Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz Cok ciddi bir seks yaşantımız yok Eşimde erken boşalma problemi var bir de ama kabul etmiyor bunu Ben de kendim zevk alamıyorum diye iyicene salmış durumdaydım Son 1 aydır deli gibi kavga ediyoruz Konuştuk defalarca anlattım ama olmadı düzelmedi bı dhrym İyice kopma derecesine geldik Ben alımlı çalımlı bir kafin değilim olamadım da Nasıl seksi gozukurum onu bile bilemiyorum Ayrica hala çok utanıyorum esimden Vücuduma güvenemiyorum Yanında bile giyinirken utanıyorum Bundan çok sikildiginin farkındayım Bu durumu evliliğimizi toparlamam lazım adam gidiyor abartmadan neler yaoabilirim mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. evlisin ama utangaçlık olursa zaten olmaz cesaretli olmalısın ve arkadaş gibi konuşarak asman lazım senle konuşmak istedim yoksa evlilik çıkmaz hal alır sorunlar buyur kavga başlar hergun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Yani özel kıyafetler giyinmelisin ama ilk önece vucuduna güven ve kocandan utanma önceliğin bunu yenmek olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılBunun için çabalıyorum ama çok zor benim iicn Ne tepki vereceğini kestiremiyorum
Soran+1 yılYeni doğum yaptım karnımda catlaklarim var kilo aldım haliyle
Soran+1 yılUmarım ama ne bileyim işte çok çekiniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tçyani bir gece güzel dantelli bir gecellikle bekliye bilirsin değişik değişk iç giyimler alıp giyebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapıcamı mı var utanmayacaksın işte. Bir psikologla görüşmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu utanma meselesini aşman lazım. Olmaz böyle en büyük sorun bu
010 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle ama ne bileyim özgüven eksikliği yaşıyorum bu konuda
Cevap sahibi+1 yılNerenden dolayı mesela bende doğum yaptm vajinam geniş ledi baya sknti oluyor bana
Soran+1 yılBende doğum yaptım hemde çok yeni daha 3 aylik bebeğim Karbimda çatlaklar var kilo aldım
Cevap sahibi+1 yılKarnındaki çatlaklar mı problem üzülme sen onun çocuğunu doğurdun problem yapmaz bunu
Soran+1 yılİnşallah ne diyim
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni en az 5 ayı bulur. Duzene sokmanız
Soran+1 yılİnşallah düzelir bakalım
Cevap sahibi+1 yılSen kendini çok kapatırsan eşin doymaz gözü kayar düzenli se. KS olmazsa erkekler doluyor. Baskasina patlar
Soran+1 yılKendini tatmin ediyor görüyorum arama gefmisinde
Cevap sahibi+1 yılUzucu brakma rahat verme
Utanmayı aşsan da adam erken boş alıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu yüzden soğudum cinsellikten Konuştuk kaç defa ama yok arkadaş hep aynı hep aynı
Soran+1 yılÇözmeye yanaşmıyor ki hemen boşalıyor İliskideyken bile ya bekle bekle gelme dediğim çok oldu Bencil beni hiç düşünmüyor
Soran+1 yılDakka değil 30-40 saniyede
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi kıyafetleri ;)
00 Yorumla
+1 yıl5 makinaya bağlı kalmak da varmış yazıkk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç düşünme dilini iyi kullan
00 YorumlaGereken formülü uygula işe yarayacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇay yap
00 Yorumlasınırların var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani analttigim gibi fazla utaniykrum ne tepki vereceğini kestiremiyorum o yüzden uçuk bir şey olmaması gerek
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne