Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. seks olmadan bir ilişki düşünülemez. duygusal ve tensel çekim yaşadığın kişiyi istersin, arzularsın. ayrıca zaten çekim almadığım kişiyi de tanımaya çalışıp karakterini çözmeye çalışmam. hayatın gerçekleri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks! yaradılışın gereği vücudumuzdaki her organın bir gereksinimi var, tek tek saymaya gerek yok bence, ama seks bütün vücudun gereksinimidir, zira seks esnasında bütün organlarımız hareket halindedir ve birbirine destek durmundadır
3-8 saniyelik orgazm için tüm vücut alarm durumunda bundan daha güzel ne olabilir ki?
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
vuhuhuhuh allahım sana geliyorum :)
- +1 yıl
tut beni düşürme bak :)
- +1 yıl
95 ama ben seni tutarım eminim kilon kaç olursa olsun :D :D :D :D
- +1 yıl
ohooo ben 80 kilo squat kaldırıyorum seni tek kolumla kaldırırım şekerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için değil, o hayatımızın bir parçası ve ona göre bazı şartlar var!
Misal öyle bir şey ki, en iyi iki dostu, birbirine düşman eder!
Her kim önemsiz görüyorsa, yalan söylüyordur!
00 Yorumla
+1 yılEvet benim için seks hayatımın Yaşam Merkezi Olmazsa olmazım bizim Dünyaya geliş amacımız nedir yemek içmek Neyse Günaydın hayırlı sabahlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Seks doğanın kanunu olarak tabir edilir. Her insan için olmazsa olmazlar arasında yerini korur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet önemli bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık değil. Seks yapmak isteyen/seks yapma beklentisinde olan erkekler havuzundan çıktım ben. Bu yaşta da çıkılır mı diyebilirsin, çıkılır. Seksin erkeklere bir ödül/lütuf gibi sunulduğu bir ortamda bu ödülü kazanmak/bu lütufa nail olmak için bir erkeğin kendini sirk maymununa çevirmesini gereksiz buluyorum. Kadınlarla ilişkilerimi arkadaşlıktan ileriye götürmeye niyetim yok.
20 Yorumla
+1 yılŞu an hayatımda cinsellik benim için önemli değil Çünkü hayatımda yeri yok şu düşünce içerisindeyim gerçekten sevdiğim hayatımı birleştirdiğim ile olmasını istediğim için şu an yeri yok Tabii ki doğanın kanunu olduğu için herkes de olan istek bende de olabiliyor ama beklemek gerekiyor
10 YorumlaEvet çok önemli çok seviyorum seks yapmayı, hayatın bize verdiği en güzel tatlardan biri, güzel bir yemeğin gecenin verdiği hazzını yaşar gibi seks de keyif veriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloooo hemde yemek içmek gibi , nefes almak gibi dersem yeridir. seks hayat felsefemdir.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldün gece saat 1 den 2.15 e kadar.
Cevap sahibi+1 yılAç karnına 3 gün, susuz 2 gün dayanılır, ancak ilişkisiz 2 gün çok zor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir ilişkide seksde önemli iki kişi arasındaki uyumda önemli birisi varsa diğeri yoksa iyi uyumlu bir evlilikte olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsadece ihtiyaç bazen ihtiyaç duyuluyor bazende duyulmuyor isteğe bağlı
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet bir insan günde 24 saat sexe odaklanması imkansızdır o kadar istek gelmez
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Önemli değil Sevgi şefkat çok önemli, Birde doğruluk
10 YorumlaBence çok önemli ama saolun sayenizde cinselliği unuttuk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce sevgi sonra seks sevdiğim biriyle seks yapacağıma mastürbasyon yaparim
14 Yorumla- +1 yıl
Yaptim tabiki sevdiğim kişilerle oldum ama
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar sırf gösteriş için seks 2. Planda diyor ama ben inanmıyorum saçma geliyor bana
Benim için seks ön planda tabi ki mutlu birlikteliklerin temeli tabi ki sekstir Nokta.
10 Yorumla
+1 yılEvet bence, özellikle evliliklerde eşleri birbirine bağlayan birseydir. Evliliğinde cinsel olarak tatmin duygusu yaşayan erkek ya da kadının aldatma dususncesi. olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmayacaksa neden bir kadına ihtiyaç duyayım ki? Yemek pişirebiliyorum çamaşır ve bulaşığı makine yıkıyor. Seks yoksa bir kadına neden ihtiyacım olsun ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılEvet vazgeçilmezim ama onu yaşayacak kadın olmayınca hayatımda olmuyor sevmeden güvenmeden ömrümü ömrüne adamadan benim için anlamsız bir şey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilikte illaki olacak fakat sevglilik dönemimde çokta şart değil isteğe bağlı da diyebiliriz
00 YorumlaYani hiç yaşamadım ama denemek isterdim şu an sadece yaşımı ve kaderime yazılı olan insanı bekliyorum evlendikten sonra bu şeyi öğreneceğim
00 YorumlaSeksiz hayatmı olur düşünsene sen boşalırken vücüt tepkini verdiği rahatlığı işte o kadar önemli bir şey
01 Yorumla
+1 yılevet. burada bulunma nedenim.
19 Yorumla- +1 yıl
hayalim tüm KS (30-55) kadın yaş aralığının tadına bakmak
- +1 yıl
sen 26 sın küçük yaş.
- +1 yıl
45 yaşındayım yavrum. baban sayılırım
- +1 yıl
istanbuldayım. sana kahve ısmarlayım. ama ötesi olmaz paşam.
- +1 yıl
Sağol matmazel. Onurlandırdın.
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. seks veya cinsellik benim hayatimda cok da buyuk yer tutmaz. Nefsimi zamaninda terbiye ettim.
00 Yorumla
+1 yılEşime karşı bir görev sadece olurda evlenirsem
00 YorumlaHayatımın olmazsa olmazı
Görsel çok güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılher şey kadar, Çok daha fazla değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk sırada değil tabiki ama önemsizde değil bazen aşırı ihtiyaç duyuyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazsa olmaz lardan değilim ama illaki de önemli
00 Yorumla
+1 yılKesin olarak öyle bir şartım yok ama kadının her zerresi benim için çok değerli... 💞
00 Yorumla
+1 yılŞu an için yapacak daha iyi bir şeyim yok 😂
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmak dokunulmak evet.
Birleşme olmadan da olur00 YorumlaDaha siftah yapmadım o yüzden bilemiycem
13 Yorumla- +1 yıl
Şakacı seni 😊
- +1 yıl
Vayy ciddi misin sen
+1 yılÇok önemserim 🤷♂️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir şey. iyi ki varsin zeksss😍😍😍
00 Yorumla çok önemli bir durum benim için
00 Yorumla
+1 yılSeks oyun biter ya şimdi 🤔
00 Yorumla
+1 yılKimi arzuladığın ile alakalı
00 YorumlaEvet seks önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer sey seks değil
30 Yorumla
+1 yılEvet önemli
10 Yorumlaevet önemlidir
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks zevkli o olmasa hayat çok sıkıcı olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmasada olur olmazsa olmazı😉
10 Yorumla
+1 yılEn önemli detaylardan biri..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yemek içmek gibi ihtiyaç, mutlu olmak için şart..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Önemli tabiki aşk ve sevgi olsun yeterki
00 YorumlaÇok önemli
10 YorumlaYessss
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Evet çok önemli
00 YorumlaSence?
00 Yorumlaçoookkkkk:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Hemde çok önemli
00 Yorumla
+1 yılHep aynı soru 🤨
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Olmasa da olur.
00 YorumlaBana sorarsan çok önemli
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılCan damarim
00 Yorumla
+1 yılYerine göre evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. önemli tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem