O an tahrik olmuştum acaba anlamış mıdır ilk kez gördüğüm biriydi (bilgisayar almaya gitmiştim ordakı çalışandı ailece şu an ordan alışveriş ediyoruz birde bilgisayar mühendisliği okuyorum yardım etmişti bikaç kez böyle birşeyi anlamış mıdır sizce 2 3 kez yanındayken tahrik olduğumu hisetmiştim ben)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Nasıl oldu ki ıslanman dışında tahrik olmanı nasıl anlasın 😂😂 çocuğa mı sürtündün ne yaptın
Uzun uzun yüzüne baktım birde
Penisine bakıyordum
Dudaklarını istemsizce ısırır, gözleri ile soyar gibi bakar, bacaklarını sıkıştırır, kendini kasar.
Dudak hariç diğerleri olmuştu
Görüntüsü bile bu kadar etkilediyse bunu yarıda kesmemek gerekir.
Görüntüsü konuşması ses tonu ilk tahrik etti sonra konuşmamız güzeldi biraz da böylece duygu oluştu bende sonrasında da iddiaya girtik kardeşim ben o 1 sene sonra tekrar buluşunca yazılımda ne kadar ilerlediğimizi tartışıcaktık yani bilmiyorum ben her erkekte görmediğim bir şey bu
Uyumu yakaladığında tamamdır aslında, bir şans ver derim. Bu kadar etkileme her zaman olmaz. Gelecek senenin garantisi yok, bir bakmışsın kapmışlar :)
Bilmiyorum şu an yanım da da değil birde utangaçım yazın da eğer bir şey olmazsa başkasına bakcam artık )
Uzak mesafe sorun zaten, aman hiç bulaşma madem :P evet ya zaten dediğin gibi insan yazdan yaza tahrik oluyor :P :P
Hahahah bilmiyorum azerbaycanda daha rahatım aslında bu şeylerde nedense burada erkekler de beni utangaçlaştırıyor daha çık nebileyim işte neyse
Geçen ay Bakü'deydim, kadınların daha rahat ettikleri resmen batılı bir ülke kesinlikle. Azeri erkekleri bilmiyorum bu konuda hiç renk vermediler bana :)
Evet kadınlara baskı var ama kişiliğine dokunacak şeyler yapmıyorlar bence erkekler en azından
Kimse karışmaz birbirinin işine
Tabi öyle olmayan da çok ama onlarla konuşmuyorum)
madem onlar uzak duruyor, sen delirt :p maksat terslik olsun :)
Hehehe bazen yapıyorum
Ama şu an Türkiyedeyim (
Karşındakiler anlasa bari. Neyse akşam dışarıda dudak ısıran olup olmadığına bakarak yürüyeyim o zaman, belli mi olur :P
😂
Tavirlarinla belli ettiysen yükseldiğini anlar.. islandigini anlamaz
Çok belli edemedim (
Belli etmediysen imkansız ıslak olduğunu bilmesi
Etkilendiğimi peki anlar mı
Bunu anlar ya bence
Sen tavirlarinla yakın ve samimi durduysan anlamistir
Yok o kadar samimi değildim utandım daha çok
Nasil istekli bi kizsin gorerek tahrik olabiliyosun. Sansli kerata saf degilse senindir
Hahahah sanki hemen hazırmış gibi
belki beğenmiyor beni ya da sevgilisi var ve sevgilisine sadık biri
Bilemem sevgilisi varmidir ama senin gibi asiri istekli kizlrin kiymetini bilmek lazim. Daha bakiresindirde eminim
Ne alaka bakirelik şimdi aklınız hep şeyde ya
Ne demek ne alaka konumuz ne ki akkimiz seyde olsun. Sen tahrik olmaktan bahsediyosun aklimizin nerde olmasini bekliyosun? Hay3et biseysin ya, sorun uzerine konusuyoruz. Bi erkegi gorup tahrik oldum diyosun sonra kalkip bizi abaza yapcaksin. Normal bi sekilde konusuyorum iste sana sartim mi, kotulestim mi? Git napiyosan yap tuhaf tuhaf tepkiler
BKire olunca noluyor yani konunun ne olduğunun farkındayım ben
Sadece sordum gerek var miydi oyle teoki vermeye? Konu burada senin istekli olusun ve bi erkehi gorunce bile etkilenmen cinsel anlamda. Ve genelde bakireler boyledir o edenle sordum. Neyse
Tamam nebileyim ben genelde böyle diyorlar sonra daha farklı şeyler
Özür dilerim
Bende tesekkur ederim. Nasilsa sanal ortam diye atip tutan cok insan var buralarda. Sanal ortamda ozur dilenmesi cok daha anlamli benim icin bu nedenle
Sevindim :)
😃
Insanlar saygili olunca ne guz3l tatliya baglaniyor hersey.
Sende o cocuk madem bu kadar etkiledi seni bi sekilde ilgisini cek.
Yani empati yapınca sen de aynı şeyi hisedersin bence
Bakiresin seni bilmem ne yapmak lazım falan ne gerek var böyle şeylere
Bakirelik yetersiz hisetme ve aşağılanmış hisettiriyor başka bir işe yaramıyor bu tarz şeyler irite oluyorum iyice
Bikaç test yaparım öyle anlarım herhalde yazı beklemeliyim ama ilk önce
Hayir bakirelik eksiklik falan degil. Tercihtir. Ve ben kucumser sekilde degil aksine daha izel buldugum icin sordum. Cunku bicok bakire yaniyor ama hep icinde yasatiyor bu nedenle gorerek bile islanabiliyor. Iliski yasayan bu hazlari yasayamaz kolay kolay.
O nasil yazacak sana? var mı eklimi bi yerden
Numaralarımızı biliyoruz
Evet bakirelikte var ama bakire olmasam da etkilenirdim daha önce böyle bir şey çokta yaşamadım birkaçkez oldu sadece bu
Aa harikaymis bence sen bi bahaneyle yaz. En azindan tepkisini olcersin. Ilgisizse de kapatirsin konuyu seni onemsemeyeni sen hic onemsene
Kestirip atmıyorum sonuçta hoşuma gidiyor o ve en sevdiğim şey onda duygu yaratmaya çalışmıyor oluşu duygu yaratınca erkekler soğuyorum kulanılacağımı düşünüp kesiyorum konuşmayı o ama böyle değil yani anlatabilmişimdir umarım
Cok iyi anladim. Hep derim bi kizin bedenind3n once ruhunu oksayin, o zaman herseyiyle sizin olur. Seninkide o hesap, seviyesizce seks degil kaliteli sekilde olursa herseyi yasarim diyosun
Aynen.. türkiyede bunu anlayan bir erkek varmış🙈
Yanlış anlama da ama genelde yaklaşımlarından yola çıkarak böyle bir önyargı var artık bende gerçi bizde de öyle
Bu ulkede hep onyargilar var zaten. Banada bu yuzden tepki gosterdin. Tabular var bu nedenle konusulmuyor bile. Karsi cinse ilgi gistersen altinda bisey ariyor. Daha neler neler. Ben astim bunlari artik, kuru seksi bende istemem ki zaten. burada bazisi geliyo hadi seksting yapalim, ama kimdir nedir bilmem konusmadan etkilenmeden olmaz ki sanalda olsa.
Sanal saçma geliyor bana biraz dediğin gibi ruha dokunmalı benim için önemli olan yanında nasıl hisettiğim sanaldan anlamıyorum tepkilerini
Sanal yazili olmaz biseye benzemez, goruntulu konsantrasyonu bozar aama sesli olursa inan bana dogru kisiyle yapiliyosa gercek seksten daha zevkli olabilir. Sende bu kadar istekliysen zevk alamama ihtimalin yok. Sadece bunada onyargilisindir ve tadini almamissindir. Ama birden hadi baslayalim demekle olmaz 😄
Zaten bu zamanda muhabbetlerde oldugu gibi sekste bile yuzeysel hersey
Bilmiyorum bana göre değil bence haksızlık gibi oluyor duygularıma heyecana heyecan kalmıyor düşünmekle olan bir şey değil çünkü bu normal mastürbasyondan farkı yok birini hissetmiyorsun sonuçta
Dedim ya inyargilisin. Sen simdi hic seks yapmadiysan hayalinde bi kalip vardir o dogrudur senin icin. Ama seksi tanidikca ve biseylere acik oldukca asil sekste ne sevdigini kesfedersin. Ve eminim sende seksi dolu dolu yasarsin ilerde. Daha kesfetmedin bicok seyi. Sen duygularla yapilan seks istiyosun bu guzel ama bazende duygusuz seks olur ve buda baska bi zevktir. Ilerde anlarsin
Olabilir onunla bunu istemiyorum ben duygu olsun ilgi olsun istiyorum
Dedigim gibi saf temiz dusuncelerin avr ilerde seksi tattikca anlicaksin dedigimi. O zaman belki hatirlarsin beni 😃
Simdi ondan cok etkileniyosun tadini cikar.
Yine çocuk gibi hisettim ama bakire olmam neden böyle karşılanıyor saf mıyım ben ya
Üzülüyorum (
Hayir saf olsan bu bahsettigin seylerin farkina varamazdin. Herkes deneyimsizdir baslarda. Diyirum ki ilerde sen harika bi kadin olacaksin. Seks cok boyutludur simdi herseyi dile getiremiyorum burada, bazen tutkuyla sevisilir uzun uzun onsevisme omur sonunda final uapilir ama bazende sert ve birden yapilir hoyratca. Hepsinin hazzi baskadir ve sana hissettirdikleride
Anladım bazen bian yükselince evwt böyle de hisediyorum ama onunla biraz farkli işte her zaman böyle hisetmiyorum biraz da deneyimsizim evet biliyorum üzüyor bu beni ama (
Uzulecek bisey yok yapipta odun gibi olanlar var sen oyle olmazsin elbet bigun yasarsin. Onunla hayallerinde tadini cikar simdilik. Benim bi tabirim vardir "namuslu oro. pu" sen tam oyle bi kizsin
Bu çok kötü bir şey ama hahah kendilerini öve öve bitirmezler ben böyle namusluyum güzelim herkes peşimde falan hahaha yakın bir arkadaşım mesela böyle
Hayir sen anlamadin. Senin icin dedim bu lafi ben. Yani hem ucuz olmayip hemde sekste dibine kadar kadin olabilen. Bazi kadinlar boyledir.
Ben de az önce anlattığım kızlar gibi olduğumu düşündüğünü sandım yani ben sevmiyorum böyle kızları midem kalkıyor zihniyetleri düşünceleri tuhaf bana göre
Onlarin tabulari var benim eski esimde oyleydi anlatsam komedi gibi. Dar goruslu, sabit fikirli, onyargili insanlari sevmiyorum. Bu nedenle ben gozlem yaoarim, emoati yapmaya calisirim. Bi kadinin regl iken ne yasadigini, hissetrigini bile anlamaya calisirim. Insanlar en cok anlasilmak istiyir bu hayatta
Evet öyle Türkiye de biraz daha fazla bu insanlar önyargılı bizde de var bu bizde olan şey burada yok burada olan bizde bende şu an ikisi de var ne yapacağımı bilmiyorum bazen iyi davranıyorsun ezik gibi görüyorlar bu kadar mı yani değersiz gözünüzde bir insan demek istiyorum onlara kendine saygısı da yok böyle insanların ego var özgüven yok
Bilgi var düşünce yok ya da düşünce var Bilgi yok kimse birşeyi benimsemiyor bence sorun bu
Azerbaycanı kendimi övmüyorum bizde de anormal tuhaf şeyler var
orada erkekler daha kati diye biliyorum
Öyle evet çok katılar
Ben baya içimi döktüm böyle konuşmayacaktım sözümü bozdum gahahagsh
Umarim kafana gore biri cikar karsina. Ama sende kendini her anlamda gelistir. Senin gibikerin kumasi iyidir ama iyi islenmezse yazik olur. Insan iliskileri hakkinda bilm3k istedigin anlamadigin ne varsa sorabilirsin. Bildigim kawariyla yardimci olurum
Beni çok güzel anlıyorsun bence)
burada konusmicaksin nerde konusacaksin? Tanidigin biriyle konusulmaz hersey. O yuzden burasi bu anlamda cok guzel bi yer.
Merak ettiğim bir şey var erkekler ne ister mesela anlayış mı? ama anlayış göstermeye gelmiyorlar kendileri de korkuyor içten içe
Doğru kişi olmayabilir belki de benim konuştuklarım
Aslinda erkek ya da kiz ne istediginden kendiside emin degil cogu kisi. Mesela kizlar romantik, dusunceli, anlayisli, ilgili erkek ister ama tam boyle bi erkek ciksa baslarda cok hosuna gitsede zamanla o erkekten ilgisini ceker. Cunku erkegin dogasinda okuzljk vardir ve buda lazimdir. Her erkek okuzdur ama az okuz olani makbuldur.
Hahahah
Ben entelektüel sarcastik biri ilgimi çekiyor ama şekil yapanlar değil gerçekten böyle olanlar
İlgi evet güzeldir ama doğru birşekilde yapılmalı bu da tecrübe gerektirir ya da empati
Ben empati anlayisimi gelistirmek icin yillarca calistim. Insanlar benle herseyi paylasabiliyir cunku iyi bi gozlemciyim empati yapabiliyorum ve asla yargilamam kimseyi. Rahat olurlar karsimda. Ve insanlarin konusup jcini dokmeye cok ihtiyaci var
Evet onda da buna benzer bir şey var
Bide komik bişey de var diğer orada çalışan erkekler de bakıyordu kızlarla ya hep böyle ya da onlarda beni farketmiş ilgimi
Bak mesela senle baslarda bi terslestik. Dikine gitseydik orada kalcakti. Ama Şu an guzel bi paylasim oldu fena mi? Hep derim iyiler az, kiymetini bilmeli jyiler birbirinin
Aynen haklısın
Kendim istediğim gibi bir erkek arıyorsam kendimi de geliştirmeliyim bunun da farkındayım biraz da erkekleri anlayabilsem iyi olacak mesajı geç anlıyorum mesela ben numaralarınızı aldık sizin (kardeşim ve ben) için bir motivasyon olsun dedi mesela bir wp grubu açtık belki böyle numaramı almaya çalışmıştır ya da yine ben abartıyorum herşeyi
Konuyu detayli bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Bahsedersen net konusabilirim. Ama senin gibi bi kizi farketmistir mutlaka. Kendine gerektigi kadar guvenmedigini hissettim nedense
Ben mi o mu güvenmiyor
Sen. Potansiyelini yeterince yansitamiyosun diye dusunuyorum
Evet doğru birçok kızın sorunu bu bence benim gibi olanlar var sanırım
Fazlasiyla. Sen yine iyisin cok fena durumda olanlar var. Ama seninde potansiyelin cok daha yuksekse hakkini vermelisin yoksa k3ndine haksizlik
Bilmiyorum işte bişeyler yapmalıyım bu konuda
Buraya duzenli giriyosan konusabiliriz. Sohbet esliginde faydasi olur diye dusunuyorum.
Olabilir tabi
Cok verimli olacagina eminim
Ne konuşucaz?
Laf lafi acar hersey konusulur. Konusuldukcada ne kadar ihtiyqcim varmis dersin. Yuzeysel herkes konusuyor ama derine inen cok azdir
Bakmıyorsun ama)
belli edecek şekilde hareket ettiysen 0 da c0cuk deilse anlamıştır
Belli etmemeye çalıştım ben
Çocuk değil tabi çalışıyor benden büyük yani
anlamdıysa zaten bi tepki vermez bi daha ki karşılaşmada
tam olarak nasıl oldun hızlı nefes alıp verdin mi veya konuşurken heyecanlımıydın
Konuşurken heyecanlandım evet gülüyordu biraz o da buna
Nefes almamı hatırlamıyorum
bence farkına varmamıştır her erkek bunu göremeyebilr
Olabilir işte bilmiyorum herkesle yakın ilgili konuşuyor çok tatlı biri
bi daha git yanına bu sefer tek ahaah
Düşünüyorum açıkcası bunu
öğrenciken toplu taşımada bi kıza bakışmıştık sonra kız yanıma gelmişti az daha elimi tutacaktı korkup kaçmıştım ahaha
git hemen bekletme ahaha
Elini tutmasından korkuyorsan işin zor ama
Daha var ona imkansız gibi geliyor ama bilmiyorum olabilir de
temas önemli :D bir şey gösteriri gibi yap kazara eline değ ahaha
Yanım ds değil ki şu an
gidince işte ahashja
Ama iletişimi kesmeyi düşünmüyorum hem de meslektaşım ve yurt dışında okumuş biri hiç itici değil çok hoşuma gitti yani
Bakıcam bişeyler olucak gibiyse bilmiyorum yani denemek isterim
o zaman ikinci kere git bu sefer yalnız git rahat rahat konuşursun
şöyle seksi güzel giyin çocugun aklı çıksın seni görünce asfdgahaha
Bakıcam duruma göre istediğim şeyler olursa mesela özgüven ve fiziğim beğendiğim gibiyse bence engelleyecek başka bir şey yok çünkü
O konuda sorun yok fizik önemli
Karakterini çözdüm gibiyim seksi giyinmektense özgüven dikkatini çekiyor onun bakım ve bakış açısı düşünce tarzı karaktere önem veriyor yani kendini ne kadar geliştirmiş bu kız diye biraz da tabi feminenliğe neyse işte orası bana kalsın şimdi
ben anlıyorum da bahsettiğin çocuğu bilemem
Şimdi anlamış olması bidahakisefere onu gördüğümde bende utanç duygusu yaratabilir anlamamışsa utanmam yanında
memleketten İzmir'e tamamen taşınıyordum akşama biletim vardı gündüz gidip powerbank aldım lazım olur diye telekomdaki kız beni görünce aşık olmuştu aklıma o geldi çok üzücüydü birkaç saate bir daha göremeyeceği birine aşık olması ve bunu bildiğin için karşılık vermemek
Görür görmez aşık mı oldu tahrik oldu yani o da herhalde benim gibi
aşık oldu tahrik olsa gözleri falan kısılırdı cilveli olurdu ama o daha çok tansiyonu düşmüş gibiydi
Ne yaptın kıza böyle hahah
Taktik ver biz de yapalım
bir şey yapmadım sadece traş olmuştum :D
Kız ilk defa erkek görmüşte olabilir
hayır olay edirnede gerçekleşiyor edirnede yakışıklı erkek çok :D kızlar da çok güzel
Hiç gitmedim bilmiyorum
Kokundan etkilenmiş olabilir yürümen duruşun verdiğin vibe diyelim ona
evet o zamanlar maddi durumum iyiydi hem fitness yapıyordum hem şık takılıyodum
Bana da nasip et o günleri allahım🙏🏻😅
bana aşık olmayı mı :D
Hayır ya hahah fitnes ve bakımlı olmayı
çalışırsan yaparsın gülüm
İşin ucu para aslında ama eldeki imkanlarla da oluyor deneyince biraz depresif bir süreçteyim geçecek ama bu
zaten beslenme ve fiziksel gelişim yapmaya başladığında depresyon gidiyor çünkü depresyon dediğin şey hareketsizlik :D paran varsa hemen yazıl salona
Param var ama kendimi tuhaf hisetmek istemiyorum yani hangi hareketleri yapmam gerekiyor bilmiyorum bir de Türkçem iyi değil bazen anlamıyorum ya da doğru kelimeyi bulamıyorum mal mal bakıyorum adama🙈
nerelisin ki
Azerbaycan
anlaman lazım ya ikimiz de Türkçe konuşuyoruz
Ama bazen komik duruma düşüyorum ya da nebileyim yalnış anlıyorum karşımdakini tekrar sorunca da tuhaf tuhaf bakıyorlar o bakışı hiç sevmiyorum
Bakülü bi kızla flört etmiştim bi ara çok eğleniyorduk bence hoş oluyor
Bakülüyse olabilir ahhaha
ne farkı var :D
Ben de Bakülüyüm farkını bilemem kültür farkı olabilir ama aynı nerdeyse şimdi herkes azerbaycanda
aramızda o kadar mesafe olmasa bir şeyler olurdu onunla ama görüşmemizin imkanı yoktu :(
Ya bazen böyle oluyor tam aradığım adam diyorum zaman doğru zaman değil
Ne tuhaf değil mi
sen seviyor musun bu çocuğu
Tatlı biri hoşuma gidiyor evet seviyorum sevilmeyecek biri değil bence
ne güzel işte konuş sevgili ol mesafe yokmuş :D
Sevgilisi olabilir ama bu engel değil bana
Sevgili olmam bilmiyorum ilişki yapmaya korkuyorum belki ilişkim olursa bu korkum da geçer
Canım çekti ya of
sende az kaş çıkmadın engel değil falan maşallah :D
Ne yani o da istiyorsa neden çekinelim
çok fenasın ahahah :D
Ahahha neden ya aa
takip etsene beni
Neden
konuşmaya özelden devam edelim
Olur
Hemen tahrik olurmusun, seni tahrik eden şey neydi?
Adam kendisi
Seni etkiledi öylemi
Yoksa niye tahrik olayım zaten
Bakislarinla belli ettiysen o. k. u. z degilse anlamistir
Dik dik bakmıyordum ama yani biraz uzun bakmıştım bitek yüzüne de değil yani ne saçma şey sordum ben sadece merak ettiğimden sordum bunu
aşırı belli etmediysen nasıl hissetsin?
kadınlar bunu saklamak konusunda mahir olabiliyor :)
Maalesef işte belli edemedim (
sen belli edememenin mi pişmanlığını yaşıyorsun yoksa belli etmişimdir diye mi endişeleniyorsun?
ben anlamadın hangi ruh halinde olduğunu :)
İkisi de yani doğru şekilde belli edebilseydim diyorum mal mal bakmaktansa
yani diyelim belli ettin adam da geldi beraber olmayı teklif etti kabul edecek misin yani ?
Evet
Ama biraz kendimi fiziğimi değiştirmek istiyorum
yok artık hadi ya şaşırdım :)
ee ne var fiziğinde?
Kilom var 10 kilo fazlam var yani
Birde skolyoz var bende bu da biraz yani kendimi beğenmememe neden oluyor
Diğer şeyler iyi gayet güzelim herkes benim gibi güzel olamıyor bence hahahah
Fiziğimi beğenirsem özgüvenim artar psikolojim de düzelir utangaçlığım da azalır belki
Depresyondan da çıkarım spor yapınca
yani başarılar diyelim o zaman :)
sporun iyi geleceği kesin :)
Teşekkür ederim))
rica ederim.
Sende amma azgınmışsın ya, onkadar da olmaz artık durup dururken
Daha önce de görmüştüm onu başka biryerde çalışıyordu o zaman ama dalga geçmiştim bide kardeşimle onu ilk gördüğümüzde ama 2. kezde böyle bir şey hissettim
Sen olmaya başlamışsın artık evlenme vaktin gelmiş 😅
Çok komik
😀
Niye kız nesi komik
Evlenmeye nasıl bağladın konuyu komik işte
Eee o kadar yükselmeye başladıysan artık tamam dır, evlen rahat rahat yap
Evlenmeden olmuyor mu hahaha
Helal istiyorsan evlen yok benim için önemli değil ben günah ta işlerim diyorsan olur tabii
Müslüman değilim)
Hangi şehirdesin, Türk müsün yabancı mı
Bakülüyüm
Orası müslüman ama sen nasıl değilsin, nesin hıristiyan mı
Hayır dine inanmıyorum
Hayret, gavurlar bile inanıyor, sen müslüman ülküdesin halbuki, annen baban da mı aynı
Azerbaycan Müslüman ülkesi değilki
Gavur ne bilmiyorum
Amerikalı, Ermeni, Rum, alman, Rus, Fransız
Azerbaycan nasıl müslüman değil ya
Kaç expersin yazsana diğerlerden
Resmi dini yok yani
Normalde 3 din var
Çoğunluk Müslüman yani
Hayret, Türkleri çok seviyorlar mı peki
Neden sevmeyelim 😅
Ne bileyim canım, orasının halkı bizi seviyor gibi de ondan sordum
Sen kaç yaşındasın
Evet seviyorlar azerbaycanda çok Türk var mesela
Ben 19um
Bi gidip göremedik ki oraları, sen bu çocukla görüşüyormusun şu an
Hayır yazın görüşeceğiz
Bakiremisin seks yapacaksın o zaman
İlişkim olmadı daha önce evet
Gavur kelimesinin karşılığına baktım bizde daha çok hakaret/dışlamak için kullanıyorlar bunu
Bizde de müslüman olmayanlara diyorlar, ilk yapacaksın dikkat et o zaman
mesaj dan yazsana burdan uzadı iyice
Bizde karşılığı "kafir" bu da biraz kaba bir kelime bizde
İlk olacağını biliyorum ona da güveniyorum zaten başkasında o hissi yaşamadım ben iletişimi harika tam bana göre
O iş sekse gelince farklı oluyor canım, sonra canını acıtmasın da
Sanmıyorum)
Ben diyeyim de sonra seksten de soğursun
Ya niye soğuyorum seksten
Acıtırsa yaparken, ilk yapış önemlidir, zaten gergin olacaksın ilk olduğu için
Sen daha çok gerdin/geriyosun beni
😅😅😅😅 gerilme kız, dikkat et
Ama üzdün beni gavur falan
E öyle derler güzelim, eşliler hep öyle derdi gerçi biz ecnebi diyoruz biraz daha kibarlaştık yani, hem neden müslüman olmuyorsun, müslüman ülkede yaşıyorsun
Ya sen neden mesaj karsan yazmıyorsun da buraya yazıyorsun,
İnanmıyorum çünkü ahahha bunun nedeni mi var
Seni yaratan’a nasıl inanmazsın, ebedi cehennemde kalacaksın yazık değilmi sana, nefesin 39 saniye kesilse, nefes boruna bşr şey kaçsa, gözünün biri olmasa, ayağın topal olsa, hiçim bunlardan ibret almıyorsun, ölüm genç yaşlı demiyor bak hep yanımızda, 19 yaşındayım daha çok ömrüm var diye düşünme etrafına bak ibret al, sana bunca nimeti verene beden şükretmiyorsun da inkâr ediyorsun
Yatariciya inanıyorum allaha inanmıyorum ben dine inanmiyorum dediğim gibi Müslüman değilim ve hiç olmadım
Karar senin, hwrşeyi yaparsın o zaman
Evet neden yapmayim :D
Sonuna kadar alabilirsin 😅
www.instagram.com/.../?igshid=YWJhMjlhZTc=
😂😂tamam
😅😅😅😜😜
Seni ayak üstü görüşte tahrik eden detay ne oldu ki?
Bakışları dudakları, ten rengi teni beyazdı ama yüz eli boynu kızarmış gibi duruyor
Ses tonu ve tekrar ediyorum bakışları gülümsemesi birde vucudu penisi
Sona kadar iyidi, gayet derin duygularla oluşan bir tahrik derken, penis çıktı:) onu nasıl fark ettin ki, baya incelemiş olmalısın vücudunu
Ve tahrik heyecanına yansıdiysa bir şeyler olduğunu anlamış olabilir karşındaki de
Yani yüzünün kızarması, onun karşısında anlamsız hareketler, bakışlarının nereye doğru olduğunu belli etmen gibi:)
Evet yani hoşuma gitti çünkü
Bilmiyorum işte o kadarını birşeyler hisettim ben ama emin değilim
Peki bir soru önü kabarık gibi miydi:) buna cevap verdikten sonra ikinci bir soru gelecek...
Bilmiyorum belki de penisi büyüktü
Şundan sordum, belki o da senden etkilenmis olabilir ve o yüzden kabarmış olabilir diye:)
Sorduğun şeyi anlıyorum tabi çocuk değilim o kadar
Kabarmışmıydı onu bilemedim belki de büyüktü sadece o yüzden öyle
Sakin bir şey demedim anlama konusunda:) eğer utangaç değilsen ufak oyunlarla ufak detaylarla onu kışkırtmayi deneyebilirsin
Yanımda değil ki şu an
Ne zaman görüşebilirsin peki?
Yazın sadece
Çok zaman varmış:) o gün aklından neler geçti peki onu böyle izlerken, nasıl düşünceler yani, ya da aranızda elektriklenme yaratacak bir detay oldu mu
Tabi anlatmak istersen
Tatlıydı yani hoşuma gitti konuştuk uzun uzun iletişim yeteneği özgüveni daha da hoşuma gitmeme neden oldu yani)
😍
Uuu sadece fiziği bakışları değil karakteri davranışları da hoşuna gitmiş:) neden bu denli tahrik olduğun belli, hem ruhuna hem arzularına hitap etmiş 😅 ama şeyi soyliyim önüne bakmanı fark etmiştir, bir erkek kaçamak bakışlarla kadınları izlemeyi sever çünkü ve nereye baktığını da iyi biliyordur:)
🙈utandım yine okurken bile belki de bu yüzden biraz öyle gülümsemiştir ya da nebileyim genelde herkesle öyle çok tatlı ya
Gülümsemesinin altında, bu kız ne yaramaz böyle düşüncesi vardır ama şu da var ne kadar da cesur ne istediğini biliyor:)
Bilmiyorum ki her erkek böyle mi düşünür ki
Kültür farkı var birde genelde biçok kişiye aynı şekilde gülümsüyor üzerime alınmasam daha mantıklı olur sanki
Birçok kişiye aynı şekilde gülümseyebilir ama erkekler kadınların bakışlarını çok iyi yakalar ve senin bakışların olsun, karşısındaki tavrın olsun ne istediğini anlatan türden:)
Bitık yani ben abartıyor muyum diye düşünüyorum yani orada başka bir kız da vardı onunla da samimi konuşuyordu yani
Peki ona bakışları nasıldı?
Normaldi ama birazcık daha ciddiydi benle sanırım utangaç olduğumu görüp daha yumuşak tarzda konuşuyordu
Ya da hoşuna gittiğin için seninle öyle konuşuyordu:) düşünsene utangaç biri var karşında ama seni her yerine kadar sürüyor bence gayet hos bir durum bu, ilgisini de belli etmiş tavrıyla bak:)
🤷🏻♀️Bilmiyorum ki sorunumu anlattım istersen annenle konuşurum senin durumu vs demişti ilgisi de güzeldi yani utangaç çekingen olmaması ve yanında rahat hisetmem hoşuma gitti
Ortada bir sorun yok zaten, sadece biraz daha yakınlaşmaniz gerekiyor, senin de utangaçligi birazcık kenara bırakman ondan sonra gerisi gelir gibi görünüyor:)
En büyük sorunum Utangaçlık zaten ya özgüven eksikliği yetersiz hisetme de peşinden geliyor
Bence hissetmemelisin, çünkü karşındaki erkeği etkilemiş bir aklını çekmişsin, hani sevgilisi filan olsa bile , senden etkilendiği bariz:)
Bilmem biraz hisettim gibi ama yalnış anlamışta olabilirim abartmamak lazım yani sonra beklenti olup üzülmek daha kötü bir şey
Orası öyle ama anlattıkların kadarıyla etkileşim karşılıklı:) senin bu acabalarij ise bahsettiğin utangaç ve diğerleri nedeniyle:)
Hmm ola da bilir olmaya da böyle davranan bir erkek azerbaycan da özellikle yok nerdeyse sert bizim erkekler ya da kaba
Bu erkekle nerede tanıştın peki
Azerbaycanda
O zaman çölde vaha senin için bu kişi, tam istediğin türde biri çünkü:d
Evet hatta sanki hep tanıdığım biri gibi doğal içten güzel bir yakınlık hisetim ona karşı
Galiba tahrikten fazlası var ona karşı içinde:)
🙈olabilir
İlk kez gördüğüm biri neden bu kadar yakın geldi bana bu onu özel kılıyor işte
Orası ilginç tabi ama karakterinin diğerlerinden farklı olması bir etken sana cesaret veriyor çünkü:)
Evet olabilir
Peki onu nasıl etkilemek istersin:)
Konuşarak tabikide başka nasıl olcak
Fizik, davranış, hareketler tabiki:)
Bu da var elbette ama önemli olan iletişim)
Söylediklerim iletişimij yanında olann şeyler zaten:)
Evet öyle yani
İlk fiziğimi düzelteyim sonra giyim doğru parfüm seçimi sonra da bakışmalar konuşmalar falan
Fizikten de önemlisi giyim ama:)
Hayır seks yaparken çıplak olucam sonuçta fizik en önemli şey ne giyersen giy fiziğin güzelse o sana yakışkr
Bu yanlış, eğer arada tutku olursa beden ikinci plana kalıyor, çünkü sevişmeyi güzel kılan duygular ve tutkular:)
Bilmiyorum ki ben tatmin olamam böyle kendim vucudum da beni tatmin etsin istiyorum daha özgüvenli olayım
Bu düşüncen olduğu için geri planda kalıyorsun, belki bu düşüncen olduğu için o erkek de uzaklaşabilirz çünkü bu düşünce seni kendinden uzaklaştırıyor, duyguların ve tutkun derin olduğu halde acaba bu yanlış mı acaba şöyle mi düşündü diyip duruyorsun, bunu yapma:)
Utangaçlık işte bu (((
Ama yazarken hiç de utangaç değilsin, ondan nasıl etkilendiğini nasıl istediğini rahatça anlatıyorsun:)
Evet yazarken olabilir reel olunca böyle olmuyor
İşte vücut o bu, bunlardan önce senin bunu asman gerekiyor, yoksa yakınlaştığınizda da utangaçligin yine baskın hale gelebilir:)
Utangaçlığımı biraz da o azalttı onun rahat relax olması konuşmaları beni de rahatlatıyor
Sanki çok yakın biri gibi hiç yabancı hisetmiyorum onu kendime ama bir şey engel oluyor bu işte yine utangaçlık
İşte dediğim gibi, bu kadar rahat hissederken bile seni tutuyor engelliyor bu utangaçlık hani asıl sorun bu:) utangaçligin fazlası zararlı ki bunu da özgüven konusunda görüyorsun eksik kalıyor
Evwt psikoloğa gidiyorum bunun için şu an)
Kendimi geliştirmem lazım mental ve fiziksel olarak
Fiziğin ortalama ise, önceliğini mentale ver:) sonrasında zaten özgüvenin yerine gelince bir hotwife a bile dönüşebilirsin:d
Ben beğenmiyorum diyelim ikisi de önemli şu an kritik derecede yani
Biri düzeldi mi diğeri de muhtemelen düzelir ama:)
Bir şeyi merak ettim, eve gittiğinde onu düşünüp mastürbasyon yaptın mı?
O zaman evet yapmıştım hahah
Tahmin ediyim, yoğun duygular içeren ve fazlasıyla zevkli bir mastürbasyon muydu:)
Çünkü daha onun yanındayken fazlasıyla sırılsıklam olmuştun:)
Yoğun değil duygudan çok zevk gibi eğlenceliydi
Renkli arzulara sahip olan birine benziyorsun nedense:)
Öyle değil mi:)
Olabilir..
Üç nokta, her zaman daha fazlası var demektir:) renkli ve canlı bir zihnin var. O gün ayaküstü düşüncelerin hiç de ayaküstü düşünelecek şeyler değildi eminim:)
Utandırmadim değil mi:)
Yaa...
Utandım evet
Başka biri, zihninden geçenleri söyleyince çıplak kalmış gibi hissettin galiba:)
Ama iç dünyası böyle renkli kadınlarla böyle ufak oyunlar oynamak da zevkli oluyor:)
Rahatsız etmemiştir umarım seni:)
Evet öyle oldu biraz🙈
Gizliden çıkmamı ister misin peki, hem istediğin şeyleri sorabilirsin, hem daha önce yazdığım hikayeleri okutabilirim okumayı seviyorsan:)
Ne hikayesi
Konuşabiliriz ama olur
Çıktım:)
dudağındanbelli eder kıvrımlarını değiştirir
Dudağımı ısırma vs böyle bişey yapmadım ama duruşum oturma şeklim biraz farklıydı evet
etkileyici bakışlarda olur
Daha çok mal gibi hissetmiştim kendimi genelde hani kızlar dalga geçer gibi (aşağılamak gibi değil flörtöz davranırlar ) yaparlar çok ciddiye almazlar ben donup kalmıştım diyebilirim
çok etkilenmisin
Evet
herkeste olur
Evwt biliyorum)
çok iyi birisn seni tanımayı çok isterim
ne oldu durum
Ne durumu
acikca belli et ve onu istedigini soyle guzelbir gece gecir
Nee ailem tanıyor onu hem nebileyim olmaz öyle ve benle şu an aynı yerde değiliz
unutamamissin. illaki onu arzuluyorsun. oda seni arzuluyodur eminol.. bi sekilde ulas
🤦🏻♀️beynime neler yerleştiriyon ama hahah kendisi de iddiaya girdik o ben kardeşim üçümüzünde alanı bilgisayar yazılım seneye tekrar buluşucaz kendisi teklif etti ama bundan anlam çıkarmam tuhaf olmaz mı
demir tavinda dovulur canim.. biran once ver tadina var
Önce fiziğimi istediğim şekle getireyim sonra biraz sosyallik sonra olur
Yani baya zor şu an benim için ve onunla yazın görüşücem
Belli edenler var
Ben utangaçım biraz belli etmem ama anladı mı anlamadı mı bilmiyorum
Ben anlıyorum bir kere hiç olmayacak birininkini anlamıştım
Evet hiç olmayacak bir yerdeydim ben de
Tkp edr msim
Bişey söyliceksen eğer ettim
Yani konuşmuşsaniz evet yoksa hayır
Konuştuk tabi 5 saat orada konuştuk tam 5 saat oldu yani 16da oradaydık 22 e kadar falan
Yani bn bir kadının beni isteğini alıyorm ama bu herkes için mi geçerli mi bilemem yan yana gelsek bir kaç ansalir tabi emin bile olsa öyle bir ortamda bişey yapmaz öyle bakar sadece
Yani anlamamışta olabilir diyorsunuz
Yani hangisini sen isterdin? anlamasıni mi anlamamasi mi
Anlamasını isterdim kendim için ama ailem de onu tanıması biraz iyi olmadı yani ama öyle birine de benzemiyor
yaprağının tadına mı bakmak istedin?
Ne
tahrik olunca diyorum. adamın zi. kinimi arzuladın
🤦🏻♀️
ne işte onu soruyoruz?
Herhalde yani tahrik oldum diyorum
yüzün kızarırsa, dekolte verirsen. için titrerse anlar. ama kalkıpta sana saldıracak değil herhalde
Saldıracak demedim ki bir insan neden böyle bir şey yapsın
Yüzüm kızardı mı bilemem ama donup bakıyordum belki anlamıştır yani
duygusal olarak anlamıştır. kadın içkiliyken bu tür duygularını belli eder.
Yani duygusal olarak hoşlandığımı düşünmüştür diyorsun
Bakışlardan anlar alfa ise
orada çalışan erkeklerden farkı yurtdışında olması Almanyada rusyada ve bikaç yerde de olmuş yani alfa mı onu bilemem ama herkesle anlaşıyor kolayca diyebilirim
Bildiğim bir şey varki kadınlar erkeklerden daha çok belli eder
Biri belli ediyor diyor biri demiyor
Anlaması o zaman yine belirsiz
Anlasa ne olacak?
Bem utanıyorum aklıma geldi demin o yüzden
Utanma tahrik olabilirsin bu gayet normal
Kardeşim annem tanıyor aslında buyğzden bide tekrar yazın görücem onu utanmamak için yani yanında
bir şey soracağım seni tahrik eden neydi?
Yüzü bakişi dudakları elleri ten rengi ses tonu kendisi komple
Çok takma ya benim bir kız arkadaşım şimdi ismini vermiyim bir ünlüden aşırı hoşlanıyor. Konser ayarladılar hep birlikte gittik bide grubun gitaristinin kardeşi tanıdık çıkınca sahne arkasına giriş için pass te elde ettik. Rezilliği anlatıyorum kız adamla konuşurken ayakta ıslandı mı artık boşaldı mı işedimi bilmem taytının bacak arası sırılsıklam ıslandı. Uzerinde ten rengi bir tayt vardı ve hersey belli idi. Bize regl oldum dedi ama yemezler… haline şükret 😂
O olabilir tabi bende belli olma ihtimali yoktu sadece bakışlarından falan anlamış mıdır diye düşünüyordum emin olamadım bi ksde sorayım dedim erkekler anlıyor mu diye bu durumu
Bakışlar dudak hareketleri saç ile oynama konuşma… hepsi belli eder
Bakıp gülümsemedim işte öyle öküz öküz bakıyordum
bir şey olmaz. Ama istiyorsan konuş
İşte yazın görüşecez ama başbaşa değil
Hissetmiştir büyük ihtimalle
Ben de bilmiyorum ki acaba ne düşünmüştür
Seninle seks yapmak istemiş olabilir
Bilmiyorum diğer erkekleri o kadar izlemedim acaba kumaş pantolondan belli olyorsa o da tahrik olmuş mudur veya büyük olduğu için mi
Aleti kalktı mı gördün mü
Kalkık değilde kabarık ama çok hafif belki de büyüktür diye yani
Evet olabilir bazen pantolon çok belli ediyor aletimizi o kadar dikkatli baktığına göre çocuk fark etmiştir onu süzdüğünü ve bundan keyif aldığını 🙂
🙈amaa of
Utangaç olduğumu anlayıp normal konuşuyordu benle sakince mesela ama tahrik edici değil normal
O da seni istemiştir o anda emin ol belki de kabarıklığın sebebi sensin onu tahrik etmiş olabilirsin😏🙈
Büyük belki diyorum yani olamaz mı böyle her erkeği kesmediğim için bu şekilde çeşitlerini bilmiyorum
Nasıl deyim yani sert kabarık durmuyordu rahat duruyordu daha çok
Anladım ama bu kadar dikkatli bakmış olman şaşırtıcı doğrusu o anda neden o kadar istekli oldun ki ortam da zaten normal bir yer 🙈
Bilmiyorum beni etkilemiş olmalı
O an baya tahrik olmuştum mal mal bakıyordum aklımdan birlikte olmak falan geçiyordu buyüzden utanıyorum
Ya da sıradan bir azgınlık mı regl günü mü yoksa 😏🙈
Hayır normal bir gündü
Daha önce birlikte oldun mu biriyle nasıl canlandırıyosun birlikte olmayı
Yok olmadım
Merak ettiğim sadece o penisi büyüklüğünden mi öyle olması
Her gittiğimde penisi dikkatimi çekiyor ilk defa böyle bir şey hisediyorum belkide karşımdakine karşı
Büyük olduğu için olabilir ya da iç çamaşırı giymeyi unuttu 🙂
Canın ilişkiye girmek istiyor anlaşılan
Yok giymese popodan belli olur hahaha
Of utanıyorum ya salatalık gibiydi işte o kadar büyük olabiliyor mu yani
Olmaz ki biz kadınlar gibi izli iç çamaşırı falan giymiyoruz 🙂
Evet olabilir benimki 18 cm mesela 🙈 hemde kalın
Kumaş ya hani poposundan belli olur illa söyleticen yani ataya kaçar işte ama kaçmamıştı 🙈
Hmm o zaman büyük demek ki çocuğun aleti 🙂 seninle seks yapmak ister mi ne dersin
🤷🏻♀️eli uzunluğunda eli de uzun parmakları falan elinden 3 4cm kısaydı ama işte diğerlerini de düşünürsen eli kafar
Eli büyükse aleti de büyüktür ve sen sadece küçük bir kısmını fark ettin 🙂 kalkmış halini görsen dudağın uçuklar herhalde 🙈
🤦🏻♀️hmm ben baya adamı rontgenlemişim biçok şeyi merak ediyordum yani aklıma gelince kendimi tuhaf hisediyorum
Daha önce penis gördün mü hiç?
İç çamaşırıyla evet normal hayır
Normal görmek ister miydin 🙈
Burdan şu an anlatamadığıö bişey var da ehehhe
Özelden anlat o halde hehehe
tamam
Neler yaptın ki anlasın
Bişey yapmadım karşısına geçip twerk edesim yok herhalde
Tqerk yapmak tahrik olduğunun göstergesi olmadığı gibi hiç bir şey yapmasan karşıdakinın da akıl okuma yeteneği yoksa ki yokturdur anlamaz. Bakışlarınla bile olsa biraz belli edersen ancak
Yani öyle cilveli milveli bakmıyordum ama donuk bir bakıştı benimki daha çok
Bilirim bu anlatmaları ben/
Biliyorsan demek ki tecrübelisin 😂 ama güzel bir olay anlatacaktım valla 😂
Ne anlatcan
Yaşadığım bi anı tahrikle ilgili
Bu bana bir şey katmayacak bu yüzden gerek yok
Hadi ya aman kendinizi ne kadar büyük görüyorsunuz siz ya suç bizde kaldırıyoruz bir yerlerinizi. Sanki bilim yuvasındasın da bana bir şey katmayacakmış
Belki duymak istemiyorum bunun birtarafın kalkmasıyla nealakası var?
Siz de hep böyle agresif olun buyüzden de kimse yaklaşmıyor
Maalesef azcık ilgi göstersek hemen burnu havaya kalkıyor bizim kızların. Rus Almanlar Bizimkilere göre ne kadar mütevazı. Haklı olabilirsin dinlemek istemeyebilirsin elbette o da doğru ama bir şey katmayacak nedir burası eğlence yeri yani
Yalnış anlama eğilimindesiniz genelde böyle
şu an bir şey dinlemek ilgimi çekmiyor bana bir şey katmayacak bu eğlenceyle ne alakası var onu da anlamış değilim
Kültüre kalırsa ben de Türkiyeli (türk değince yanlış anlaşılıyoruz sanırım) sayılmam Azerbaycanlıyım
Türk denilince yanlış anladığımı nereden çıkardın ya :) bana kişisel olarak atıfta bulunuyorsun şu an genel kanıyı özele indiriyorsun Türk Kürt Azerbaycan farketmez benim için millet farketmez insan olmasına bakarım ben. Haklısın bu arada sıkıntı yok kusura bakma
Alman rus diyorsun o da fark etmez o zaman
Bizim kızlar dedin bem de başka bir kültürden geldiğimi söyledim yani benzerlikleri de var tabiki
Kişisel atıfta değil genelde Türk değilim denince azerbaycanlılar da Türk diyorlar ya hep duyuyorum bu yüzden artık böyle anlatıyorum bem de kendimi
Kültürel özellikler fark eder senin söylediğin farklı anlaşabilecek bir şey o yüzden söyleme gereği duydum
Ha doğru yani evet öyle denir genelde ama Azerbaycan ortada bir kültür ne Rus gibi ne de Türkiye gibi net bir şey söylenemez
Rusya ya daha yakın olduğu söylenebilir ama davranışsal olarak nasıllardır bir bilgim yok. Sohbet etmek amaçlı çağırdım seni altı üstü ya konu nerelere geldi
Evet tam olarak böyle ne rus gibi ne de Türk çok güzel tarif ettin bunu
İnsandan aldığı eğitimden/kültürden kültüre değişen bir şey bazı konularda rus kültürü baskın
Millet olarak Rusya'ya daha yakın olmak istiyorlar ama Türkiyeyi seven daha az diye düşünüyorum.
Azerbaycanda mı yaşıyorsun
Türkiyeyi de seviyoruz türkleri de
Bazı sorunlar olabilir tabi bazı nedenler yüzünden sevmediğimiz şeyler oluyor
Ama Azerbaycanda çok Türk var özellikle 2020den sonra daha da arttı sevmiyoruz yani
Hayır ama o azerbaycanda
Neden peki sevmiyorsunuz ?
Azerbaycanda mı tahrik oldun 😂
Evet🙈🙈🙈
Nedeni mesela biz türkleri görünce daha samimi ve yakın hisediyoruz misafirperver davranıyoruz sanırım gereğinden fazla değer veriyoruz sizde bu yok tam tersi var bu yüzden birde sahte samimiyet var sizde genelde ruslarda yok bu
Haha tahrik olmanın yeri ve zamanı olmaz 😂 onunla ne tarz bir ilişki istiyorsun
Bizi de toplumumuzu da yordular ya neler çekti neler gördü yaşadı bu millet buna rağmen hala iyiyiz bence. Yalnız hissediyoruz kendimizi her yerden ondandır bu güvensizlik
Bilmiyorum bir de şey var çekiniyorsunuz ya da korkuyorsunuz sanırım azeriler nasıl bir izlenim bırakmışsa artık sizde bilmiyorum yani😅
Her toplumun sorunu vardır biraz nasıl desem sanırım yetiştirilme faktörü bu şekle sokuyor sizi
Onunla takılmalık bir şey olsun isterim ama hem utanıyorum hem de nebileyim hazır değilgibiyim
Aaayok be neden korkacağız siz korkun bizden asıl😂
Hahahah
Evet evet her türlü her yandan her şekilde bizi bozdular yetiştirilme şeklimiz zaten yanlış. Ülkemizin hiç bir organı adam akıllı işlemiyor
Daha önce ilişkiye girmedin mi kaç kere girdin. Hazır olmama durumun bununla mı ilgili yoksa çocukla ilgili mi 😂
Kendimle ilgili kendimi bu halde ilişkiye hazır hisetmiyorum biraz kas yapmalı ve zayıflamalıyım bikaçşey de var yani işte böyle
Adam elinden kaçar kas yapana kadar 😂
100 kilo değilsen dert etme yani ilişkide kendine de güveniyorsan çekinmene gerek yok bence
Nereye kaçıyor ya dur
Azerbaycanda biyere gittidiği yok
Sevgilisi olur falan yani belli mi olur 😂
Ben kendimi güzel hisetmek istiyorum ama karşımdaki beğenmeye de bilir beni sorun bu değil ki
Güzel kıza benziyorsun sende öyle bir Vibe aldım
Bem kendimi tatmin edicem sonuçta başkasının ne düşündüğü çok önemli değil yani
Ahhahaha teşekkür ederim)
Bence şimdiden yol yap akışına bırak ne zaman olursa artık olsun 😂
Evwt akışına bıkarmak iyi geliyor bana
Çalışıyorum ben de tek sorun ne biliyor musun çevrem kaldığım şehir ben çevremden etkilenen biriyim çünkü ve şu an kaldığım yer Bakünün tam tersi her şey zıt yani burada çıldırıyorum
Sanaldan irtibatın var o zaman sadece
Sanaldan konuşmaya devam edersin sonra O iş olacaksa fizana kadar gidilir de gelinir de bence sorun olmaz sen istediğin sürece erkek de isteyecektir. Gönül ilişkin olmayacaksa rahat davran ya
Bana böyle bir kız gelecek mesela ne zaman derim sadece 😂 konu açılır illa ki konuşulunca niyetler belli olur
Yok sanaldan konuşmuyoruz numarası var sadece bende o kadar
Nasıl bir ilişkiniz var peki. İstesen çok rahat elde edebilir misin yani
Bu belirsiz olada bilir olmaya da
Çocuk çok şanslı valla ya düşünsene biri seninle yatmak istiyor harika 😅
🤦🏻♀️😅
Valla ya büyük şans 😂
Sanaldan etkileyeceksin o zaman güzel fotoğraflar at durumlara o sana muhakkak yazacaktır 😂
Bi de penisini mi görmüşsün ne o nasıl oldu 😂
Yok öyle şeyler yapmam ben normal konuşmak en iyisi her şey biranda gelişir ve daha güzel akılda kalan bir şey olur
Sanalda sinirim bozuluyor
Ya of🙈🤦🏻♀️öyle değil
Bakıyordum sadece bikaç kez baktım yani o kadar
Sen çok da basit olmasın istiyorsun yani anladım güzel tabii👌
Evet tanımıyorum onu sadece cinsellik istemiyorum duygu olmalı sonuçta böyle etkilenmez bence hiçkimse
Haha bakabilirsin canım ya nolacak ki bakmışsan 😂
Duygusuz seks hayvani geliyor bana biraz bile olsa sevgi olmalı arzulama olmalı bir şeyler paylaşmış olmalı iki taraf da
Şimdi Türkçede bu "sevgi" ne demek bilmiyorum ama düşüncem şöyle
Mesela konuştuk Türkiye nasıl dersler falan ben alışamıyorum türkiyeye bana göre bir yer değil ben de aynı dedim gibi öyle başladık derslerden mesleğimizden konuştuk kendi sıkıntım sorunlarımı anlattım stres yaptığım şeyleri iş bulma konusu gelecek planları o da kendi tecrübesini anlattı falan baya duygusal bir şey bu yani ve konuşması hiç itici değildi saygılı değer vererek konuşuyordu bir duygu paylaşımı işte bu böyle başlayıp bikaç kez gezip bişeyler yaparsın sonra cinsellik olur yani iyice merak etmelisin yani bana göre böyle hem onu da tanımış oluyorsun o da seni
İltifat edecek birşeyler görmelisiniz karşılıklı diye düşünüyorum önemli olan bu benim için
Aynen öyle çok çok doğru söylüyorsun öyle olmalı kesinlikle diğer türlü seks yap çık escort dan farkı yok
Yok ne escortu herkesin bir doğası var sonuçta bana göre değil en azından şimdilik)
Hadi bakalım rastgele 😅
Ne rastgele
Bol şans yani 😂
Anladım teşekkürler))
Olunca bir şeyler yaz 😂
İmkansız gibi aslında ya (
Neden imkansız olsun
O azerbaycanda ve bana karşı bişeyler hisetmiyor
Sen Türkiyede misin
Evet burada öğrenciyim
Tatile gitmiyor musun ki hiç
Yazın görüşecez ya zaten kendisi dedi
E tamam o zaman 😂
Umudumu kaybetmeyim ben o zaman çok tatlı biri be of belki ilkim olur hahah
Aaa ilk defa mı olacak ne güzel :) ilk ile olmak kolay değil her erkek olmayabilir ama bak yaş kaçtı senin
Benim19
Yapmak istediğine eminsen sorun yok çok önemli bir konu değil elbette bakirelik ama iyne de iyi düşün kendini hazır hissediyor musun diye falan yine de : ) bir erkek için de çok güzel bir şey mesela bu durum ☺️
Evet dediğin gibi
Biraz nasıl desem bunu ben yetersizlik olarak görüyorum biçok erkek çünkü özgüvensiz vs diyor buna
Anlaşılır tabi hertürlü
Trol değil gerçekten nasıl anlaşılıyor ki
Gözler davranışlar bakışlardaki hırs. Cümlelerin dökülmesi sesteki yumuşama erotizm. Anlamak oldukça basit
İnşallah bu yüzden gülmüyordu ama genel mizacı öylr onun neyse artık yapacak bir şey yok demekki
Fazlada üzerinde durma kafası basmıyor sa paketle biri gider biri gelir
O kadarını bilemem
Uzmanlık alanım ben bilirim. Sen sor ben adım adım söylerim
Sordum ya işte
Yurumediyse canım
Nasıl kim? kime
Anlayip yurumediyse saf birisi demek ki yoksa her turlu belli ediyorsunuz
Şimdi anladım
Saf mı sanmıyorum yaşı var yani 26 falan muhtemelen yurtdışında okumuş ve saf gibi durmuyor farklı biri ilk biraz kormultım bile hatta
Hayirlisi olsun insallah hakkinda ne diyim :)
Sağol)
hisetmedi yok nasil hisedecekki
Bilmiyorum o yüzden ben de size soruyorum
Hisetmez bir erkek demekki sen islanmismiydin
Tahrik olmuştum işte
nasil bir tahrik mesela
Normal
Kac yasindasin
19
Gelsene özelden
Neden
ordan detayli konusalim
seni bekliyorum lütfen
Gerek yok bence
gerek yok deme gel iste
Anlarım ben
Nasıl mesela
Hal ve hareketleri istiyormuş gibi davranması ilk hamleyi karşı taraftan beklemek gibi davranışlar sergilemesi..
Ben bu kadar cesur değilim biraz utangaçım
Haraketlerine bağlı
O bişey yapmadı da ama nebileyim tuhaf birşeydi
Sen ne yaptn
hiçbir şey ne yapmalıydımki
Tahrik oldğnu belli edecek bişey yaptn mı yani
Baktım sadece birde utangaç biriyim çok gözüne bakamadım geçtim kenara birşeylere baktım kendisi benle konuşuyordu sonra normal şekilde tabi bilmiyorum yani
Anlamaz o zaman tabiki. ıslandysan falan görcek hali yok
Anlamamıştır o zaman
E yani
Açıkca şöyle söyleyim hadi yüzüne boynuna sonrda penisine baktım yani ne çok uzun uzun ne de kaçamak bakış yani
Gördü mü baktğnı
Bilmiyorum dikatım onda değildi o an
Sonradan düşündün mü o anı
Nasıl anlamadım
Yani tam soramıyom işte burada
Olur
Anlamaz kolay kolay
Umarım anlamamıştır :/
Anlaması için belli etmen lazım. Azınca belli mi ediyorsun? Hem ne yaptı da seni yükseltti, hem de birkaç defa
Bişey yapmadı
Belli etmedim biraz bakıp başka yere geçtim
Senin saatin gelmiş o an o zaman
Peki/
Evet
Ciddi misin?
Senin tahrik dediğin tahrik olamayabilir eğer yanımda bı kız olursa anaların cunki ben tahrik ediyorumdur
O anlamış mıdır önemli olan bu
Zorr
Umarım ya anlamasın zaten
Evet
Trol değil gerçekten anlaşılıyor mu bu?
Mutlaka anlaşılır
Nasıl anlar mesela
Nefes alışı hızlanır kalp ritmi artar
2 ,3metre mesafeden anlamaz herhalde bunu
Gözlerden de anlaşılır
🤷🏻♀️anlamamıştır belkide
Anladığım kadarıyla tahrik olan sensin