İstiyosan emin ol hiç zorlanmazsın. Zaten adam tertemiz girer yatağa. İstekli yalamak ister şekilde yatağa girersen bence bayılacaksın tadına. Sadece alışana kadar komple ağzına alırken zorlanabilirsin belki. Dişlerini değdirmeden yemeye de alışınca emin ol sen kendin yalamak isteyeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her erkek ve her kadın bireyin cinsel zevkleri farklıdır
Baz davranışlar hariç
Herseyi detaylı buradan öğrenemezsin. Evlendigin kisi ile beraber öğrenip yaşamak daha doğru:')
Seks sırasında inleme sesleri çıkartman partnerini baştan çıkartır
Penisimi oksamasi öpmesi yalamasi somurmasi hoşuma gider değişik pozisyonlarda yapmak hoşuma gider çılgın fantazili hoşuma gider tanga jartiyer giymesi hoşuma gider bana show yapması hoşuma gider
Erkeği öp boynunu em. Aleti avuçla alıştıktan sonra. Oralı da seviyosan harika. Tahrik et
Midem bulanir diye korkuyorum ya napsam
İstemiyosun ondan mı yoksa ilk kez tadına bakacağın için mi öyle düşünüyosun
Istiyorum ama korkuyorum
İstiyosan emin ol hiç zorlanmazsın. Zaten adam tertemiz girer yatağa. İstekli yalamak ister şekilde yatağa girersen bence bayılacaksın tadına. Sadece alışana kadar komple ağzına alırken zorlanabilirsin belki. Dişlerini değdirmeden yemeye de alışınca emin ol sen kendin yalamak isteyeceksin.
Kadınnın orgazm olması beni tatmin ediyor
Fake oldugunu anliyo musun
Ben mi face im?
Hayir sahte orgasm fark ediyo musun
Belli olur
Ön sevişme ve bol öpüşmeyi severim
Bolca ses çıkar gerisi önemli değil aslında.
doggyde sert olması hosuma gidiyor
Onu nasil soyluyosun o anda ona
söylerim neden ki
Nasil yani ne diyosun
zaten o raddeye gelmişse denir yani çokta şey değil. Sen demeye mi utanıyorsun anlamadım
veya bacak aramı yalamasını söylüyorum falan öyle ynai
fantezi hoşuma gidiyor
Nasil
Aldatma seksi iç çamaşırı filan
Ay ben cicekli falan aldim
Dantelli filan alsaydın
Aliyim oyle de
Ablanla mi
Evet
Kucakta olan kadınlari üzmeyin
Benimki farklı