20 gündür günde 12 saat alet takarak sünnet derimi uzatma sürecine başladım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
20 gündür günde 12 saat alet takarak sünnet derimi uzatma sürecine başladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bütün awk sünnetsizleri burada toplanmış la
Sünnetsiz doğal ve sağlıklı olandır, daha güzeldir.
Kim diyo bunu
Avrupalı kadınlar, daha fazla zevk verdiğini söylüyorlar., sünnet erkekte yüzde 80 haz kaybı yapıyor.
He he tabi
Sana örnek resimli atarım, insanlar yapmış
doğru söze ne denir
@xperliarmus Sünnetsiz doğal ve kusursuz olandır, sizler sakat penislerle cinsellik yaşatıp gerçek cinselliği bilmiyorsunuz.
Sakat mı ahshajjsjahs
sünnet derisinin uzaması penisinin büyümesine sebep olmaz. önemli olan penis yapısının genişlemesi. deri uzasın dursun bi b0ka yaramaz.
Zaten deri uzuyor, penis uzuyor demedim ki, deri içinde olması doğal görünmesini sağlıyor, iz, ve ton farkı olmuyor.
Biri ortaya bir şey artmış sazan gibi alıyorsun. Yok zevk veriyormuş falan filan zevk vermenin deriyle alakası ne. Zaten vajina içine giriyor. Kaç Avrupali derisini uzatmış? Biraz da beynini uzat bence
Avrupada daha yaygın, kadınlar sünnetlileri terkediyor.
Kim diyor? Elin gayrisi bile sağlık için estetik için sünnet oluyor. Bı yerinizden element uydurmayin. Yoksa aptalliginizla kalırsınız
Sünnet çirkinleştiriyor, iz oluyor, ton farkı oluyor, yüzde 80 haz kaybı yapıyor.
Ne kaybı ya bı yerde bir şey okuyup sazanlik yapıyorsunuz umrumda da zaten değil. Biraz beyin büyüt
Yurtdışına gitsen kıçına tekmeyi yersin o organınla
Gitmediğimi ne biliyon yatmadigi mi ne biliyon? Evden 31 çekip nette okuduğu şeylere inanan m sazan değilim
Yurtdışında ki kızlara diş geçiremezsiniz o bamyalarınızla
Yahu geçirmediğimi ne biliyon malmisin birader. Sen o bamyanjn anca derisini uzatırsin kendisini değil
Bende büyük ve çok kalın var, Zencilere benzetiyor kadınlar, rengi de kara ve tonu çok güzel
Yaw he he
O zaman ne oluyor
Zevk 3-4 kat artar, partnerimin vajina sını veya anüsünü tahriş etmezsin, penis başı nemli, kaygan, parlak oluyor. Kadınlar sünnetsizden daha fazla zevk alıyor.
Hmm sünnetsiz daha estetik zaten bende öyle seviyorum
ne alalçka
alaka yaa
Kadına daha çok zevk veriyor.
dış deri usamaz ki
Aletler var, hücre bölünmesi yani mitoz bölünme ile uzuyor, resim atarım, insanlar uzatmış.
haha güleceğim yoktu
mantıklı
ee noluyo?
Doğal görünüyor, zevk artıyor diyorlar, penis başı daha kaygan bir ve parlak oluyor.
Amaç?
Doğal görünmek, zevk artıyor diyorlar.