Selamm🖤
ben duygusuz seks yaparım yeter ki mantığıma uysun diyebiliyor musunuz? yoksa duygular olmadan seks yapmaya karşı mısınız?

Selamm🖤
ben duygusuz seks yaparım yeter ki mantığıma uysun diyebiliyor musunuz? yoksa duygular olmadan seks yapmaya karşı mısınız?

Ne kadar duygu varsa bence o kadar iyi yani en azından arada bir çekim olmalı ve bu bence karşılıklı olmalı yoksa taraflardan biri diğerini kullanıyormuş gibi olabilir.
İki insan arasında karşılıklı arzu, ilgi ve çekim varsa, yükselen bir şehvet dalgası varsa ve mahremiyetin korunabileceği ortam varsa seks yapmak için minimum duygusal zemin var demektir ve bu şartlarda seks yapılır.
Günaydınlar ve Teşekkürler efendim :)
Duygusu olmayan cinsel hayat bayat ekmek gibidir. Yesen dişini kırar, yemesen aç bırakır. En iyi çözüm seksten dolayı oluşan zevk suyuna bayat ekmeği banıp yemek 😂🤣🤣
Duygular olmadan sekse karışıyım. Tutku yoksa, aşk yoksa zevk vermiyor.
Cevap
18Cevap
Bence duygular
Cinsellikte ikiside sacma arzu daha on planda benim icin arzuladiktan sonra sevgim olmasada matiksiz olsada olur
duygu benım ıcın önemlı cunku ben ınsanım hayvan degıl. ınsan sacını sevmelı kokusunu ıcıne cekmelı bazen gulumsemelı bazen aglamalı.. sevısmek degıl bu butunlesmektır.
cinsellik duygular ön planda olsaydı herkes kitap okuyarak seks yapardı cinsellik hayvansal içgüdüdür
Aşkın ruhunda yarattığı hissiyatı anlamlı hale getirmektir seks
Seksin içinde duygu yoksa pek bi anlamı da yok, bence duygu olmalı.
Ne mantığı duygular ön planda olur zaten seks yaparken akıl baştan gidiyor
sekste ask aranmaz mantik hic aranmaz csnin ceker kardi taraf da seni ister ve yaparsin
benim parçalama hissi
Zevk istek ön plana çıkmalı
şehvet ön planda olmalı
Arzu ihtiras duygu ve mantik aramam
Hayvansal içgüdüler sadece
Duygu şart hem de kesinlikle
duygular tabii ki
Mantık
Duygu fantezi
Mantıkla cinselliğin bir alakası olamaz
Her ikiside 🙂
duygu olmalı