Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. yerlerin kişinin üzerinde etkisi fena. bazı yerlerde aceleci olabiliyoruz bazı yerlerde de daha sakin ve tadını çıkararak. Bir manzarada memlekete karşı önümde saygı ile eğiliyorsa mis gibi derim :D
06 Yorumla- +1 yıl
Vuuu çok etkileyici manzaraya karşı diyorsun yani 😂😂 olur oda olur 😂
- +1 yıl
Seni kıracak kadının Allah bin belasını versin 🤣🤣 sen kırılacak adsmmısın bee 😂
- +1 yıl
😊😊😊
En İyi Cevaplar
Plansız ansızın ve olamadık yerde gelen istek ve bu isteği ertelememek.
Mesela eşinle bir düğündesin. Eşinin kulağına seni istiyorum diye fısıldıyorsun. Oda senin kulağına eğilip "aşkım ben sanırım külot giymeyi unutmuşum" aniden ıssız ve sakin bir yer aranır bulunur ve mutlu son 🙂🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılYatakta yapılan seks benim için her zaman bir numara olan sekstir yani mekan Yer fark etmez ama yatakta yapılan seksin tadı bir başka oluyor Oy oy oy ver Coşkun gitsin
00 Yorumla
+1 yılKimseyi rahatsız etmeyecek, ya da kimse tarafından rahatsız olmayacağım her mekan, şart, koşul, zaman farketmeksizin, renkli fantezi hayatımla varım diyorum.. 🙋🏼♂️
013 Yorumla- +1 yıl
Aa canımıniçi yorum yazmış hoş geldin 🤗
- +1 yıl
Aynen öyle canımın içi bu konuda çok haklısın şartların uygun olduğu anlık olarak gelişen plansız ilişkiler insana daha fazla heyecan verir , sabit yerler ve planlı ilişkiler bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir... yorumun için çok teşekkür ederim karizmatik beyefendi 🤗🤣
- +1 yıl
Hoşbuldum çiçeğimm 🤗 keyifle yorum yapıyorum
- +1 yıl
Statiğe bağlamamalı.. 4 duvar arasına sıkıştırırsan sonra sıkışırsın 😂
- +1 yıl
Aynen öyle değişiklik iyidir ilişkiye farklı bir boyut ve renk heyecen kadar canımıniçi engin tecrübelerinizle bizi aydınlattığınız teşekkürler 🤣🤣
- +1 yıl
Yok bende arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum😂 ben değil yani bir arkadaş 😂😂😂
- +1 yıl
tamam tamam sustummm 😂 canparem sen öyle diyorsan öyle olsun 🤣😂
- +1 yıl
😂 canımsınnnn sen ❤️🌹
- +1 yıl
Sende benim canımın içisin genç adam seviliyorsun cokça kalp ❤️💙🧡🖤💛💚❤️
- +1 yıl
Sende seviliyorsun çiçeğim ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙋🏼♂️🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamak için İdeal yer diye bir şey yoktur bence. Şehvet dalgasının yükseldiği ve mahremiyetin korunduğu her yerde seks yapılabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız bu konuda
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ricalar efendim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sessiz sakin bir yer
03 Yorumla- +1 yıl
Mekan olarak neresi olmalıdır peki
- +1 yıl
Oda olabilir.
- +1 yıl
Tm peki teşekkür ederim barışım 🙏
İşte böyle olmalı aaa dur eve gidinçe iki saat sonra seks yapalım degil anlık arabada giderken olur ormanda denizde olur sehiyatta olur uçakta bile yapmışlığım var seksi anlık plansız olmalı seks dedigin
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın bu konuda çünkü anlık ve doğaçlama gelişen plansız ilişkiler insana daha çok heyecen verir planlı ve sabit yerlerde yapılan ilişkiler bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sana ve genç adam derken sen degil misin ve bide şu var sürekli evde yatakta olmalı yok başka yerde olmaz falan diyenlerede bana şey gibi geliyor mesela hayvanda cifleşiyır onun gibi geliyor yok onu yapamam orada olmaz yok bilmem ne anın tadını çıkarmaktır seks hayat gibi düşün tadını çıkaracaksın yaşıyorsan en iyisini yaşayacaksın seks yapıyorsan dorunlarına çıkacaksın seksin çifleşmenin degil
- +1 yıl
🙋🙋🙋
En uygun yer bana göre canının istedigi her yer her an. Canım o an nerede yapmak istiyorsa orada yapmaliyim gizli yasak hiç farketmez 🌺🙂
41 YorumlaNerde canım isterse ortamı ayarlayıp tenhada yaşamak en güzeli plan program olmaz bazen awm yangın çıkışı bazen yol kenarı araba içi bazen mutfak tezgahı uzeri
12 Yorumla- +1 yıl
Seni alan scti o zaman ne ev bıraktın ne cevre dksndkwndn
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ve nezih, aurası yüksek bir mekanda sevişmek ve seks yapmak iştahı hindi 🦃 gibi kabartırken mekanın hazır olmayışı, zamanın yetersiz oluşu gibi sebepler sekse Viking baltası saplar 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYataktır.
sıcacıktır,
rahattır,
bölünmez,
istenildiği gibi ilerler 😃😃😂
013 Yorumla- +1 yıl
Oooo ablasının gülü gelmiş 😂😂
- +1 yıl
Hep yatakta sıkıcı olur değişiklik iyidir ilişkiye renk katar ablasının gülü 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Gülmeeee 🤣😂
- +1 yıl
Yataktan şaşmam ben abla 😃 Diğerleri sıkıntılı, sorunlu olabilir 😃😃😅
- +1 yıl
Sen başlı başına bir sıkıntısın zaten küçük adam 😂🤣 sen yanında velinle gelmen getekiyor başka yerlere 🤣🤣 küçüksün ya o bakımdan 🤣🤣
- +1 yıl
Gülerim gülerim benana 😃😂
- +1 yıl
https://images.app.goo.gl/camjMb64qv4Eanxg8
Her şey Ali usta ile başladı abla 😂😂 - +1 yıl
😂😂 Ali usta ile başladı ama seninle biticek çocuk adam 😂
- +1 yıl
Rüyamda dinazorlar görrr dümmm; çok kork tummm abla 😂😃😅
- +1 yıl
Yaa bu videodaki çocuğun tatlıliği ve içli içli söylemesi maşallah diyelim nazarimiz değmesin ona
- +1 yıl
😊😊
+1 yılElbette aşırı etkiler. Pozisyonları, süreyi, tahrik durumunu. Cesaret edilen her yer
30 Yorumla
+1 yılBanyoda, çamaşır makinesinin üstünde.
Ama toz deterjan dökülmüşse kukudan onları ayıklamak gıcık edecek gibi geldi, vazgeçtim. 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer an her yer spontane gelişen bence iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılYer mekan zaman fark edermi karsılıklı arzu istek nerden gelirse gelsin orada heran her şey olabilir 😉😉😉
00 Yorumla İdeal yer diye bişey yok. Anlık ve spontene durumlara bile hazir olmali insan. Kaldı ki adrenalinli ve spontene yerlerde daha zevkli oluyor :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki yer etkili oluyor ben spontane plansız cinsel ilişkide büyük zevk alıyorum ve her zaman yatakda tercihim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ortam herzaman ilişkide uzun ve keyifli hal aldırır ben genelde suit tutarım evim müsait olmayınca kafan rahat her şey serbest
00 Yorumla
+1 yılBence haz duyulan dayanilamayak noktaya nerede gelindiyse orası güzel ki yatak pek sevmem zaten
07 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda aynı görüşte olmak güzel
- +1 yıl
Aynen öyle şartların uygun olduğu anlık doğaçlama gelişen ilişkileri herzaman daha heyecan verici olur sürekli sabıit ve planlı yapılmış ilişkiler bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir... yorumun için çok teşekkür ederim beni üzen adam 😂🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣 özür dilerim
- +1 yıl
Bak böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
🤣😊😘
- +1 yıl
😘😘😘 seni yanaklarından şappadanak öptüm
normalde iki kişinin rahat edebileceği kapalı bir ortam. ama bazen farklı yer ve mekanlar fazla heyecan. tutku ve arzuyu zirve yaptırır
00 Yorumla
+1 yılev güvenli liman. Ama başka yere taşındığı zaman aksiyonu her zaman daha farklı. Harekete geçmesi zor olduğundan o limitleri doldurmanın getirdiği birikmeyle birlikte patlama fena olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü şartlara uygun değişik yerlerde ilişki yaşamak daha heyecan verici olur sürekli olarak sabit yerlerde ve aynı şekillerde yapılan ilişkiler bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEn uygun yer yataktır.. onun verdiği hissi.. başka ortam vermeZ😋😋😋😍😍😍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mekan zaman degil de dogaclama o an hersey daha keyif verici
00 Yorumla
+1 yılmekanın önemi yok.. iki gönül bir olunca samanlık 5 yıldızlı yatak olur 😁😁
00 Yorumla
+1 yılSekste yer ve mekan farketmez nerde yaparsan orada güzel olur ama en zevklisi kaçamak seks olanıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOutdoor heyecan katar adrenalin yükselir candır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ormanla arabada keyifli oluyor balkonda bir nebze
00 Yorumlabenim için sorun değil partnerimin rahat olup sekse konsantre olacağı heryer 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYer ve mekan eş anlamlı sözcüklerdir 😂 en uygun yer ise yatak odasıdır bence 🔥
00 Yorumla Ben terasta çok keyif aldım ama yatak tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılEn uygun yer yalnız olunan evin rahat yatagidir ama farkli yerler de cinsellige heyecan katabılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak ilk akla gelen yatak ve banyo diye düşünüyorum 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılKendini huzurlu ve güvende hissettiğin heryer uygundur bence
06 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂😂
- +1 yıl
Yani yer ve mekandan çok etkileşim ve haz odaklı ilişki iyidir
- +1 yıl
Bana göre de plansız doğaçlama gelişen anlık ilişkiler haz verir daha heycanli olur
- +1 yıl
Evet 🤭🤭 mantikli
- +1 yıl
Hıı hııı 😂😂
- +1 yıl
Aksiyonlu şeyler hep heyecan verici olmustur
+1 yılUygunluk zamana mekana keyife göre değişir fantezi mesleesi lakin eninde sonunda ev en uygun yerdir :)
00 YorumlaYatak odası genelde klasik oluyor benim için en heyecanlı profilimden de anlaşılacağı gibi araçta olan 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn uygun yer eğer varsa kendi evi yoksa güvenli bir otel odası.
Sessiz ve sakin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. arabada ya da dağ gibi orman gibi bir yerde mutlaka dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Benim favorilerim:
Şömineli oda, jakuzi, araba, sinema, havuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyurt dışı olsa plajda bile olur kuytuda :D burada evde anca :D
00 Yorumla
+1 yılplansız anlık karşılıklı istekle gelişen şartların uygun olduğu her yerde olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyledir çünkü doğaçlama ve plansız gelişen ilişkiler insana herzaman daha fazla heyecan verir sürekli sabit yerlerde ve aynı şekillerde yaşanılan ilişkiler bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir
- +1 yıl
O yüzden heyecanı kaybetmemek lazım
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Demişsin ama somut bir yer dememişsin somut bir yer söyle bakalım :)
026 Yorumla- +1 yıl
Orman olabilir 🤣
- +1 yıl
Polyanaya ormanda tecavüz etmişler ohh miss gibi dağ havası aldık demiş 🤣😂😂 bende hiç bir şey anlamazsan ilişkiden bu şekilde söylerim 😂😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ağzına kimyon sürerim senin 😂
- +1 yıl
Ohhh miss gibi dağ havası aldık 🤣🤣😂
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen ormanın sıkıntı olduğunu nerden biliyorsun bakimm😂 hınzır 😂
- +1 yıl
🤣😂😂😂
- +1 yıl
Ben gönül almasını bilirim 😂 beyefendi çalmasını değil 😂🤣
- +1 yıl
şu an kendimi ormanda kaybolmuş 😂 kırmızı başlıklı kız gibi hissettim 😂 inşallah kurt ile kuzuyu birbirine karıştırmamm 😂😂
- +1 yıl
Peki ben sana sorayım terliik mi , süpürgemi 😂😂
- +1 yıl
Ben terlik diyorum 🤣😂
- +1 yıl
Biraz daha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 🤣😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🙋🙋
- +1 yıl
👍👍tm peki teşekkür ederim döşümmm 😂😂
+1 yıltuttugum yerde gecirrim affetmem. yerinbi onemi yok
00 Yorumla
+1 yılen güzeli insanın kendi evi, ancak fantezi arayanlar farklı ortamları secebiliyor
00 Yorumla
+1 yılBence yakalanmayacağın her yer uygundur
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣😂 sadece tek sorun işte o yakalanmamak
- +1 yıl
Hiç yakalanmadım sıkıntı yok
+1 yılyer mekan güzel olur farklı seyler iyi olur
015 Yorumla- +1 yıl
Bana bunlarla gel 🤣😂😂
- +1 yıl
gelınmezmi senin gibi ateslı hatun olursa olmazmı
- +1 yıl
Aynen öyle şartlarin uygun olduğu ve anlık doğaçlama yaşanan ilişkiler daha heycanli olur ilişkiye farklı bir boyut katar her zaman aynı yerde aynı şekilde ilişki yaşamak bır müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏 i
- +1 yıl
rica ederim akrep burcuyum normal benim icin sıradan ilişki bogar beni
- +1 yıl
Vuuu akrep isen lafı fazla uzatmaya gerek yok onlar bu işin hakkını veren layiğla yapan 1 numara burçtur der ve susarım 😂
- +1 yıl
tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim seksiyyyy şey seni 😂😂
- +1 yıl
deme öyle gece gece aklıma bin türlü fantezi gelıyo sonra :)
- +1 yıl
Tm pikiii sustum 😂😂
- +1 yıl
yani iyi edersin :))
- +1 yıl
Niyeki 🤣🤣
- +1 yıl
seninde fizik gayet iyi yükselıyorum yani niyesi var mı :))
- +1 yıl
Ağzının üstüne terlik geliyor ama birazdaha konuşursan 😂😂
- +1 yıl
napayım balık etli hatun candır bizde :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim hayatım 🙏
Konteynır çok uygundur.
08 Yorumla- +1 yıl
😂🤣 olur olur oda olur 😂
- +1 yıl
Yaa bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzir şeyy seni 🤣😂
- +1 yıl
🤣🤣 ordan cokmu belli oluyor yaa 😂😂
- +1 yıl
Tm pikii 🤣 sen öyle diyorsan öyle dir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
Büyük bir otelin balkonu tadi baska:)
00 Yorumla
+1 yılsen nerede daha iyi sevişrisin
00 YorumlaSahilde denize karşı aracın icinde
01 Yorumla- +1 yıl
Offf süper 👍👍👍 manzaraya karşı diyorsun 🤣😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılrahat şekilde nerede inleye bileceksek orası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. beni izleyen olursa etkilenirim. haz yükselir
00 Yorumla
+1 yılEn uygun yer evdir.
06 Yorumla- +1 yıl
tamam illlaki evdir de sürekli aynı yerde aynı şeyi yaşamak bir müddet sonra sıradanlaşır ve heyacanını yitirir oyuzden değişiklik güzel ilişkiye farkli bir boyut ve heyecan katar
- +1 yıl
Evet olabilir de riskli yerleri tercih edemem şahsen.
- +1 yıl
Şimdi işin zaten heyecanı orada zaten 😂😂 şartlara uygun herhangi bir yerde anlık ve doğaçlama gelişen ilişkiler insana daha çok heyecan verir mesela orman , araba vss
- +1 yıl
Götürürler merkeze öptürürler herkese 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Aklıma ne geldi biliyirmusun kedileri olan ve yüreği güzel adam " polyannaya ormanda tecavüz etmişler ohh miss dağ havası aldık demiş 🤣😂 yani hiç bir şey olmazsada ' dağ havası aldık deriz 😂😂
+1 yılHeycan zevk katar
10 Yorumla
+1 yılDört duvar arası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeresi olursa olsun
00 Yorumla Senin partnerin var mı?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler