Bugün konusu geçti. Arkadaşlarım genelde sevgilileri ile herşeyi yaşamış, tatile gitmiş, aynı yatağa girmiş en az 10 15 sevgili değiştirmiş, nude atabilen kişiler. Benim hayatımda 1 tane sevgilim oldu. Onunla da öpüşmek bile istemedim kocam olursan olsun diye. Tatile normal erkek arkadaşlarım ile bile gitmem, ve nude asla atmam. Hep kocama özel olsun istiyorum. Bugün bununla biraz dalga geçtiler. Böyle kafa mı kaldı ne olacak, sana gelen erkek tertemiz mi olacak sanıyorsun, ilişkiye girsen bile erkek anlar mı sanıyorsun, fiziğini kullan artık vs diye. Cidden çok utandım. Benim yaptıgım yanlış mı ve bir erkek bu tür kızlardan hoşlanmaz mı. Yaşım 22
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin erkek versiyonunum lisede 3 sene ilişkim oldu son sene 1 kere yanağından öptüm, sonrasında 3 sene uzak mesafe ilişkim oldu bir kere bile nude istemedim de atmadım da hep evlendiğim kadına sakladım kendimi hala da saklıyorum ama tek korkum bana gelen senin o arkadaşların gibi gelir de bende tecrübesizim diye benden ayrılır gider düşüncesi var boy pos fizik yerinde arkadaşlarım hep der bu boy posla aynı anda 3 4 kızı götürüyosundur diye ama öyle bişey yok sigara alkol kullanmadım spor yapan biriyim işim gücüm yerinde ama evlenebileceğim kız yok aile kurmak çocuk sahibi olmak çok istiyorum ama nasip kısmet bu işler 2 tane kız arkadaşım oldu 2si de iyi insanlardı allah onları mutlu etsin inşallah
17 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi birini arıyorum. Özellikle tek şartım sporcu olması. Çünkü güçlü insanları çok severim bende sporcuyum. Umarım ikimiz de istediğimiz birini buluruz
Cevap sahibi+1 yılNasip kısmet profesyonel sporcu değilim ama vücut geliştirme ile ilgili yapıyorum hobi gibi çocukken çok futbolcu olmak istedim ama göndermediler ilerde çocuklarım olursa oğlanı futbolcu kızı subay yapmak niyetim savaş pilotu olacak kızım oğlumda umarım iyi takımlarda forma giyen bir futbolcu olur annelerini bulduk mu gerisi olur
Soran+1 yılAhaha bende kickboksçuyum. Hayalim ise subay olmaktı olmadı
Cevap sahibi+1 yılBenim mesleğimi hiç tahmin bile edemezsin :D
Soran+1 yılMeslek ne
Cevap sahibi+1 yılElektrik mühendisiyim
Cevap sahibi+1 yıleig bot seçmese iyiydi be reis
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın onlara inanma kaldı ben 23 yaşındayım bir kızın daha elini tutmadım bugüne kadar kaderümde ki kişi kimse ona özel olmak için inan bana sen bu kadar temiz kaldıysan karşına çıkacak kişide öyle olacak onlar öyle diye diye birbirlerni yoldan çıkardı ya seninle düzgün konuşsınlar ya da çevreni değiştir helal olsun sana
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim helal olsunluk pek bişeyim yok aslında. Sevgilim oldu işte. O da hep öperdi ve öpmeyi bilmiyorsun karşılık ver diye kızardı. Kısacası beni öpen oldu
Cevap sahibi+1 yılBu başka bi boyut ben hayatıma birini alacaksam ciddi biz gözle bakarım dokunmaya bile kıyamam bi erkek evlenmden böyle şeylere yelteniyorsa sevmiyordur birini seven bu dünyasını da düşünü ahiretini de
Soran+1 yılBir nevi bende diğer kızlar gibi miyim aslında?
Cevap sahibi+1 yılBunu ne amaçla sorduğunu anlamadım istediğin onlar gibi olmak mı yoksa onlardan olmamak mı
Soran+1 yılOnlardan olmamak tabiki. Yani sevgilim beni öptüğü icin onlar gibi mi oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu dile getirme Allah günahları örter tövbe et birdaha yapma tabi ki onlar gibi olmuyorsun onlar artık zinayı normal görüyor onlar için bu farklı bir şey değil içten bi tövbe et bende dua ederm senin için onlarla bir değilsin onlara anlatsanda anlamazlar artık
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim duanızda banada yer verin
Cevap sahibi+1 yılBence ayrıl o çocuktan kendin için
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocana özel olsun. Büyük beklentilerin var ama evlendiğinde bu gözünde büyüttüğün beklentilerin hiçbiri karşılanmayacak. Sende bunun için mi ben bunca yıl bekledim, sakladım diyeceksin.
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi yani eşim ne güzel temiz demeyecek mi o bekareti hissetmeyecek mi
- +1 yıl
Ben sana onu mu diyorum. Sen kendini eldeğmemiş, temiz diye nitelendirip hediye paketi gibi özeeel olarak sunmayı istiyorsun, evleneceğin adam bunu hakedecek mi? Var mı eline kadın eli değmemiş erkek. Ya çok embesil olmalı kadınlarla iletişimde sorun yaşayan, ya da koyu bir dindar olmalı diyeceğimde dindarlarda da çok az bu.
Erken boşalan, kaldıramayan biri denk gelecek sana ne diyecen ama ben el değmemişim, ben bakireyim, ben özelim mi diyecen.
Soran+1 yılYaa çok doğru yazmışsınız diyecek bişey bulamadım. Haklısınız
- +1 yıl
O yüzden deneye deneye beklentilerini karşılayacak olanı bulursun.
Soran+1 yılTam bir psikolog gibisiniz. İçim içimi yiyordu. Çok doğru. Nasıl denk geldik bilmiyorum ama çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Yaptığın Yanlış değil, utanma asla. İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa sadece bir şey söylicem asla nude atma
12 Yorumla
Soran+1 yılYok çok şükür kimseye nude atmadım. kimse vücudumu bilmiyor görmedi sadece kocam görebilir
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sana bunları diyene sadece su konuda hak veririm bakır erkek bulman zor illaki biseyler yaşamıştır bu devirde erkek fakat hiç bişey yaşamayan kız tabikide ilk tercih edilecek kızdır evlilik hayali kurulacak kızdır yapmadın istenmesin diyenlere bakma
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne güzel yazmışsınız
Senin gibi kızların mutlu olacağı evlilik türü görücü usulu olur boşa kafanı yorma görücü usulu var geç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen doğru olanı yapıyorsun. Bu insanlardan uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonların yaptığı yanlış
senide kötü yola çəkmək istiyorlar ve evet diye bilirdin gelen erkekte temiz olmak zorunda
mesela bende senin gibiyim kendimde temizim ve karşımdaki insanında senin gibi olmasını isterim02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım denk gelir
Cevap sahibi+1 yılsize nasıl ulaşabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapmışsın ama kendin gibi birini bulabilir misin orasını bilemem boş ver onu bunu sen kendine bak
06 Yorumla
Soran+1 yılYani öyleyse teşekkürler
- +1 yıl
Tabi ki öyle ben şu an düşünüyorum hayatımın kadını karşıma çıksa iki tarafında yaşanmışlıkları olmasına rağmen kendimi suçlu hissederim
Soran+1 yılPeki mesela ben eski sevgilim ile sadece onun zoruyla öpüşme olmuştur ama karşılık bile veremiyordum. Bu da diğer kızlar gibi olmamı ya da hayatıma alacağım kişinin bana kötü bakmasını mı sağlar
- +1 yıl
Tabi ki hayır istem dışı bir durum bu
Soran+1 yılBöyle duruyo olmasına çok sevindim teşekkür ederim
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
+1 yılBayılırlar. Eşek olana herkes semer vurmak ister merak etme sen.
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz
- +1 yıl
Tabi ki. Kim istemez senin gibi enayiyi
Soran+1 yılAhah
+1 yılElmaslar çakıl taşlarının çıkardığı sesleri dinlememeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel bir sözmüş teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılDoğru yoldasın canım onun bir yerleri satin evlendmeden kolun girecek seviyeye gelmiş olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya
- +1 yıl
Evet gerçek canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkek disinda Kimseyle olma bence. Yoksa beklemenin anlami yok.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızlar altın değerindedir
016 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Evet senin gibi sevgilim olsa bırak ayrılmayı daha çok bağlanabilirim bile
- +1 yıl
Diğerlerine bakıp moralinizi bozmuyorsunuz değil mi
Soran+1 yılSadece korkuyorum
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılİlerde eşim benim bakire olduğumu kan gelmediğinde anlamazsa diye. Baksana günümüz kızlarına
- +1 yıl
Zarın esnektir jinekologa gidersin. Önceden bu konuyu müstakbel eşinle konusursun.
Soran+1 yılEsnek olmazsa ne bileyim erkeğin kötü hissetmemesi adına başka anlayacağı bir yol yok mu. İlla kan mı her şey
- +1 yıl
Sanırım yok. Esnek değilse kan gelir tabiki. Evlenmrden biraz önce de jinekologa baktırirsin. Korkmana gerek yok.
- +1 yıl
şu an müstakbel bir kociş adayın var mı fikrini alabilirsin böyle böyle bişey olursa kötü hissetme napalım diye
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim boksör hanım 😄dert etme bu kadar. Senin gibiler değerli bu devirde bide nerde yasiyosun merak ettim sadece
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Harbi mi ben de orada öğrenciyim 😄beni görürsen dövme boksör hanım
Soran+1 yılBölüm nee
- +1 yıl
Öğretmenlik okuyorum sen okuyor musun
+1 yılsenin gibi birini isterim diger kaşmerleri istemem
09 Yorumla- +1 yıl
ama sende öpüşmüş isen senin gibisinide istemem
Soran+1 yılZorla karşılık vermeden öptüğü bişeydi hatta istemiyorum diye kaçtığım bir durumdu
- +1 yıl
sonucta dudagına degmiş ben hçbirşey yaşamadım mesela o yüzden istemezdm
Soran+1 yılO zaman tertemiz bir kız en doğal hakkınız inşallah denk gelir
- +1 yıl
umarım ama temiz kız klamadı gibi
Soran+1 yılEn fazla öpüşen var işte benim gibi
- +1 yıl
işte kalmamıiş bana layık geneli öpüşmüş sevişmiş
Soran+1 yılUmarım bulursun
- +1 yıl
zor
Sen dinleme onları boş ver
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ah bide erkeklere laf atarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni yatırıp bacaklarını ayırıp basan kazanır kızlara öyleleri yaranır
00 YorumlaOlduğun gibi kal
10 YorumlaFazla açılmaya gerek Yok sadakatli olmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni yanlış yönlendirmişler
00 Yorumla
+1 yılÇevreni değiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım
- +1 yıl
Oldu bitti gitti
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında