Yoksa paylaşım sınırlı, görüşme ihtimali az diye baştan hiç başlamaz mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUzak mesafe ilişkilerinin gerçekliğine inanmıyorum. İlk senelerde birlikte olunup bir süre zorunlu uzaklık yaşanacaksa sorun görmem fakat ilişki en baştan böyle başlarsa bu ilişki türünün realist bir yapıda olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
En uzak kişifikirlerini benimsemediğiniz ve düşünce birliği kuramadiginiz kişidir.. Mesafeler aşılır lakin duygular ve düşünceler aşılamaz dağlardır
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi aşırı kaliteli bana göre. Çünkü senden çok uzakta bir insan ama sen yanında varmış gibi hayatını yaşıyor. Böyle bir insanı alıp evin baş köşesine koyacaksın
16 Yorumla
Soran+1 yılSadakat konusu sıkıntı oluyor bence.
- +1 yıl
O kesinlikle karakter, namus ve şerefle alakalı. Bu üçünün anlamını ve değerini bilen iki insan uzakta olsa mutlu olurlar
Soran+1 yılSevdiğin insanla hiç bişey yapamıyorsun, vakit geçiremiyorsun telefon ve yazışma dışında. Bu bir noktadan sonra sıkmaz mı mesela? Sanki rüya aleminde gibi gerçekliğe uzak bi ilişkimsi gibi oluyor. Yakın zamanda görüşme ihtimalin yoksa üstelik.
Bahsettiğim ülkeler arası örneğin.- +1 yıl
Bak kardeşim, bazı şeyler var bunları aşmak gerekiyor. Sen şimdi yanayken sevgilinle bir süre vakit geçiriyorsun. Sonra filme gittiniz ikinizde pür dikkat film izliyorsunuz 2.5 saat ve ona odaklısiniz birbirinizi unuttuğunuz an bile olmuş olabilir. Ne oldu sevgilin yanında ama odağın farklı yerde. Bunu o evinde sen evinde yine yaparsın. Bir de özlemek ilişkiyi kuvvetlendirir, sevgiyi arttırır. Bakış açını genişletmen lazım. Şimdi sen uzaktaki insan, başka ülke de diyorsun. O başka ülkeden seni seviyorsa o mesafeye rağmen ve yanlış yapmıyorsa evlenince veya buluşunca mesela o gelir yanına bir hafta kalır otelde her gün görüş anladın. Böyle daha anlamlı ve değerli olur. Uzaktaki bu kişi ile bir gün evlenince de daha boşanmazsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel anlatmışsın.
Soran+1 yılEig senindir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılYaşarım iki insan istedikten sonra olmicak hiç bir şey yok mesafeler engel değil yolumuz denk düşer elbet
10 Yorumla
+1 yılUzağı yakını önemli değil.. Önemli olan aynı dili konuşabilmek.. anlayış ve beğeni.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşıyorum maalesef, 1 kez buluştuk 4-5 ayda bir görebiliyoruz birbirimizi
31 Yorumla- +1 yıl
zor durum ya kim gelecek kim gidecek sıkıntı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadım, çok acılar çektim.. tavsiye etmiyorum dicem ama her insan farklıdır sonuçta
20 Yorumla
+1 yılEvet yaşarım yaşadım.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok zor yaşıyor 6 ayda bir kopuyor tekrar düzeliyor.
Sonu yok.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan hiç başlamam işler ciddiye gidiyorsa soğuk olurum ve bitiririm
00 Yorumla
+1 yılYaşamam kalıcı olmuyor bence
31 Yorumla- +1 yıl
Sevdikten sonrası kolay değil mi?
Yasıyorum
Zor oluyo
Pes etmicem10 Yorumla
+1 yılMesafenin önemi yok bnde gerçek sevgi varsa 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bana uygun değil
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisi zor bı ilişki bı kere yaşadım bı daha yaşamam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi yanları da var uzak mesafenin :D
019 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş mesela. İma var orada.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun.
Soran+1 yılEmojdan kaynaklı farklı anlaşılıyor.
Soran+1 yılTamam 😂. Görmeyince çapkınlık kolay oluyor diceksin sanmıştım.
Soran+1 yılHayır, ama yakınında tanıştığın biri aklını çelme ihtimali daha çok olur gibime geliyor, özellikle erkekler için.
Soran+1 yılYani diyorum ki çapkın değilim, ama çapkın olsa da olmasada bir insan uzakta olan birine sadık kalabilmek zordur. Yakınında biri aklını çelebilir. Sürekli görüşebilmen cezb eder ve uzaktaki ilişkiyi bitmeye mahkum olur.
Soran+1 yılUzaktan kastım daha fazlaydı, kıtalar arası örneğin.
Not : İstanbul Avrupa Asya değil 😂.
Soran+1 yılEskiden vardı.
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılYurt dışında olan benim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç uğraşmam bir daha. O canım bir kere yaptım.
10 Yorumla
+1 yılYoo sorun etmem
10 Yorumla
+1 yılYaşarım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşarım
10 Yorumla
+1 yılArada gitmeye değerse evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım
00 Yorumla Yaşamam
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası