Arkadaşlar yakında evlenicez ama 5 senedir yapmamayı deniyoruz ona güvenim tam ama yinede bilmiyorum ilk geceyi beklemek istiyorum dayanamıyoruz artik dogru olan tabikide gerçek gecesi ama bilmiyorum siz ne diyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıliçine girerse heyecanı biter ve eski zevki almazsın sevişmeden bakireyken sevişmen daha güzel tam ilişkiye girersen hep istersen o da sıkılır düzenin bozulur bence verme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar zaman beklemişsin. Düğünün yakınsa bekle. Yok değilse senin için bekaret konusunun önemi hakkında düşün. Genelde ilk ilişkilerinden sonra kızlar ailelerine karşı sorumlu hissedebilirler. Yani bunu yaptık ah sonra harika hissedeceğim diye düşünme bu zevk anı çok uzun sürmez zirve daha da kısa süren bir şey. Uzun süre beklediğin için bu işten beklentin fazla, sadece kendini iyi hissedeceğin şekilde karar vermeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenince 9 cm çıkarsa asıl o zaman pişman olursun. Yap bence cinsellik önemli ya aşırı kötü yapıyorsa? Bunları bilmeden evlenilmez. 5 yıldır nasıl yapmadınız tuhaf
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAman iyi halt ettin. Korumuşmuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİsterseniz girebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılZaten cinsel ilişki yaşamış biri neden gelinlik giyer anlamıyorum. Gelinlik demek masum oluşun sembolü gibi bir şey bana göre bence sende evlenmeden önce yapma.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirilmez. Bu konuda net ol. Dayanamıyosun ama bırakıp gitmeyeceğini nereden biliyorsun? Bırakıp gitmesi umrunda değilse yap gitsin. Umurundaysa eğer yapma. Evlenince de bırakıp gidebilir yani evlenmek bağlamıyor bişeyi. Ama sen tanımadıysan onu daha. İşin zor. Konu bırakıp bırakmamak değil belki de ama işin esprisi kaçar. Bu kadar beklemişsin bekleyin biraz daha keyifli olur evlenince
10 Yorumla
+1 yılEvlenecekseniz az daha durun. 5 sene durmussunuz zaten
61 Yorumla- +1 yıl
5 sene nasıl durmuşlar acaba
+1 yılBence yapma, çünkü 5 senedir beklıyorsun.
Ve asla tamamen güvenme yaptıktan sonra kalkıp nişanı atamyacağı ne malum. Bu kadar bekledıysen evlenmeyi de bekleyebilirsin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kesin yani değil mi? Ölmek falan da yok Azrail ile de anlaştınız. Bekarete önem veriyorsanız bekleyin kardeşim
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani düğün günü falan aldıysanız bukadsr beklemişken artık beklemek ama sabrınız taştıysa yapada bilirsiniz ama güvenşyorsan çocuğa tabi
06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 senedir yapmayan o kısa sürede de yapmayabilir. Sırf o kısa süreden dolayı hüsran olma bakalım, düğün günü bile iptal olan evlilikler var.
05 Yorumla- +1 yıl
Sadece sevişin madem riske gerek yok ama tabi nişanlın boz desen de bozmayacak yapıda iradeli olmalı. Tam sevişirken kendini kaybedip tam yaparsa sıkıntı olur.
- +1 yıl
Yapmıyor derken hiç yapmıyor anlamında mı? Sadece sevişmeden girmeli tam ilişkiye yapmaması mı?
+1 yılHiçbişeyin garantisi yok bırakabilir hersey olabilir insanların hisleri değişebilir istenmeyen durumlar yasanabilir bazen iki taraf istes bile evlilik olmayabiliyor hayat bu hiçbişeyin kesinliği yok
00 Yorumla
+1 yıl5 yıl boyunca sabrettiyseniz, evliliği beklemeniz en doğrusu, yoksa 5 yıllık emeği heba etmis olursun
01 Yorumla
+1 yılBurada yorum yapanlar gir tabiki nolcak deseler hiç yapcak mısın ? Tebrik ederim
12 Yorumla- +1 yıl
Ee o zaman. Burdaki yorumları takma çok
+1 yılFinale gelmişsiniz mk azıcık daha sabret... Yılbaşı paketi gibi gerdekte açıl kocana...
21 Yorumla
+1 yılbeş yıl nasıl sevgili kalabildiniz yahu 🤣🤣🤣 evlilikler bile üç ay sürüyor gir gir geç bile kalmışsınız
00 YorumlaGir desek girecek mısın? 5 yıl geçmiş evlenecekseniz evlenin. Daha ne bekliyorsunuz
01 Yorumla
+1 yılYap sonra ayrılırsın bu erkeklerin amacı bu 10 yıl geçse bile insanı tanımak çok zor. Herkesin amacı aynı elde edip gitmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 sene beklemişsin işte az kalmış diyorsun bu kadar beklemeseydin o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Daha 2 sene var okuyorum diye evlenmeyi uzattik beklicem ama
+1 yılgirilmez. evlilik namına adım atmaya başlamanız daha iyi olur
01 Yorumla
+1 yılBunu buraya ne diye sorar bir insan biz ne bilelim erkeğin nasil biri olduğu sana karşı nasıl duygular beslediğini bunu en iyi sen bilirsin
00 YorumlaGirme bence erkekler evlenecegi kadinlar ile evlenmeden iliskiye girmek istemezler erkek istiyorsa bence kandiriyordur
00 YorumlaGeçmişteki görüşüne saygı duyuyoruz.
Biraz daha sabır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir konuyu burada insanlara sorarak karar vermen doğru değil bence.
10 Yorumla 5 sene dayanmış evlenene kadar da dayanır evlenmeden yapmayın bence
10 Yorumlabeklersiniz bekleyemem diyosa zaten evlenmicektir seninle 5 yil olmus artik
10 Yorumla
+1 yılÇok örneği var evlenecektik birlikte olduk 3 gün sonra beni terk etti diye❗️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBuradakılerın fıkrıne gore mı hareket edeceksın?
10 Yorumla O kadar bekledin Biraz daha bekle :) büyüsü bozuluyor benden söylemesi
11 Yorumla- +1 yıl
Ne büyüsü
+1 yılKesinlikle girmeyin biraz daha bekle sabret o tarz şeyler heyecanı o zaman daha güzel yaşanır şimdi yaparsın bu sefer sıradan hale dönüşür bı anlamı olur evlendikten sonra
00 YorumlaBence yapma bu kadar bekledin biraz daha bekle kimse bilemez ne olacağını
00 Yorumla
+1 yılSiz bekleyin en iyisini yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.
00 Yorumla11 sene de bir kere sarildim ben bence en iyisi hiç dokunmamak
00 YorumlaEvliliğe kadar dayanırsınız. Alternatif yollarla idare edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmayın kardeşim günahtır kendinize yazık etmeyin ayrıca pişman olursun dünyanın binbir türlü hali var hadi yaptınız sevgilin kaza geçirdi kime ne açıklicaksın ayrıca o beyaz gelinliğin Bi anlamı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yıldır yapma evliliğe az kalınca yap saçmalık. Ayrıca böyle bir konuyu burada sorman da saçmalık. Baştan sona saçmalık.
01 YorumlaGüven varsa birlikte bir gelecek düşünülüyorsa olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yıl ile bir alakası yok olması gerekenin nasıl olduğunu sende pekala biliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 senedir sevişmediğim biriyle evlenmek.. 5 sene sürmesi bile çok saçma geldi..
00 Yorumla bu kadar bekledin az daha bekle pişman olmazsın sonunda
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlanıp ayrılanlar Düğüne 2 hafta kala ayrılanlar var bence yine. BEkle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirleşme haricindeki şeyleri yapabilirsiniz. Birleşmeyi ilk geceye bırakabilirsiniz? Olmuyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanın istiyor ise gir 5 yıl olmuş zaten girmek anlık bişey 5 dk. gire çıkar hepsi o kadar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar beklemişsiniz az daha sabredin büyüsü bozulmasın
00 Yorumla
+1 yılE yani 5 yıl beklemiş çocuk artık büyük bir ödülü hakediyor
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye girme şartı evlilik değildir. İstersen 1 günlük sevgilin olsun, istiyorsan gir yani
00 Yorumla5 degil 50 yillikta olsa iliskin yari yolda kalma ihtimalini dusunerek ver kararini
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu evlenince.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün gecesi iptal olan düğünler var sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılAman yaşama bekle zamanı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Evlenmeyi bekle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBekle artık o kadar beklemişsin
10 Yorumla
+1 yıl5 yıl beklemişsiniz zaten..
10 Yorumla
+1 yılO kadar dayandım az daha bekle
00 Yorumla
+1 yılYani 5 sene evli kalmayanlar var
00 Yorumla
+1 yılNiyet evlilikse girilmez
00 Yorumlasabır sabır ya sabır.
00 YorumlaSonra gelip burada ağlama da 😁
00 Yorumla5 yılda ilşki olmamışsa çok yazık zaten
00 Yorumla
+1 yılKafanıza göre bizim için bi sorun yok
00 Yorumla5 yılda 6 kere evlenip boşanan eniştem var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Ver kurtul ya
00 Yorumla5 sene iyi dayanmışsınız. Evlenin artık..
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler