Cinsel Yaşam Seks yapmak sizi de rahatlatıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Beni rahatlatıyor resmen. Seks yapmak sizi de rahatlatıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks çocuk yapmak için yapılmıyorsa zaten rahatlamak için yapılır. Başka ne için seks yapıyorsunuz ki? 0 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evet aşırı rahatlatir ama işte birileri llazim artık zor bulunuyor senin gibi biri lazım 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Beni en çok birine oral yapmak rahatlatıyor. 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Çoğunlukla son derece rahatlatır. Zoraki olduğunda yorar, sıkar bazen. 0 0 Yorumla
_Daddy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet vücudundaki bütün yükü alıyor gibi hissettiriyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. daha yapmak nasip olmadı bi yapsam rahatlayacağım :) 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yemek yemek karnımı doyuruyor mu gibi bir soru olmuş, aşırı saçma 😂 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendını kandırıyorsun Bir süre sonra yıne ıstek oluyor 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Deşarj olup üstümdeki negatif enerjiden kurtuluyorummmm 0 0 Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Tabiki rahatlatır. Ama büyük kalın olması korkutur mu 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Bütün sinirimi, stresimi arıyorum seks yaparken , rahatlamak ne kelime. 😂 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet yapmayinca sitres biniyor ben 5 yil yapmadan canım gibi bosa durmusum 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni de rahatlatıyor... Seks gibisi yok valla yaa... O rahatlama o anki huzur harika bir şey yani 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişiye bağlı bazen acayip strese giriyorum 😬 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kesinlikle yeme içme gibi bir ihtiyaç , düzenli haftada 3-4 defa olmalı, o yüzden evlenin evlenin evlenin :) 0 0 Yorumla
yalçınnyrar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Partnerimin performansına bağlı. bana 3-4 saat gerekiyor en az 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kesin rahatlatır. Gerginlikleri alır 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Kimi rahatlatmak daha dinç, ve formda olursun. 0 0 Yorumla
cirkinkizlarbacimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl tutkulu bir kadınlaysam rahatlatır 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Tabiki fazlasıyla 0 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Rahatlatmak ne kelime resmen uçuyorum :) 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. aaaaaaa ne kadar enteresan 0 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kuş gibi yapar. Düzenli mi seks hayatın 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aramıza hoş geldin :D 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet ya hemde nasıl 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. E doğru şekilde yapıldığında tabi ki 0 0 Yorumla
ProofStriker3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Sadece rahatlamak değil huzur bile veriyor 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çok rahatlatır 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çokkkk 0 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Ne zaman yaptın em son deneyimin nasıldı? 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Etkisi var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neler yapıyorsun ki 0 1 Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Bildiğimiz seks, seksin açılması olur mu? Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. e yani 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabiki de 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rahatlıyor insan :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Seks çocuk yapmak için yapılmıyorsa zaten rahatlamak için yapılır. Başka ne için seks yapıyorsunuz ki?
Evet aşırı rahatlatir ama işte birileri llazim artık zor bulunuyor senin gibi biri lazım
Beni en çok birine oral yapmak rahatlatıyor.
Çoğunlukla son derece rahatlatır. Zoraki olduğunda yorar, sıkar bazen.
Evet vücudundaki bütün yükü alıyor gibi hissettiriyor
daha yapmak nasip olmadı bi yapsam rahatlayacağım :)
Yemek yemek karnımı doyuruyor mu gibi bir soru olmuş, aşırı saçma 😂
Kendını kandırıyorsun Bir süre sonra yıne ıstek oluyor
Deşarj olup üstümdeki negatif enerjiden kurtuluyorummmm
Tabiki rahatlatır. Ama büyük kalın olması korkutur mu
Bütün sinirimi, stresimi arıyorum seks yaparken , rahatlamak ne kelime. 😂
Evet yapmayinca sitres biniyor ben 5 yil yapmadan canım gibi bosa durmusum
Beni de rahatlatıyor... Seks gibisi yok valla yaa... O rahatlama o anki huzur harika bir şey yani
Kişiye bağlı bazen acayip strese giriyorum 😬
Kesinlikle yeme içme gibi bir ihtiyaç , düzenli haftada 3-4 defa olmalı, o yüzden evlenin evlenin evlenin :)
Partnerimin performansına bağlı. bana 3-4 saat gerekiyor en az
Kesin rahatlatır. Gerginlikleri alır
Kimi rahatlatmak daha dinç, ve formda olursun.
çok rahatlatır ve daha zinde olurum
hayatın gayelerindendir kendisi
En dogal antidepresan
tutkulu bir kadınlaysam rahatlatır
Tabiki fazlasıyla
Rahatlatmak ne kelime resmen uçuyorum :)
aaaaaaa ne kadar enteresan
Rahatlatsın diye yapıyoruz
Kuş gibi yapar. Düzenli mi seks hayatın
Aramıza hoş geldin :D
Yapabilsem, rahatlatacak :D
Tüm insanları rahtlatır
evett cok guzell bosalmak 🙂
Evet ya hemde nasıl
rahatlatmaz mı pamuk gibi oluyorum
E doğru şekilde yapıldığında tabi ki
evet
Sadece rahatlamak değil huzur bile veriyor
Çok rahatlatır
Çokkkk
Hem de çok
En son ne zaman yaptın
Evet
Elbette rahatlatir
tabi ki
herkes gibi
Ne zaman yaptın em son deneyimin nasıldı?
Kimle yaptığına bağlı
Bosalmak evet
Herkesi rahatlatır
Etkisi var.
eee rahatlatmaz mı
Neler yapıyorsun ki
Bildiğimiz seks, seksin açılması olur mu?
Herkesi rahatlatır
Senide mi
Olsa da rahatlasam
e yani
Tabiki de
Rahatlıyor insan :)
Evet.
Hemde nasıl