dusundukce gozumden yas geliyo. bakire bekledigim icin gencligime aciyorum
Neden beni seven biri yok neden evlenip sevisemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dusundukce gozumden yas geliyo. bakire bekledigim icin gencligime aciyorum
Neden beni seven biri yok neden evlenip sevisemiyorum
Çoğu kız aynı senin gibi.. tek taraflı olarak kedi köpek gibi sevilmek istiyorlar ama sorun ŞU = SİZLER KARŞINIZDAKİ ERKEĞİ SEVMEK İSTEMİYORSUN , erkekler köpek gibi peşimizden koşsun yalakalık yağcılık boyacılık yapsın vs vs gibisinden düşünceler içindesiniz.. bunları sizlere kendi psikolojik sorunlu megaloman gay kel akıl hastası vs ilişki uzmanları öğretiyorlar empozeediyorlar.. ve sonunda kibir ukalalık şımarıklık sonucu erkekler sizlerden kaçıyorlar.. çünkü "düzgün" hiçbir erkek yalakalık yağcılık boyacılık yapmaz ! bunu sapıklar ve her kızın peşinden koşan ittler yaparlar..
Bunu bu sitede HEP SÖYLÜYORUM : Aşk sevgi pizza değildir ! önüne hazır gel-MEZ ! ayrıca pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle sana gelir ama Türk kızları sipariş etmeden hiçbir çaba göstermeden ilgilenmeden bakmasan + KENDİ SEVMEDEN , erkek köpek olsun durupdururken peşimde koşsun yalaklık yağcılık yapsın onuru gururu olmasın kukla gibi benim he ristediğimi yapsın istiyorsunuz (çoğunuz) BU BİR HAYAL ! bir yalan.. Yalan uydurma senaryo Türk dizilerine bakıp orada bu hareketleri yapan uydurma senaryo karakter erkekleri gerçek sananlar, erkekleri yalaka yağcı peşinden koşan yapışık tipler sananların gerçekten BEYİNLERİ YANMIŞ , IQ'ler = 0 sıfır !
Bu ülkede TVlerde erkekler sürekli hakaretler ediliyor sayıp sövülüyor , saapık tacizzci katill vs vs düzgün hiçbir erkek artık kadınların peşinden KOŞ-MAZ ! sapık durumuna düşmez düşmekte istemez.. İnsan olanlar çaba gösterirler insan gibi adım atıp sevgisini karşıtarafa gösterir ve tanışırlar ama yok erkek köpektir durupdurken ayağıma gelir ben yan gelip yatayımm mantığında olanlar ise sürekli sadece ve sadece aynı sapık erkeklerle tanışabilirlker.. sürekli her kadını üzerine çağrılmadan saldıran , herk kadını altadan yalanlar söyleyen çok konuşan tipler sırıtıp duran tipler.. çoğunluk bu tip kötü erkekleri HAKEDİYOR bu doğru.. çünkü tanışmaya hiçbir çabaları yok.. böyle
Yatacak erkek bulmak ÇOK kolay ama sevecek sahip çıkacak erkeği artık karanlıkta mumla arayacaksınız bu zamanda.. çünkü kadınlar bozuldu ve düzgün erkekleri kendilerinden kaçırıyorlar artık yaptıkları piis piss hareketlerle.. Birde peşimizden koşacaklar falan diye bekliyorlar yaa :-)) komik.. belediye koşsun peşilerinden.
İlkokul çocuğu gibi kaçın erkek köpektir kovalayacak diye akıl veren akıl hastası ilişki uzmanlarınında beynini tüküreyimm ben.. kaçın bakalım bu zaman kim kovalayacak? :-))
42 yasina gore fazla ergence yazmissin
Düzgün hiçbir erkek yalaka köpek yağcı boyacı değildir ! Çaban yoksa her aynı erkeklerle tanışırsın ve sende "erkekler aynı , adam gibi adam yok" gibisinden sayıklayanlar kervanına katılırsın.. GERÇEKLERi duymak genelde kadınların hoşuna gitmez ve gitmiyor, hayallerinde erkeklerin yalaka yağcı boyacı sürekli köepk gibi peşinden koşan tipler olduklarını düşünüyorlar ama bu bir YALAN uydurma dizilerlerdeki SENARYOLAR.. ergence dediğin şey GERÇEK ! yüzleşmek istiyorsan bu gerçeği artık biliyorsun , sende hiçbir çabası olmayan kadınlar gibi oturup bekliyorsan , OK otur ve beklemeye devam et.. erkekler otobüs değilidr. Çabası olmayanlar düzgün erkeği hiçbir zaman bulamazlar.. O , Yalan uydurma senaryo FİLMLERDE olur. Beyaz atlı prense erkek durup duruken ayağına gelir ve seni seviyorum DER :-) ne güzel bir YALAN! GERÇEK HAYATTA İSE = düzgün 1 erkek erkek uzaktan bakar , karşısındaki kadından 1 çaba bekler 1 yeşil ışık bekler.. çünkü düşünür : " beni seviyor mu? sevgilisi var mı? evlimi? sözlümü? kimdir nedir? ya da da beni seviyor mu?" çaban yoksa bakmıyorsan ilgilnemiyorsan , o erkeğie hiçbir YEŞİL IŞIK YAKMIYORSAN ozaman o erkek döner gider kendisini isteyenle ilgilenir.. eğer düzgün biriyse !
Çok takma kafaya hem bu tarz sebepler hem de ekonomik, kültürel, o sınav, bu sınav vs derken zaten artık evlenme yaşı 30'u geçti. Bu arada kız olarak şanslısın istenilen tatarfsın. Bir lise arkadaşı facede ekli hiç yazmazdı sonra bu evlenmemeyi kafaya takmış o sıra 31 yaşındaydık. Benle yazıştıktan 2 ay sonra mühendis memur bunla iletişime geçmiş sonra zaten jet hızıyla nişan düğün oldu. Kız olarak avantajlısın kime sevişelim desen kabul eder. Güvenilir bir erkeğe söyle, akrabalardan da olur sadece seviş, tam ilişki hariç yap.
Evlenir amacına ulaşırsın merak etme
Zamanla olur merak etmeyin.
Teşekkürler :)
Cevap
19Cevap
Herşeyin bir zamanı vardır derler bende 28 yaşındayım inan ki istemiyor muyum sanırsın hemde çok istiyorum evlenmeyi aile kurmayı eşim ile herşeyi yaşamak istiyorum kendimi bir erkek olarak eşime saklıyorum ilk onun olayım bir tek o beni bilsin başka kadınlara kızlara gerek yok sabrediyorum inşallah bir gün yaşarız görürüz dua etmek ve hayırlısını istemekten başka bir şansımız yok
Bakiresin 24 yasindasin bu gayet iyi şimdiye kadar onla bunla yatsan ilerde daha kotu olurdu Evlenicegin gunu bekle ve bozma fakat bunun için hicbir insiyatif almadan beklemende yanlis olur. adım atmayi bil
Merak etme karşına çıkar biri erkekler gibi durumunuz vahim değil.
çalışıp ekonomik katkın yoksa evlenince erkeğin esiri olma ihtimalin yüksek.
Kaç yaşındasın
çevrende seninle ilgilenen kimse yok mu
olur ya neden dertlendin ki bu kadar doğru olanı yapıyorsun benim yaptığım gibi.
sana bir koca var. sanki isteyeni cok begeniyorsunuzda 3 5 erkek ilgi duysa bi yeriniz kalkıyor
Hızlı giden atın b*ku seyrek düşer diye bir atasözü var bunu aklına kazı 😜
beklentin yüksek olabilir mi
Var mı talebiniz?
Bu ülkede seks biz erkekler için daha zor emin ol
Sen istedin de ret mi edildin?
Belki yarın belki yarından da yakın
Bul birjni evlen seviş...
Bende o günleri bekliyorum 😂
Sakin ol şampiyon tamam geccek tamam
hayatta her şey sevişmek mi sence.
😂😂😂delü yaff
Birini bul evlen