merhaba 4 yıllık birlikteliğimizde erkek arkadaşım ona oral yapmamı istiyor hoşlanmadığımı söylediğim halde baskıcı davranıp kavga ediyor. Elimle yapıyorum zaten ama bu konu hakkında kavga çıkartıyor çoğu zaman. Sizce erkeklerin böyle bişey istemesi ve zorlaması normal mi yapmam gerekir mi, evlenince bu konu nasıl olur bilmiyorum , düşünüyorum.(Birlikte olmadık hiç)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEş dediğimiz kavram hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde bir ömür birlikte olmaya denir adı üstünde eş birbirlerini tamamlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için iki insan evlenir. Buraya kadar hem fikiriz evlendikten sonra eşler birbirlerini tamamlamaya ve ihtiyaçlarını karşılaşmaları lazım misal sen eşinden bir şey istersin o yapar ya da karşılar aynı şekilde de o talep eder ve sen karşılarsın. Oral cinselliğin bir parçasıdır her erkek kendi cinsel organına oral yapılmasını muamele yapılmasını ister ve tahrik olur (belli bir kesim erkek istemez) ama bunları talep ederkende eşine karşı hijyenini yapıp midesi bulamayacak ve tiksinmeyecek şekilde karşılaması lazım. Evlenince talep edecek ama sana tavsiyem evlenmeden yapmaman lazım yarı yolda bırakır ya da ayrılırsanız senin zararına olur ona hiçbir şey olmaz bir başkasını çok rahat bulur evli olmadığınız zaman böyle bir şey talep etmemesi lazım hakkı yok çünkü helallik almamış yani yapmak zorunda değilsin bilgin olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kardeşim sakın yapma ileriyi gören. Biri olarak söylüyorum bugun oral isteyen yarın birgün ilişki yapar kendini tutamaz sonra bırakır gider olan sana olur bunun örneğini burada sitedeki kızlarda ya da reelde çok gördüm erkek bırakıp gidiyor. Kız depresyona giriyor ailesine kimseye bişe söyleyemiyor hamile kalıyor VS beni abi olarak gör yapma tertemiz namusunla eşine evleneceğin adama sakla kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılUyarılarınız için çok sağolun kimseye güvenilmemeli gerçekten, bu şekilde normal ilişki konusunda da ısrar etti kabul etmedim başka bir sebeble yok yere terketti. Şimdi 3 ay sonra geri döndü. İyi ki kabul etmemişim dedim zaten böyle bişeyi taşınamazdım evlenmeden olmasını istemiyorum. şu an zaten öyle bişey teklif edemez ama oral istiyor ve bu konuda zorluyor. Ben daha onu tam affedememişken ve güvenmiyorken
Cevap sahibi+1 yılBu tip insanlar oralı da ister ilişkiyi de ister sen kendini korumasını bileceksin güzel kardeşim inan istediklerinin hepsini yap yine sende Bi kusur bulur terk eder arkasına bile bakmadan çeker gider sana yaptıkları senin üzülmen onun hiç umrumda olmaz böyle de karaktersizlerdir
Soran+1 yılDediğiniz gibi yaptı her istediğini yaptım bu seferde isteksizsin arzulamıyorsun diyor
Cevap sahibi+1 yılBu tip insanlar istediği herşeyi yapsanız bile sizi psikolojik baskı altına almak için böyle şeylet söylerler sana ve tüm kız ve erkek kardeşlerime sesleniyorum Allahın yolundan ayrılmayın özellikle zinadan haram olan herşeyden. Uzak durun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorlaması normal değil ama cok zevkli neden sevmiyorsun ahah
32 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum içimden gelmiyor , her erkek ister mi acaba , evlenince de herkes yapıyor mudur
Cevap sahibi+1 yılEvliliği cinsellik olarak düşünmeyin bu evlenmeden de mümkün denemekten zarar gelmez belki hosuna gidecek
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorlayan baskıcı istediğini elde etse bırakabilir seni tam sıkıntılı tip.
00 YorumlaZorlaması normal değil ama cok zevkli neden sevmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılYaparken bi ısır bak bi daha istiyo mu sdlfşks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılFikirlerine saygı duymalı ya da ikna edecek sizi. Rızasız hoş olmuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra da isteksiz yapıyorsun diye kızıyor
- +1 yıl
Çok normal senin isteksiz yapman anlaması lazım ama aklıyla düşünemiyor o an
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana yapıyor sa sen ona yapmıyorsan kendince haklı
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ona yaparsam yapıyor
Cevap sahibi+1 yılHaha ikinizde tuhafsınız yani aranız da kaprise rekabete giriyorsunuz siz evlenmeyin çabuk boşanırsınız
Soran+1 yılBen ona 50 kezse o 3 kez yaptı yapayım mı diyor bende yok giyince ısrar etmiyor isteksiz gibi de zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladım isteksiz ve düşkün değil sekse yoksa insan arzulayınca yapmadan duramaz zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılOraldan çekinen iğrenen birisiyle birliktelik kurmam, insan sevdiğinden seks yaparken iğrenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek istermi peki , evlenince değerken yapar mı?
Cevap sahibi+1 yılHer erkek ister, her kızda ister aslında ama bazen böyle istemeyenler olabiliyor, ama her erkek ister, eşi yapmazsa başka kızlara giden bile olur, cinsellikte eşini doyuramazsan bir süre sonra oda gider dışardan yer
oralı sana yapılınca ıstemıcekmısın yapsın bak nasıl ınleyıp zevk alıcaksın erkek ıcınde boyle denemeden tadını almadan yapmam deme
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptı ama bilmiyorum ya bana fazla geldi evlenmeden ama onun bu şekilde zorlaması normal mi her erkek istermi yapılmasını, evlenince herkes yaparmı?
Soran+1 yılZorlaması hakaret edip evden kovması normal mi?
istemiyorsan yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorluyor en canım kadın bile sevdiğine yapar tarzı konuşuyor
- +1 yıl
boş ver onu ne derse desin zorla olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılZorla yaptırmamalı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılIsrar ediyor kavga çıkartıyor benimde içimden gelmiyor yapmak sırf bu yüzdem ayrılmayı bile düşünüyorum
- +1 yıl
Gelsene sen bi detaylı konuşalım bu meseleyi ilişkin düzelecek birkaç tuyo vereceğim sana ☺️🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZorla güzellik olmaz, oralsız seks olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz yüzeysel şeyler yaşıyoruz
- +1 yıl
Seks yapınca normal gelmeye başlar oral
Soran+1 yılİstediği birşeyi yapmayınca hakarete kadar gidiyor olay, bir kere çok yorgundum o bana yapmıştı ama ben onu rahatlatamadım o kadar uykuluydum bende başka kadınlara giderim demişti. Bunlar beni korkuyor aslında
- +1 yıl
Bi yerden sonra istediğini alamayınca gider
Soran+1 yılGitti 3 ay sonra geri geldi Çok buluşamıyorduk psikolojik sorunlarım vardı diyip
- +1 yıl
Azınca gelmiştir
Soran+1 yıl2 haftada kendimi afftettirmeden cinsellik istiyor
- +1 yıl
İstemiyosan yapma
Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Diğer şeyleri kabul ediyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal ilişki yaşamadık
Soran+1 yılİlişkiye girmek dışında kabul ediyorum
Soran+1 yılEvet ama saygı duymuyor, çok önceden istedi yapmadım diye kovmuştu evinden , bir kere yorgundum onu rahatlatamadım diye başka kadınlara giderim demişti bumlar beni düşündürüyor aslında
Soran+1 yılEvlilik düşünüyoruz benim durumum onu korkutuyormuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende istiyorsan sorun değil :D
21 Yorumla
Soran+1 yılBen çok hoşlanmıyorum ama o zorluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDene bir kere olmuyor de
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama bilmiyorum içimden gelmiyor sevmedim söyledim zorluyor bir kere evden kovmuştu
- +1 yıl
Ayrilsana ne duruyorsun hakaret gibi
Soran+1 yılAcaba her erkek mi böyle düşünüyor bilmiyorum buradaki herkes de istemesi normal tabiki olucak diyor, bir kere de çok yorgundum uykuydum onu rahatlamadan uyudum diye bende başka kadınlara giderim parayla değil mi dedi bunlar beni düşündürüyor
- +1 yıl
Abartmasin bir zahmet bu seni haketmiyor ki çok belli
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıl olmuş hala yapmadın mı.
05 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama yapmazsam kavga ediyor normal mi bu her erkek isterim evlenince de olur mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet olur. Her erkek ister. Sana yapıyor mu?
Soran+1 yılHerzaman değil 2-3kere yapmıştı Ben 60 kere yaptıysam
Soran+1 yılBazen yapıyım diyor ben yok dersem hiç ısrar etmiyor çok istekli gibi de değil zaten
Cevap sahibi+1 yılHmm konuşalım detaylı istersen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzorla güzellik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEvlenınce diyo evlenmıcek senınle
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden öğle dediniz
- +1 yıl
Sana saygı duymuyor şimdiden muhtemelen seks için kullanılıyosun
Soran+1 yılİlişki yaşamadık çok ısrarına rağmen. Terketti bir şey yokken geri döndü evlenicez falan ailesini falan da tanıştırmıştı önceden öyle mi diyorsunuz.
- +1 yıl
İlişkiye gırme sakın hareketlerınden bellı degıl mı oral seks cektırıyo sana basit bırısın onun ıcon
Soran+1 yılEvlenmeden girmem zaten, sizce böyle yapan biriyle evlilik yürür mü
- +1 yıl
Yürümezzzz sakın dıyorum simdi bıyle yapn evlenınce neler yapar
+1 yılısrar etmemeli oral seks isteyerek yapılan bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılZorluyor en canım kadın bile sevdiğine yapar tarzı konuşuyor kavga ediyor
- +1 yıl
doğru kadın sewdiğine yapar lakin isteyerek yapar ama her kadın yapmaz
O sorun bencede var
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
Soran+1 yılSİzde de aynı şekilde kavgalar çıkıyor mu bizde evlilik düşünüyoruz ama bu konularda kafamı karıştırıyor
🤢🤮🤢
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana yapıyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet de bende çok istemiyorum yapılmasını
Cevap sahibi+1 yılİlginç genel de kadınlar ister
Soran+1 yılYani bilmiyorum fazla geliyor sanki evlenmeden
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl da uzun zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi