+1 yılMerhaba, kendini bu kadar yipratmana gerek yok inan bu ve buna benzer düşüncelerle. Bir hata yapmışsın evet, ancak sürekli tartışma yaşadığın, sürekli git gelleri olan bir ilişkinin devam etmesi, evlikle sonuçlanması daha büyük bir hata olabilir. Yani sırf onunla birlikte oldun diye ona katlanman, ilerde senin canını daha çok yakabilir. Bekaret konusuna bu kadar takilmamalisin, sevgilinle duzenli olarak ilişkiye giriyormusun, yoksa sadece birkaç kezmi oldu bu?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen iliskiye girdin diye ona bagimli degilsin sen bir bireysin. Kendi hayatin var ondan oncede hayatin oldu evet bir olay yasadin ama isteyerek nefsin var ihtiyaclarin var ekstra insansin hata yaptim diye dusunuyosan hata payinda var yani olmus olan bitir egerki yurumuyo diyosan sal zaten ve korkma dunyanin sonu drgil sen yine ayaklarinin üstünde dur. O gidiyosa asil o senin duygularini kullanmis simdi sıkılmış hayatina devam ediyo sen neden edemiyosun. O yuzden boş ver dusunme oyle onemli olan sensin unutma
00 Yorumla
neyin tövbesinden bahsediyorsun altta uyarı olarak kendini avutmak için iyi laflar söylenmesini istemişsinde gerçekte sen değersizsin ucuzlukmuşsun baksana 2 dakkkada tavsın ilerdede zaten kimse seni almaz niye alsınki o da kullanır seni ki, o adamında hakkıdır yani kullanılmışı kim napsın seni o adam saçma düşünceler içinde olacağın seni kullansın atsın sonra mantıklı olanı budur yazık olmuş sana
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgi ve aşk insana gerçekten her şeyi yaptırabiliyor. Size saygı göstermeliydi ama o da dayanamadı belki de. her insanın hata yapabileceğine inandığınızı düşünüyorum o yüzden de anlayışlı birinin sizi gerçekten anlayacağını düşünüyorum. Gerçekten sorun edecek bireyle birlikte olmamak en mantıklısı gibi. Sırf bu yüzden şuanki kişiyle evleneyim kafasında da olmayın.
05 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkür ederim. bazen düşünüyorum, evlenelim ne olursa olsun, cezasını çekerim hak ettim diyorum. ama haklısınız sizde, öyle düşünmek mantıksız
Soran+1 yılben teşekkür ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılÜzülünce dert edince eline ne geçiyor? Sorunu çözebiliyormusun? Sen kafana taktıkça gözünde daha da büyüyecek aşılmaz bir dağ haline gelicek. Akışına bırak hayatını yaşa nasıl olsa her şey olucağına varır
10 Yorumla
+1 yılbakirelik derdine düşen erkek bilki kendisi orjinal o.. rrrospu çocuğu nun tekidir genelde erkekler dümbüğün teki olur ama bakire kız ister erkeklerin. o boklu kanka. kaldırmayın gtüne soktuklarımın
00 Yorumlabir kere de sevişip pişman olmayan kadın göreyim valla tekrar sünnet olucam gkgkgkg sen kendini ona muhtaç hissedersen emin ol o senin daha çok ğzerine gelir
00 Yorumla
+1 yılBen de hayır demedim girdim oldu dedikten sonra dini bütün kapalı dini bilen bir kızımdan sonrasını okumadım
04 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar hata yapabilir, aynısını bir erkek yazmış olsa, pişmanım dese bunu ona da söyler miydin? sanmıyorum
- +1 yıl
Emin ol söylerdim senin hatan ne biliyor musun pişman olabilirsin hata yapmışsın biz insanız hata yaparız eyvallah ona lafım yok senin hatan şu bunu bunu yaptım ama dini bütün bir insanım diyorsun bu cümleden sonra bunu kullanman o kadar saçma ki dini bütün bir insan olsaydın bunu yapmazdın ondan bahsediyorum yoksa ben kimseyi yargılamam normalde ama düşüncem içimin çok yanlış
Soran+1 yılyok dini bütün demek istemedim, haşa. ama normalde biliyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu. bildiğim için vicdan azabı ve utanç duyuyorum zaten.
- +1 yıl
Vallahi hiç kusura bakma bana istediğin kadar kız laf et neyin doğru yani neyin yanlış olduğunu bilseydim ilk başta o iş yapmazdım öte yandan güncellemede sorduğun soruda da senin dinin için günah olduğu için pişman olduğun değil de sanki karşındaki insanın öğrenecek korkusuyla pişman olduğun için düşünüyorum çünkü söylemesem yok anlar mı Yok görmesi mi lazım yani sen tövaşağı Allah'tan çok karşındaki insanı öğrenecek diye korkuyorsun resmen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalı olup olmaman cinsel ilişkiye giremeyecek diye bir şey yok.
Kapalı namazında niyazında bir kişi ile cinsel ilişkiye girdim, oda istedi bende ii
İnsanlık hali herkesin isteği olur. Günah olduğunu biliyor ve de normal oldu.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe sadece git gel diye bilen ve kan olacak diye kafası da kuran niye beyinsiz erkek var hala şansın var
00 Yorumla Dini biliyosun ama şeytanın vesvesesine geldin, nefsine yenildin, iradene sahip olamadın. Yargılamak bize düşmez, tövbe et kalpten rahatlarsın belki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılRızanla olmuş bir şey için kendini üzmenin bir anlamı var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum sadece
- +1 yıl
Neden korkuyorsun, bakire olmadığın için evlenmek istemezler diye mi?
Soran+1 yılevet, ortaya çıkar diye
- +1 yıl
Bir gün mutlaka ortaya çıkar bunun için kendini üzme herkes bekarete takıntılı değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin çok zor, ben evlenmem öyle biriyle. Yapmadan önce düşünecektin, yapacak bir şeyin yok. Şimdi bakirelik zar mı diye yazan yüksek zekalar gelir 😆
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten hep hata olur, bahaneleri de aynıdır. He he canım, ok by
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlarin hepsini okudum. uzucu durum. sen kac yasindasin ve iliskiyi kac yasinda yasadin?
00 YorumlaSeni böyle kabul edecek birisini çıkar merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl böyle bi bk bitebiliyorsunuz aklım almiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma bakire olmayanlarda evleniyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSpnuc
Soran+1 yılayrıldı benden, babası komadayken ona köstek olmuşum ve kendimden soğutmuşum. onu sormaktan aramaktan başka ne yaptığımı bilmiyorum ve ailemden onun için dayak yediğimde de bana benimle alakalı değil ailen mal falan demişti. öyle işte anneme or* dedi benide g***ne soksunmuş.
Cevap sahibi+1 yılAllah kurtarmış boş ver
Cevap sahibi+1 yılArayışın evlilik mi
+1 yılÜzüldüm valla bacım. Keşke yapmasaydın..
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke demek için çok geç.. ama söylememezlik yapsam ne olur ileride
- +1 yıl
Bence şuanki sevgilinle nikah kıy evlen. Aramız kötü diyorsun da. Kavga her ilişkide olur.
Soran+1 yılailem bize çok karşı, çok çok. işi yok ailesi yok vs. onları bi kenara bıraktım, aramız gerçekten çok kötü, bundan sonra olsan da ananı s olmasan da ananı s dedi bana. düzeleceğine inanıyorum aslında ama o da evlenmeyi kabul edemez babası hasta
- +1 yıl
Bacım sen o şeyi yaparken aklın neredeydi madem, bu kadar evliliğe uzak bir insan. Birde kapalısın kendine nasıl yakıştırdın. Üzücü, yargılamıyorum seni. Ama gerçektrn üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca.
- +1 yıl
Her insan hata eder. Sen kendini düzeltmeye bak. Allaha dua et.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla Cok kotu durum...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat