
ne arkadaşı yav :D sevgiliyiz. ona göre cinsellik birinci kriter değilmiş duygusalmış. cinsellik her şey değil diyo. her şey ya. gayet de her şey. bana göre her şey cinsellik. cinsellik dedin mi p*rno oyuncusuna taş çıkartırım ama duygusallık romantizm deyince bende devreler yanıyo. zaten hayatımda sadece iki erkeği falan gerçekten sevdim. cinsel anlamda gene mükemmel değildiler ama sevdim işte.
peki o sevdiklerinle ne oldu
çeşitli sebeplerden bitti. işte çok yıprandım hep ben çabaladım hep ben üzüldüm. o yüzden şuanki ilişkimde biraz geri durmaya çalışıyorum da geri durayım derken sevmeme ihtimali geldi aklıma
ya sen o sevdiğin kişilerden geri dönüş alamayınca artık olayı sadece sekse çevirmişsin ve sevmemeye başlamış gibisin
geri dönüş aldım almasına da hani hep fedakar olan ben oldum. hep ben kırıldım. sevdiklerim de beni sevdiler ama hep daha çok seven ben oldum. şimdiki de seksle başladı ordan duygusala yöneldi. çocuk baştan beri duygusaldı. her şeye beni katıyodu falan besbelliydi. sonra sevgili olduk. o arada kaynadı yani seviyo muyum sevmiyo muyum. ama onun sevdiği çok açıktı. her şeyiyle belli yani. çok üstüme titriyo.
çocuk da benim de sevdiğimi sanmıştır çünkü yüz ifadem mimiklerim bakışlarım genelde dalgındır. duygusal bi duruşum vardır yani herkes hassas olduğumu düşünür.
tamam işte şimdi seviyor üstüne titriyorsa gayet güzel nasıl başladığına çok takılma artık şimdiye ve önüne bak derim
işte evlilik ciddi düşünme var. annesiyle tanıştırdı. o da benim annemle tanıştı. sorun nasıl başladığı değil zaten sorun benim onu sevip sevmiyo oluşum
O zaman dediğim gibi uzak durmaya devam et bana zaman ver öyle hızlı davranma de
bakıcaz artık zaten daha okul bitcek askerlik var falan istese de hızlı olmaz. son senemiz bakalım bi bitsin
iyi o zaman sanada zaman olur hem o ara karar verirsin zaten
Bende aynı durumdayım
Ozelden birsey sora bilirmiyim size yanlis anlamazsaniz
napcaz ya
Sevmiyorsun seksini seviyorsun muhtemelen
evet cinsellikle bağlandım zaten. performansını da beğenmiyorum. Geçen kinimden aldattım ama çok pişman oldum bidaha tekrarlamadım.