İş, askerlik veya başka bir sebepten birbirlerinden uzakta olan evli çiftlerin telefon yoluyla birbirini tatmin etmesi normal mi sizce?

İş, askerlik veya başka bir sebepten birbirlerinden uzakta olan evli çiftlerin telefon yoluyla birbirini tatmin etmesi normal mi sizce?

Normaldir tabi ki.
ama burada kişiye göre değişiyor yani bana çok gereksiz geliyor sadece sanaldan yapılan görüşmeler. çünkü ben şahsen o şekilde tatmin olmazdım. ama tabi ki evli çiftlerin veya sevgililerin böyle yapmaları bence ilişkiyi güçlendirir. çünkü bir şekilde iletişimdi kalmış olurlar. o an ki duyguları daha iyi aktarabilirler yani araları açılmamış olur.
çünkü günümüzde zaten uzak mesafe ilişkiler pek fazla yürümüyor ve hızlı bitiyor. o yüzden ben kişinin kendi tercihidir diyorum ama ben yapmazdım bu şekilde
Normal.
Hatta gayet de faydalı, çünkü aralarındaki bağ yeterince kuvvetli değilse kişi farklı arayışları düşünebilir ki bu daha kötü sonuçlara sebep olur.
Onun dışında kişinin söyledikleri, sesi, tavrı, o anlarda ulaşamamanın oluşturduğu tahrik farkı bir deneyim de sağlar.
O yüzden böyle mecburi durumlarda her açıdan faydalı.
Adam prof 😂😂
Cevap
4Cevap
Normal tabiki. Sesli yani konuşarak ya da görüntülü seksting mantıklı ve tatmin edici. Sadece yazı ile yapılan seksting mantıksız komik ve saçma
Normal tabi, eşim yok diye başkasıyla yapacak kadar karaktersiz değilim
Normal. Napsınlar aldatmaktan iyidir sonuçta dimi !
Yani bence de
olabilir anormal bi durum yok
Normal tabi ki
Bundan daha normali Şam da kayısı 🤣
Evet zaten o da olmazsa kesin aldatma olur
yazışmayla nası tatmin olcaksınız ya
gönüll güzelliği..
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?