Ya benim ki 15 den kesinlikle uzun ama çok kalın değil normal kalınlıkta can yakabilir miyim? Ya da içine alırken zorlanan birileri olur mu acıtmak isteyen birisiyim
Umarım olur, benim en çok istediğim bir şey zorlanarak bağıra bağıra acıya acıya alması lazım, o şekilde hoşuma gider. Peki ya sen cinsellik yasadiysan zorlandığın oldu mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kalınlığının benim için önemi var çünkü zorlanma hissini tatmak isterim
Peki boyu?
15 falan yeterli
Ya benim ki 15 den kesinlikle uzun ama çok kalın değil normal kalınlıkta can yakabilir miyim? Ya da içine alırken zorlanan birileri olur mu acıtmak isteyen birisiyim
Bence olabilir
Umarım olur, benim en çok istediğim bir şey zorlanarak bağıra bağıra acıya acıya alması lazım, o şekilde hoşuma gider. Peki ya sen cinsellik yasadiysan zorlandığın oldu mu
Olmadı ama istediğim bu
Sende benim kadın versiyonumsun. d
Ben şahsen fazla büyük olmasindan korkarim. İdeal boylar iyidir önemli olan işlev zaten
Sence ideal boy nedir?
15 ve sonrası iyidir en fazlada 20
Benim ki 16 o zaman sevinmeli miyim 😃
Sevinebilirsin 😄
Şaka gibi en küçük benimki umarim evlendiğimde * biri çikmaz karşima 🤦🏻
Kaç ki reis
10 🤦🏻
Ağa kaldırıp ölçüceksin
Var küçük olmamais lazjm
Minimum ne olmalı?
Kocanın penisi istediğin büyüklükte olmaz ise aldatır mısın?
Şu sorular sıktı artık
O zaman bakma moruq
Sorma sende
Sanane moruq burası özgür platform görmek istemiyorsan kullanma
Burası özgür platform evet, ama bi iki kız tavlamak için sürekli aynı sorular sorulan bi platform değil
P*enis boyuyla kız tavlanacağını senden öğrendim eyvallah moruq Allah razı olsun
Oke uza
Ben daha uzamam ama sen biraz daha konuşmaya devam edersen belini kırarak uzatmak durumunda kalacağım :))
senin o elini alip bi yerlerine sokarim gorursun o zaman
Basarırsan intikam almış olursun :))
Evet 2 metre olmalı
Hepsini alabilir misin
Fazlasını alırım
Vaow
Şakayı boş verelimde en fazla ne aldın?