Bakire değilim ve vicdanım rahat bırakmıyor. Ne yapacağım?

Sevgilimle 1.5 sene önce ilişkiye girdik. Daha çok o istiyordu ama bende hayır demedim.
Ben kapalı bir kızım, dini bilen bir kızım. Ona güvendim, hep evlenme muhabbeti de yapıyorduk, ciddiydik ailem öğrenene kadar.

Her ayrılıkta ben çok kötü oluyorum. Onu seviyorum, ama bu ilişki ve bekaret olayı beni ekstra bitiriyor. Ona söylediğimde sen bunun için mi ayrılmıyorsun dediği olmuştu, beni yatıştırdığı da olmuştu. Ama şu an aramız çok kötü, ve ben çok korkuyorum.

İşlediğim günah için ayrı vicdan azabı çekiyorum, ilerde evleneceğim insandan ayrı korkuyorum. Nasıl söylerim ki ona böyle bir şey yaptığımı? Ailem muhafazakar, bilindik insanlar. Gittikleri bir topluluk var. İlerde görüştüğüm birine söylersem ve bu sebepten ayrılıp devam anlatırsa?
Güncellemeler
+1 yıl
tövbe etsem, bu sırrı söylemesem. ortaya çıkar mı ya? illa kan görmek isteyen olur mu veya hani erkek anlar mı o işi yaparken
Güncellemeler
+1 yıl
yargılayıcı yorum yapanlar, umarım bu ‘hataya’ düşmezsiniz. çünkü o an zaten düzgün düşünebilseydim yapmazdım. o anda sadece şehvet duygusuyla hareket ediyorsunuz. çok kontrol edilemiyor. kendimi savunmak için söylemedim, çok emin konuşıyorsınuz kendinizden.
Bakire değilim ve vicdanım rahat bırakmıyor. Ne yapacağım?