yurt dışı tecrübelerime de dayanarak söylüyorum karşılaştırma bile yapılamaz. Ama sorsan hepsi Mia Khalifa ve Türkiye'deki erkekleri beğenmiyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soruya verilebilecek bir cevap yoktur, çünkü Türkiye'deki kızların seks performansı hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Ayrıca, bu tür bir soru insanların kalitatif bir özelliğini genellemek ve yargılamak için kullanılmamalıdır. Her bireyin seks performansı kişisel bir özelliktir ve bu konuda yapılan herhangi bir yargı yanlış ve haksız olabilir. Bu nedenle, bu tür genellemeler yapmak doğru değildir.🙄
12 Yorumla- +1 yıl
yaş 18, bakış açısı 65
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeks hakkında bilgilerinin olmaması yüzünden, aslında çoğu kişi cinsel tabulara sahip. yani cinselliği konuşmak ya da izlememenin çok aşırı kötü veya yanlış bir şey olduğunu inanıyorlar. aslında kişi küçük yaştan itibaren kendini ve vücudunu iyi tanıması gerekiyor. bilgi sahibi olması gerekiyor. birde tabi ki çevre baskısı yüzünden de küçüklükten itibaren baskı altında büyüdükleri için de olabilirler. burada tabi ki kimsenin seks performansını bilmiyoruz ya da görmedik, sadece bir kişinin cinsel hayatı kötüyse ki bu gayet normal herkesin mükemmel olacak diye bir şeyi yok. sadece bu bahsettiğim nedenlerden olabilir diye düşünüyorum. aynı şekilde bu diğer ülkelere de değişir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılBizimkilerinde iyi oldugu soylenemez hep erkek odakli bakip kendimiz bosaldiktan sonra hatunlara sirtimizi donup onlarin duygularini dusunmuyoruz bence degisime ilk once kendimizden baslarsak duzelir diye tahmin ediyorum
10 YorumlaSende Türk kızlarıyla aşk yaşama sevgili olma ilgilenme madem çok beğenmişsin kendine yurt dışından sevgili yap
23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim düşünücem bunu
- +1 yıl
bayılmıyorlar mı? eee o zaman kime veriyorlar?
+1 yılkonustu cristiano ronaldo
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler.
+1 yılTürkiyenin her seyi mükemmeldi bi bu kalmıştı
11 Yorumla- +1 yıl
çok mantıklı bir cevap.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri