4 yıl oldu. Açıkçası diğer çiftler gibi hep yatağımızda ve aynı pozisyonda yapmadığımız için diye düşünüyorum. Salonda, banyoda, misafirlikte, hatta en güzelleri yapmamamız gereken yasak yerlerde (giyinme kabini, dışarıdaki tuvaletler vs. gibi). Bunların dışında da sürekli farklı pozisyonlar deniyoruz. Her gün kesinlikle ilişkiye giriyoruz. En az 1 kesin. Ha tabii uzak yerlerdeysek ya da çok meşgulsek nadiren de olsa yapmadığımız da olabiliyor. İlişki sırasında oram acıdı buram sıkıştı gibi şeyler asla konuşmuyoruz, daha hızlı daha sert gibi konuşmalar geçiyor sadece. Bence bunlardan dolayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kamçı vs gibi seyler aldık, iri bir dildo aldık.
Kamçı canını yaktı ve istemedi. Dildonun hepsini alamadı canı yandı. Hepsini attık.
BDSM mi?
Onu da sevmiyor. fantezide kalması daha iyi
Nasıl bir dildo aldınız? Kaç cm lik
22
Baya büyükmüş. Kalındır da o boyuta göre.
Ben daha kalınım ama çok uzun olduğu için alamıyordu. Büyük penis fantezi için gğzel, gerceği kadınların canını yakar
Başka oyuncka kullandınız mı
Yazdım kullandıklarımızı ama hepsi hikaye.
Fantaziden öte götürmeyin bunları konuşun ama boşa alıp masraf yapmayın
İyi etkilemiyor yani
Saklayacak yer aramak zorunda kalıyorsun evde boş yere
öylede bir dert var demi
6 senelik evliyim Hiç denemedik hatta uzun öpüşsek eşim sertleşir ihtiyacımız yok
👋👋👋
Öpüşmeden sertleşiyoz 🙈
😂 ben escinselim o yüzden genelde ilişkilerimde o tarz şeyler çok kullanıyoruz partnetimle
Hayır yeterince renkli
Evlimisiniz
Evet
Kaç yıllık? Nasıl canlı tutuyorsunuz?
4 yıl oldu. Açıkçası diğer çiftler gibi hep yatağımızda ve aynı pozisyonda yapmadığımız için diye düşünüyorum. Salonda, banyoda, misafirlikte, hatta en güzelleri yapmamamız gereken yasak yerlerde (giyinme kabini, dışarıdaki tuvaletler vs. gibi). Bunların dışında da sürekli farklı pozisyonlar deniyoruz. Her gün kesinlikle ilişkiye giriyoruz. En az 1 kesin. Ha tabii uzak yerlerdeysek ya da çok meşgulsek nadiren de olsa yapmadığımız da olabiliyor. İlişki sırasında oram acıdı buram sıkıştı gibi şeyler asla konuşmuyoruz, daha hızlı daha sert gibi konuşmalar geçiyor sadece. Bence bunlardan dolayı
Dahası da vardır
Tabii
Bi örnekte ben söyleyecektim bu da var mı diye de gizliymişsin neyse 😃
Buradan söyleyebilirsin
He yok site siliyo sonra anlaşılır olmaz
Hayr bana sacma geliyor
Neden ki
Gerçek ten ayri
Oyuncak derken kelepçe de olabilir vibrtor de evet vbrator ayni hissi vermez de farkli gorevi var onun da aslinda
@Sagoreco gerek. yok
Fanteziden hoşlanır misiniz peki
@Sagoreco boş ver ben kaçar kib