Cinsel Yaşam Erkekler ereksiyon olduğunu belli etmemek için bacak bacak üstüne atar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Belli olmaması için bacak bacak üstüne mi atıyorsunuz? Erkekler ereksiyon olduğunu belli etmemek için bacak bacak üstüne atar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Oturunca onlar da çok belli olmuyor genel de ayakta olunca belli oluyor 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet ama öyle yapınca da ereksiyonun şiddeti artıyor 😈 0 0 Yorumla
viskiligecele Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Saklama yöntemi var onuda kimse anlamadan hallederim 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl O da fayda etmez ereksiyon olduğu zaman 🙈 net belli olur 0 0 Yorumla
sarikayali66 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl genellikle elimizi cebimize koyarız maksat şişkin dursun belli olmasin😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi defa metro da kalkti karşı koltuktaki kadinlar bakıp bakıp gulusuyorlardi çok utanmışım kapatacak bisey de yoktu... 0 0 Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Çok büyük bacak bacak üstüne atınca testislerin ve penisim aciyo bende elimi cebime sokup elimle tutuyorum ama gene de gizleyemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Atmayız gözüksün nolacak sanki bilerek gösteriyoruz kendi kendine kalkar iner insanlık hali 0 0 Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl evet cogu zaman eger buyukse sıkıstırmak zorunda kalıyoruz 1 2 Yorumla CmOnemli +1 yıl sızdekı meme ucunu saklama olarak dusunebılırsın Yorumla CmOnemli +1 yıl bunu farkedıyor olmalısınız Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saklamasalar keşke. d 7 7 Yorumla CmOnemli +1 yıl saklasamda farkedılıyor bu nasıl olacak pekı Yorumla Egecan18 +1 yıl görmek hoşunuza gidiyor dimi Yorumla delicaptain +1 yıl 😂 yalancı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Egecan18 evet Yorumla Cenkk255 +1 yıl Benim meydanda jdjdjsd Yorumla Cenkk255 +1 yıl Sallandiriyorjm hepd djjd Yorumla Cenkk255 +1 yıl Sallandiriyorjm hep djjd Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eh bu da bir seçenek tabii. 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Hayır hanımefendi açık açık gösteririm 0 0 Yorumla
Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet atiyorum tabi. Zorda kaldığım zamanlarda 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç öyle birşeye gerek duymam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Komik oluyorlar. Önleri belli oluyo 😀 3 4 Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Napalim o durumda yuruyorum oyle goren horuyor zaten iniyor yuruyunce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bielmanınyarısı elinizde değil belki ama önünüz komik duruyo Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Ola bilir herzaman olmuyor ama olunca da o an gorunurse gorunsun diyoruz erkegin malibortada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bielmanınyarısı görünsün onda bişey yok da farklı niyetle isterek göstermek sapıklık olur. Doğal haliyle göründüm yani ona sizinde yapabileceğiniz bişey yoktur Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çanta 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet bazen 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Atmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Oturunca onlar da çok belli olmuyor genel de ayakta olunca belli oluyor
Evet ama öyle yapınca da ereksiyonun şiddeti artıyor 😈
Saklama yöntemi var onuda kimse anlamadan hallederim
O da fayda etmez ereksiyon olduğu zaman 🙈 net belli olur
genellikle elimizi cebimize koyarız maksat şişkin dursun belli olmasin😂
Bi defa metro da kalkti karşı koltuktaki kadinlar bakıp bakıp gulusuyorlardi çok utanmışım kapatacak bisey de yoktu...
Çok büyük bacak bacak üstüne atınca testislerin ve penisim aciyo bende elimi cebime sokup elimle tutuyorum ama gene de gizleyemiyorum
Atmayız gözüksün nolacak sanki bilerek gösteriyoruz kendi kendine kalkar iner insanlık hali
evet cogu zaman eger buyukse sıkıstırmak zorunda kalıyoruz
sızdekı meme ucunu saklama olarak dusunebılırsın
bunu farkedıyor olmalısınız
Saklamasalar keşke. d
saklasamda farkedılıyor bu nasıl olacak pekı
görmek hoşunuza gidiyor dimi
😂 yalancı
@Egecan18 evet
Benim meydanda jdjdjsd
Sallandiriyorjm hepd djjd
Sallandiriyorjm hep djjd
Hahahhah evet bazen olur bu
Saklamanin başka yolu yokki 😂
Eh bu da bir seçenek tabii.
Hayır hanımefendi açık açık gösteririm
Evet atiyorum tabi. Zorda kaldığım zamanlarda
Şekilden şekle giriyorum
hiç öyle birşeye gerek duymam
Komik oluyorlar. Önleri belli oluyo 😀
Napalim o durumda yuruyorum oyle goren horuyor zaten iniyor yuruyunce
@bielmanınyarısı elinizde değil belki ama önünüz komik duruyo
Ola bilir herzaman olmuyor ama olunca da o an gorunurse gorunsun diyoruz erkegin malibortada
@bielmanınyarısı görünsün onda bişey yok da farklı niyetle isterek göstermek sapıklık olur. Doğal haliyle göründüm yani ona sizinde yapabileceğiniz bişey yoktur
Atar ve başka şey düşünmeye çalışır
Çanta
Evet.
Evet bazen
Evett
Atmam.
Atar
Genelde 😂😂