- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabah isteği nedir ki? Bu adam devamlı eli orada mı geziyor? Eğer böyle bir durum varsa içler acısı bir durum. Herşeyin de yeri ve zamanı var çünkü..
011 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha yataktan kalkmadan önce gelen istek
- +1 yıl
O istek değil , erkek tüm gece wc ye gitmediğinden dolayı çiş torbadı full olur ve buda prostatına baskı yapar, bundan dolayı da ereksiyon halini alır penisi. Çişe gider ve 5 - 10 saniye iner çişini yaptıktan sonra da. Her erkek bu şekildedir merak etmeyin. Mesela sabaha karşı bir defa çişe gitsin uyanıp , o sabah öyle bir ereksiyon olamaz..
Soran+1 yılSabah tuvalete gidip, sabah kahvesini falan içtikten sonra hala ereksiyon halindeyse peki?
- +1 yıl
Diyelimki adam sizinle sevişmek istedi o an sabah sabah , size en minik bir zevk dahi veremez o an , sadece bencilce kendini düşünür çünkü o an zaten çiş torbası full derecede dolu yani neredeyse patlayacak kadar dolu. O an çiş yapmaktan başka bişey düşünemez derece de yani..
- +1 yıl
Hiç danöıyorum tuvalete gidipte çişini yaptıktan sonra ereksiyon halinde kalacağını. Bunun için yıllarca sek*s yapmaması ve aşırı derecede abaza olması gerekiyor..
Soran+1 yılZevk de veriyorsa 😂
- +1 yıl
Siz okula gidip üstüne bir fe çalışıp , eve siz mi bakıyorsunuz? 😂😂😂 gönderin adamı işe çalışsın biraz evin faturalarını doğal gazını filan ödesin size bol bol hediye alsın , gezdirsin dolaştırsın , yemeğe filan götürsün biyerlere , evi temizlesin size yardımcı olsun , bakalım bi daha ereksiyon olabiliyor mu? 😂😂 bir de böyle deneyin bakalım..
Soran+1 yılBenim bildiğim yıllardır baya aktif bir cinsel hayatı var
- +1 yıl
Bol bol çalıştırın onu hem evde hemde dışarıda bi işte. Evinize yardımcı olsun daima maddi ve manevi. Bakalım o zaman ereksiyon olabilecek mi böyle zamansız şekilde 😂😂
Soran+1 yılHaha evin bütün giderleri onda zaten ben 5 TL ödemem 😂 ama iş kendi işi olduğu için istediği zaman gidip geliyor acelesi yok sabahları
- +1 yıl
Hadi hayırlısı.👍 Demek ki yatarak para kazanıyor. Canı ne zaman istediği zaman da sizi yatağında görmek istiyor. Bırakın yaşamak istediği hayatı , yaşasın o zaman bütün fantezilerini..👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılbunu engelleyemezsin , ayrıca erkekler sabah ereksiyonunu cinsel istek sanarlar aslında sabah ereksiyonu fizyolojik bir olaydır.
00 Yorumla
+1 yılYine bi üniversiteli kızımız olgun sevgilisiyle anıları anlatıyor. Çok mu gecikiyon okula
00 Yorumla
+1 yılKendin değilde ben yanında olursam birlikte engelleriz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılVererek nasıl engellenecek. Bir defasında ereksiyon olmuştum. 1600 km yolu gittim soluksuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi anda 2 tokat atıp olm niye elektriği açık bırakıyorsun, abardakları gubardattın mı dersin, adam fabrika reset yer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbiliyorsan bana da öğretir misin?
çok ihtiyacım var :)00 Yorumla
+1 yılenegellemez tüm erkeler her sabah alet dik sert uyanır
00 Yorumla
+1 yılNiye engellensin, gayet güzel ve normal bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılSabahları okula yetişemiyorum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil hanımefendi bu
00 Yorumla
+1 yılBuna engel olmak pek mümkün değil
00 Yorumlatek yolu var skini kes adamın😂😜
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılSabah mı olması tek sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBir şeylerle meşgul olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher sabah mi yapiyo 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeceden tatmin ederek
01 Yorumla
Soran+1 yılGece yapsak da yine istiyor sabah
Engelleme niye engelliyorsun
00 Yorumla
+1 yılçavuşa sor