Elimle cinsel hayatımız iyi değil bu aralar. Sebebini sordum ilaç kullanıyorum beni baştan çıkarman lazım dedi. Sizce haklı mı? Ne yapsam? Nasıl hareket etsem bundan sonra? Antidepresan kullanıyor ama iki yıldır kullanıyor zaten son zmanlarda böyle istiyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğerli kardeşim bazen olabiliyor bu durumlar senlik bi durum değil gün içi stres falan derken akşam evde kabuğumuza çekilmeyi tercih ediyoruz ve cinsellikte isteksizlik baş gösteriyor. mesela gece uyurken eşin ona oral yaparak ona süpriz yap ne bilim fantezi çamaşırlar giy sürekli seni arzuluyor hale gelsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılKendimi yetersiz hissettim ama o öyle söyleyince çünkü daha çnce hiç böylr bir talebi olmamıştı ki zaten giyerim farklı gecelikler falan
Cevap sahibi+1 yılyetersiz hissetme sana aslında şunu demek istemiş bende isteksizlik var beni canlandır binevi yardım istemiş senden.
Soran+1 yılAnladım peki napayım sence fikir verir misin yorumun gayet mantıklı teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi küçük aşk oyunları ile başla temizliğine dikkat et birden ona yaramazlık girişiminde bulun oral ile başla ön sevişmeyi uzun tut ağız temizliğine falan dikkat et
Cevap sahibi+1 yılmesela evde çocuk var mı bilmiyorum ama varsada bırakabileceğin yakının varsa biraz bırak güzel bi akşam yemeği sofrası hazırla başbaşa yiyin gözlerinin içine bakarak onun. biraz romantizm yarat yani bu işin sonunun nereye varacağını hissettir. alkol kullanıyorsanız şu an kırmızı şaraplık dönem. sonrası zaten kendiliğinden gelişir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılSende ne istiyorsa yap.. öyle davran.. senin mahremin sonuçta.. düşün bişeyler
10 Yorumla
+1 yılDegil baştan cikarmak üstünü de çıkarsan eşinin bülbül cokta sey olmaz. Antidepresani birakmadigi surece bu boyle devam eder. Cunku o tur ilaclara cinselligi öldürür
00 Yorumla
+1 yılevet haklı erkeğin de tahrik olması lazım her daim skşmeye hazır olanlar 7 24 evde olup hayatsız şekilde 31 çekenler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Antidepresan çok etkisi yok bu konuda daha geç boşalmasını saglar
00 Yorumla
+1 yılKarşında baştan çıkmış kadın var yetmiyor mu deseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor işte onu diyor
- +1 yıl
Hakaret etse daha iyi
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Soracaklar var bende laroksil kullandım da
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi kıyafetleri giy ;)
00 Yorumla ötmeyen kuşu öttür diy0r😎
00 YorumlaNe ilacı kullanıyor
01 YorumlaEvet hakli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Muhakkak buna çözüm bulunmali
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı
10 Yorumla
+1 yılNe ilaçı
04 Yorumla
Soran+1 yılAntidepresan
- +1 yıl
Eskiden nasıldı
Soran+1 yılAntidepresan kullanlaı iki yıl oldu haftada birdi şimdi daha da isteksiz ve böyle istekleri başladı
- +1 yıl
Baya kötü durum sonucta isteği gelmesi gerekir ilgi çekici birimianiz
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden nasıldı
00 Yorumla En etkili formülü uygula bak bi daha diyo mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuş ötmüyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani değişik fanteziler istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem