partnerin aşırı ses çıkarması partnerden soğumana sebep olabilir mi?

partnerin aşırı ses çıkarması partnerden soğumana sebep olabilir mi?
Gerçekten gerçek bir inilti, bir nefes nefese ya da bir çığlık ya da ondan ne geliyorsa aşırı samimi gelir o an. Bu, partnerimize kendimizi açtığımızın, salıverdiğimizin bir işareti olduğu anlamına gelir. Sekste Gürültülü olanlar, arzu tarafından ele geçirilir, uyandırılırlar ve partnerini bu arzu dalgasını birlikte sürmeye davet eder.
Kendimizi herhangi bir şekilde düzenlememiz gerekip gerekmediğine odaklanmazsak daha çok kendimizle baş başa kalırız ve daha çok keyif alabiliriz.
yani kısacası, asla rahatsız olmam.
Bence ses seks esnasında en dikkat edilen husus olmalı çünkü insanın tatmin olduğunu ve kendisini de karşı tarafa tatmin ettirdiğini gösteriyor. Bence ses olmazsa olmaz çok yüksek çok az bilemem o kişinin kendisine bağlı ama ses olmalı bu kadar. Soğuma sebebi söz konusu olmamalı.
Ee tabi herşeyin fazlası zarar demişler kararında güzel olur tabiki fazlası kimine itici kimine çekici gelebilir insanların zevkleri türlü türlü çünkü kim neyi seviyor bilemeyiz 😂
Cevap
5Cevap
Hayır tam tersi ses isterdim. ama bazen de sessiz olup sadece nefes hissedilmeli
dozunda olması tahrik edici ama aşırıysa rahatsız olurum evet
Hayır soğutmaz aksine daha fazla zevk almama sebep olur 😄
Ses çıkarması acayip hoşuma gidiyor özelliklede kontrolun bende olduğu zaman asıl zevki onun sesinden alıyorum ben
Erkek çok sesli olmamalı bana göre.
Kendini kasmasın ama erkeğin böğürmesi çok hoş olmuyor bence...
Nefesi ve zevk aldığını belirten küçük iniltiler kâfi.
olur kesinlikle gereksiz inlemeler saçma geliyor seks sırasında soğuyorum özellikle yüksek sesle çıkıyorsa
Ses çıkması, ses getirmek keyiflidir aksine..
Yapmacık değilse sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?