Cinsel Yaşam Anal seks yaptıkça popo büyür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Birinin anal seks yapıp yapmadığı bakınca anlaşılır mı Anal seks yaptıkça popo büyür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
boğaz_pastili Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl onların anormal büyüklük oluyor gördüğüm kadarıyla. basenler yandan şişiyor... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Basenler şişer mi gerçekten Yorumla boğaz_pastili +1 yıl ne bilim hiç yapmadım yapmam. yolda dikkatimi çekiyor öyle kızlar ister istemez bakıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Popodan o deliğin hacmini bileni boynumda gezdiririm. bilinmez öyle dışarıdan bakmayla reis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dışardan değil içerden bakınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karpuzu yarıp bakınca genişlikten anlaşılabilir. tabi basur felan geçmişi yoksa. çemberde deformasyon yoksa ve genişlik belli ise ya da toplu bir büzüşme varsa arkadan yemiş demektir. Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım peki bu hemen olur mu yani bir kere yapınca mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 kereden bişey olmaz. ne o senmi vurduracan reis. bayağı bi inceledinde Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O bolgesine bakılınca anlaşılır dışardan baknca anlamayazsn 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlaşılır peki ne olur tam olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal deliğine bakmadan bilemzsn baska bir yolu yok Yorumla Soran +1 yıl Bakınca işte nasıl anlaşılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deliği genişler hiç ilişki yasamadnmi Yorumla Soran +1 yıl Hayır yasamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladm o bölgede az da olsa genişleme olur öyle anlarsn Yorumla Soran +1 yıl Hemen olur mu peki yani ilk yapışta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani belli olur ama tecrübeli olan bilir Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden soruyosn Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kalçalar irileşir. Kendinle ilgili mi soru? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla SemihDonmez +1 yıl Kalçaların büyüdü mü? Sert mi yaptırıyorsun? Çaplak seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Biraz büyüdü gibi Yorumla SemihDonmez +1 yıl Yaş? Görmek gerek yorum için. Yorumla Soran +1 yıl 25,, Yorumla SemihDonmez +1 yıl İstersen fotoğraf paylaşabilirsin. Boy ve kg ne? Yorumla Soran +1 yıl 167 boyum 63 kilom, ne oldu ki Yorumla SemihDonmez +1 yıl Gayet iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneyelim sende 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana saplicam nasilimi var 😂😂😂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bazen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Buyuyor diyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek mi peki Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Büyümez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anüse bakınca belli olur mu peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
onların anormal büyüklük oluyor gördüğüm kadarıyla. basenler yandan şişiyor...
Basenler şişer mi gerçekten
ne bilim hiç yapmadım yapmam. yolda dikkatimi çekiyor öyle kızlar ister istemez bakıyorum
Popodan o deliğin hacmini bileni boynumda gezdiririm. bilinmez öyle dışarıdan bakmayla reis
Dışardan değil içerden bakınca
karpuzu yarıp bakınca genişlikten anlaşılabilir. tabi basur felan geçmişi yoksa. çemberde deformasyon yoksa ve genişlik belli ise ya da toplu bir büzüşme varsa arkadan yemiş demektir.
Hmm anladım peki bu hemen olur mu yani bir kere yapınca mesela
1 kereden bişey olmaz. ne o senmi vurduracan reis. bayağı bi inceledinde
Anal çok iğrenç kadına zevk vermeyen bir şeyi neden yaparlar
O bolgesine bakılınca anlaşılır dışardan baknca anlamayazsn
Nasıl anlaşılır peki ne olur tam olarak
Anal deliğine bakmadan bilemzsn baska bir yolu yok
Bakınca işte nasıl anlaşılır
Deliği genişler hiç ilişki yasamadnmi
Hayır yasamadim
Hm anladm o bölgede az da olsa genişleme olur öyle anlarsn
Hemen olur mu peki yani ilk yapışta
Yani belli olur ama tecrübeli olan bilir
Hadi ya
Neden soruyosn
Kalçalar irileşir. Kendinle ilgili mi soru?
Evet
Kalçaların büyüdü mü? Sert mi yaptırıyorsun? Çaplak seviyorsun
Biraz büyüdü gibi
Yaş? Görmek gerek yorum için.
25,,
İstersen fotoğraf paylaşabilirsin. Boy ve kg ne?
167 boyum 63 kilom, ne oldu ki
Gayet iyi
Deneyelim sende 😂😂😂
Nasıl
Sana saplicam nasilimi var 😂😂😂
Bazen
Ne zaman
Buyuyor diyorlar
Gerçek mi peki
Büyümez
Anüse bakınca belli olur mu peki