Yeni tanıştığım birisiyle ilk defa birliktelik yaşayacaktık fakat ne yaptıysam içine giremedim 1 saat ön sevişme yaptık ardından ıslansın diye oral dahil bir çok şey yaptım fakat yok sanki o bölgesinde bir duvar var gibiydi parmağımı sokmaya çalıştım parmağımda girmiyordu sizce vajinismus olabilir mi yani akla gelecek her şeyi denedim kremde kullandık yok olmadı böyle bişey yaşayan var mı aranızda çok gergindim dedi sonrasında bana ama yumuşaması için elimden gelenide yaptım yani
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asla onun elinde değil çünkü vajinusmus hastası o yüzden kasılıyor duvar hissi ondan yapamıyor tedavi olması gerek
Bende doktor değilim sonuçta çok anlamam ama benimde aklıma direkt bu geldi onada söyledim durumu başka bir şey olabilir mi diye merak ettim sadece
Kesinlikle vajinusmus biliyorum %100 çok zor bir şey asla yapamaz peki seni ittimi dur falan gibi şeyler söyledi mi koekuyomuydu
Sadece girerken değil her şeyde acıyor diye söyleniyordu yani normal dokunsam bile vücuduna en ufak şeyde acıyor diyip yüzünü ekşitiyordu bende biraz buna tilt oldum açıkçası girmeye çalışmadığım süreçtede azıcık bi yerini sıksam yine aynı şeyler söylüyordu bundan dolayı biraz soğudum çünkü ben çok yumuşak ilişki seven birisi değilim kendisi ne yapmalı sizce ben biraz anlatmaya çalıştım durumu ama reddetmeme rağmen anlamıyor
Bu hastalık psikolojik birşeyde etkilenme ile oluşan bir şey bende öyleydim tedavi oldum o da böyle olmayı istemez yaşadığı şeylerin etkisiyle olduğunu oda bilmez bu aile sorunu ya da başka bir şey çok zor bir şey duzelmeden yapamaz istesede tedavi olması gerek
Çocuklukta yaşadığı şeyler ile oluşan bir psikolojik hastalık korkuyorsun sanki zorluyormus gibi hissiyat oluşur çünkü istemeden gösterdiği yaptığı şeyler ile onu anlamaya çalış çeken bilir
Olabilir bazı şeyler hemen olmuyor
Ben bu deneyimden sonra partnerimden çok soğudum devam etmek istemediğimide belirttim tek problem bu değildi en ufak dokunmayla abartısız söylüyorum dokunmama bile acıyor falan diye tepki veriyordu bir şey yapmasam bile bu konularla üzerine gitmemek için elimden geleni yapıyorum reddederken ama anlamıyor ne demeliyim sence bi kadın olarak nasıl anlar yani olmayacağını ben hiç keyif almadım ten uyumumuz yoktu
İlk ilişkisi mi eğer öyleyse bence sabırsız birisin o senden daha iyi birlikte olmali
İlkmiş oradayken söylemedi bunu bana benim sabırsızlıktan ziyade çok yumuşak ilişkiye gelebilen birisi değilim ve çok tecrübesizdi yani gerçekten gram keyif almadım ve her dokunmamda bir şey yapmama rağmen acıyor diye söylenmesinden dolayı bi uzaklaştım kendisinden zaten acıyacak bir şey olsa ben ona yapmam onu
Ayrılman kızın hayrına olur
Söyledim zaten anlattım fakat kabullenmiyor
Hilti yokmuydu 2 dk açardık sana uygun bir delik
Kız kendini kapatmış kasmış belli ki
iki brawu