Birine çok aşığım ama bakire değilim ve aşık olduğum kişi bunu sorun edebilir, ayrılmaktan başka çarem yok mu yoksa diktireyim mi?

Herkesle birlikte olan biri değilim. Üniversitedeyken sevgilimle olmuştüm. Sevgilim erasmusla almanya gitti orada kaldı. Artık gelmez haberim de yok zaten ama şimdi ki sevgilim imam hatip lisesinde okumuş edebiyat öğretmeni yani tarif etmek saatler sürer inanılmaz aşığım çok sabırlı anlayışlı sevgi gösteriyor tipi güzel sayılır çok güzel masum gülüyor bir taraftan kuran okuyor bir taraftan dostoyevski felsefe falan ya pink floyd dinliyor yorumluyor chopin falan dinliyor ileri düzey iki dil biliyor çok modern ama aynı zamanda dindar biri ya bakire olmadığını söylesem kabul eder mi ki yaa çok seviyor beni sürpriz yapıyor hediye falan almaya başladı artık evlenme teklifi de edecek galiba ben ondan başkasını istemiyorum kabul etse de kahrolur içi içini yer mutsuz bir evlilik olur mu? Terkedecekse hiç değilse bir süre aynı evde yasayalım karı koca gibi olalım köpek alırız çocuğumuz gibi olur biriyle evlenecegin zaman terket diyecem o kadar seviyorum ama onu da kabul etmez gidip diktirsem yanlis olur mu sonuçta onu da mutlu edecek bir iş yapmış olurum benden ayrılırsa o da mutsuz olur bir de üstelik benim alnından öptüğüm kızla başkası neler yapmış der kahrolur diktirirsem vicdanim rahatsiz olmali mi?

Birine çok aşığım ama bakire değilim ve aşık olduğum kişi bunu sorun edebilir, ayrılmaktan başka çarem yok mu yoksa diktireyim mi?