Vücuduyla, giyimiyle, beden diliyle? Hatta mesleği ile bile. Bazı meslekler mesela erkekleri çekici gösteriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanırım kendi hareket minik görüntü giyim hatta varsa meslek olarak sanırım kendinde gördüğün ilgi çekebilecek özelliğin var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFiziği uyumlu, kendinde olanların farkında olan, bunları kullanmayı iyi bilen, giydiği kiyafetleri bedeniyle uyumlu hale getiren, hani cuval da giyse, fiziğiyle bunu kapatabilen, bakışları, konuşmaları, gülüşü dahi kadınlığını dibine kadar yansıtan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılFiziği güzel ve cilveli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa dekolteli giymekten çekinmeyen, nazik narin bir ses tonuna sahip, çabuk yakınlık kurabilen, sohbetiyle karşı tarafı kendine çeken kadın seksidir. Ayrıca hemşireler nedense bana daha çekici geliyor yaptıkları işin zorluğuna katlanmaları ve hastalarla alakadar olmada özverili davranmaları seksapalitelerini artırıyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecenlerde istedigim profildeki erkeği yazip bununla ilgili soru sordum. Erkekler linclediler beni. Sen nesin ki boyle seyler istiyorsun falan diye bir ton yorum geldi. Kendilerine gelince, konu kadin olunca istekleri hic bitmiyor yorumlara da bakinca bir kez daha anladım bunu. Kendileri her seyi isteyebilir kadindan ama kadinlar erkekten bir seyler istedigi zaman sorun oluyor, hemen savunmaya geçiyorlar, ezmeye çalışıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen eğlence istiyorsa eğlence istediğini bilecek
10 Yorumla
+1 yılTutkulu olup bunu dışarıya yansıtabilmesi. Benim için önemli bir detay da mesela sanatla ilgili olması. Farklı bir çekicilik katıyor.
00 YorumlaPatates çuvalı gibi yatmak
Yalandan zevk alıyormuş gibi yapmak
Böyle şeyler işte00 YorumlaKesinlikle bunun bir kalıbı yok dişiliğini kullanmasını bilen kadın var
00 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği, zarafeti, asilliği, tutkulu oluşu, fit oluşu, mis gibi güzel kokması ve aurası bir çok etken var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz ten, kıvırcık saç, düzgün fizik, keskin yüz hatları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılg.. ötü hafif cıkık olucak . memeleri dik olucak ve herseyden onemlısı pırıl pırıl olucak o malum bölgesi. kiiiii doya doya yalayalım!!! bazıları cok bakımsız sinir oluyorum nefret ediyorum allah bıldıgı gıubı cek elını sakinım ben !!!
10 Yorumla
+1 yılsokakda hanımefendi , mutfakda aşçı , yatakda iş makinası olan kadın seksi kadındır
00 Yorumla
+1 yılSes tonu bakışları vücudu giyimi zekası.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunları soruyorum zaten
+1 yılKüm saati fizik şart bence.
10 Yorumla
+1 yılKarım olan kadın seksidir
10 Yorumla
+1 yılYapamam. Bunun tanımı yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılhangi meslekler onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak
10 Yorumla