Cinsel Yaşam Kankamın kız kardeşi ile yattım, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Olay biraz değişik, yargılamayın Kankamın kız kardeşi ile yattım, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Karaktersizlik örneği diye buna denirAferim kendine hakim olmaktan aciz insan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Hehe olsun önüne gelenle yatan acizin birisin Yorumla Soran +1 yıl seks yapmanın neresi acizlik sonuçta iki tarafın rızası var Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Acizlik değil tabikide Ama önüne gelenlede yapmak acizliktirTabi bu senin seçimin saygı duyarız dayı Yorumla Soran +1 yıl güzel kızdı , her erkeğin becermek isteyeceği cinsten Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Kafa yapısına bak ya 😂 yav sizin gibi erkekler oksijen israfıEski sevgilim haklıydı ya Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olabilir neden olmasın iki tarafında rızası varsa 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Neden böyle serfsizlik yaptın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Anladım, bundan sonra kızdan uzak durmanda fayda var ya da sevgili olun bunuda kankana söyle Yorumla Soran +1 yıl kızdan uzak dururum tabi , çapkınlık amacıyla yattık arada duygu yoktu, kızı dölledim Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Uzak durmakta fayda var ozaman Yorumla Soran +1 yıl tamamdır eyv Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sevişebilirsin ne var bunda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne kadar etik bir durum bu Yorumla Irresistibleart +1 yıl Seks hayatin onu bağlamaz ikinizin onayi varsa ne alaka ya kan bağı olanlar evlenip çocuk yapiyo kanka kim oluyo Yorumla Soran +1 yıl vicdan rahatlaması geliyor Yorumla Irresistibleart +1 yıl Güzel Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Olan olmuş zaten o sen olsan bari demiş Aleyna 0 0 Yorumla
ÇıtırNişanlı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olur öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çapkınlık, bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kız mı istedi ilişkiye girmeyi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl sarhoşluğun etkisiyle evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire miydi Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamını istiyorsa sakıncalı olabilir Yorumla Soran +1 yıl görüşme imkanımız olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmasın zaten Yorumla Soran +1 yıl aramızda 8 yaş var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli misn sen Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız f. ckbody mi olacaksın Yorumla Soran +1 yıl böyle bir düşüncem yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kankana ihanet olur Yorumla Soran +1 yıl ben 27 kız 19 yaşındaydı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl üçlü yapın 1 1 Yorumla barmen1515 +1 yıl :) kankasını da mı alsınlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karaktersizlik örneği diye buna denir
Aferim kendine hakim olmaktan aciz insan
bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum
Hehe olsun önüne gelenle yatan acizin birisin
seks yapmanın neresi acizlik sonuçta iki tarafın rızası var
Acizlik değil tabikide Ama önüne gelenlede yapmak acizliktir
Tabi bu senin seçimin saygı duyarız dayı
güzel kızdı , her erkeğin becermek isteyeceği cinsten
Kafa yapısına bak ya 😂 yav sizin gibi erkekler oksijen israfı
Eski sevgilim haklıydı ya
Olabilir neden olmasın iki tarafında rızası varsa
whatsapp gecelerı cok yakınlastırıyo mılletı
Neden böyle serfsizlik yaptın
bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum
Anladım, bundan sonra kızdan uzak durmanda fayda var ya da sevgili olun bunuda kankana söyle
kızdan uzak dururum tabi , çapkınlık amacıyla yattık arada duygu yoktu, kızı dölledim
Uzak durmakta fayda var ozaman
tamamdır eyv
Sevişebilirsin ne var bunda
ne kadar etik bir durum bu
Seks hayatin onu bağlamaz ikinizin onayi varsa ne alaka ya kan bağı olanlar evlenip çocuk yapiyo kanka kim oluyo
vicdan rahatlaması geliyor
Güzel
Olan olmuş zaten o sen olsan bari demiş Aleyna
Bence annesini de götür
olur öyle
çapkınlık, bu işi yaparken kim olduğunu bilmiyordum
Kız mı istedi ilişkiye girmeyi
sarhoşluğun etkisiyle evet
Bakire miydi
hayır
Devamını istiyorsa sakıncalı olabilir
görüşme imkanımız olmadı