- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim enteresan oldu, veren falan olmadı ama neredeyse doğultan biliyordum. Çok küçük yaşta pipimi kurcalardım, hatta kadınların bacaklarımı okşuyormuşum onu hatırlamıyorum onda iyice bebekmişimdir, çünkü hafızam iyidir. 3-10 yaş arası reel maceram bile oldu. Sadece 3-4 TRT kanalı vardı. Sonra star tv açıldı ama çok sevişmeli filmler çıkardı. Sağlık ansiklopedisi vardı evimizde evetse şurayı takip et, hayırsa şurayı takip et diye. O kitapta sevişme ile ilgili kısımda vardı ben, ablam, teyze oğlu okuduk. Bir de psikiyatri kitabı vardı onda da çocuklukta mastı anlatıyordu. Bir de annem, babamı dikizlediğim çok oldu. Orta okul 3'teyken genel seminer verdiler kızlara ayrı, erkeklere ayrı. Sağlıkçı bir adam anlattı bir şeyler, soru soran da oldu falan. Ama biliyorduk zaten, sadece detaylı şeylet sordular.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de böyle bir egitim yok
Evde aileler bile vermiyor
Konusmak ayıp karşılanıyor
Ama simdiki gencler her seyi medyadan tv den bile rahatlkla ögrenebilir bugn 6 yasndaki kuzenimin eline korkarak tablet veriyorm cünkü her yer de teshirci reklamlar cıkıyor bunlar cocuklar icin uygun degl10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılValla ben kimsenin cinsellik eğitimi aldığını düşünmüyorum.
Öğrenmek istiyorsan kalkgit kitaplar al o konuda sonra oku zaten zamanla zihinimde oyuracaktır20 Yorumla
+1 yılbize kimse öğretmedi filmlerden öğrendik :D ama bana sorarsan eğitim şark okullarda mufredat olmalı :D rusyada * dersleri var
10 Yorumlap*rno cd-kaset alırdık 14-16 yaş arası şimdi telefondan bile izliyorlar. Cinsellik dersi değil de gebelik gebe kalma korunma hastalık kapma temizlik gibi konular çok önemli şimdiden bilmeleri gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk kez eşimle gerdek gecesi yaşadım. Kısa oldu kan geldi sonra yorgunluktan sarılıp uyuduk. Şuanda haftada 4 kez bazen 5 kez yapıyoruz
57 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro aferin derken?
Cevap sahibi+1 yılHer eş yaşıyor zaten bunu
Cevap sahibi+1 yıl@sannoro tamam
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ailemden sorularıma doğru cevaplar aldım ve en önemli öğretici orta okulda ki biyoloji hocamız oldu.. Kaldı ki 11 yaşımda ergen olmuştum
00 YorumlaHaydar dümen dayım ışıklar içinde yatsın 🖤
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse her şeyi kendim araştırıp öğrendim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülben ergen reis
48 Yorumla- +1 yıl
Epey eski video ama çoğu şey vardı. Ulaşması da kolaydı, çoğu sitede vardı. Hey gidi günler.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 bizim zamanımızda CD si dönüyordu elden ele😂
- +1 yıl
Yani CD olarak da geçmişti elime. Zaten bir zamanlar siteden ziyade CD vardı. İlk olarak CD'si geimişti elime zaten. Bir zamanlar s*k s dergisi de satılıyordu güzel ekoldü. Bunlar hep. Bir müddet evimde saklardım sonra başımdan savardım yoksa sıkıntı. Hatta hastanede işe başladığım ilk sıralar temizlikçi çocuk üroloji doktoruna vermiş 52 tane. Üroloji doktoru da muayenehanede dedeler çabuk eraksiyon olsun diye. Bilgisayarı açmamış sen açacak şekle getir dedi önce, sonra da sende kaksın uğraşma dedi. Ben de başımdan savdım. CD'nin birini lisede arkadaşa bahsedince illa bana ver dedi, verdim, tam geri aldım cins arkadaşın biri bayan edebiyatçı derse girmesine rağmen aheste aheste cebine kattı sonra verdi, kızlar da çaktı köfteyi hocam bilgisayar dersinde lazımdı dedi ama o yine de sorayım bilgisayar hocasına dedi neyseki pc hıcası bir şey demedi geri verdi. CDde çıplak foto vardı, ucuz atlattım.
- +1 yıl
Yaş aralığın bana yakın zaten aynı zamanların insanıyız. Ayrıca yazışmak isterdim. O videodan önce ne kadar şeyler gördün? Biliyordun? CD'yi arkadaşın vermiştir muhtemelen elden ele gezerdi zaten. Ablamın arkadaşı da Hülya Koçyiğit, Adile Naşit videosu izlemiş ablama söylemiş. Hülya Koçyiğit'in oyunculuğunu hiç beğenmezdim, nasıl ünlü olduğunu öğrenince normal iyi olmaması dedim der arada.
- +1 yıl
Bu arada lisedeki CD hastanedekinden önce biraz bağlantılı gibi olmuş yazımda.
- +1 yıl
Bilgisayarda da izlerdik, bir ara VCD vermişti bir akraba vcd'de de izledim. Bir ara internet kafeler yeni açıldığı sıra kafe sahibi bazılarına kendi veriyordu alın izleyin diyordu. Lisedeyken izlemiştik Orhan diye arkadaş var oralleri görünce kusacağı gelmişti. İlk CD'yi lise 1'de izledim. İlk dergiyi de orta 1'de arkadaşın biri getirmişti o zaman gördüm. Hatta nöbetçi hoca dkabciydi yakaladı geçetken kapı açılınca kalanaşıktan şüphrlendi.
Yaşayarak bol bol öğrendim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benden büyük olgun bir kadindan almıştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat