Arkadaşlar biliyorsunuz penis boyu bizim elimizde olan bir şey değil Allah vergisi ancak açıkçası benimki çok kısa 11 - 12 cm Max bunu uzatma yolu var mıdır ilaç ya da egzersiz falan?
11-12 cm hiç sorun değil. bu boyutlardaki erkeklerle çok ilişkiye girdim ve her zaman tatmin edici oluyor. için çok çok rahat olsun. kafaya takmadığın sürece hiç sorunun olmayacak. bunu mesele olarak düşünürsen ister istemez 2 metre boyum yok diye düşünmek gibi psikolojik açıdan dertlenirsin. bazımızın da boyu daha uzun veya daha kısa. sadece o kadarlık bir mesele.
ilişkide kesinlikle tatmin edebilecek ve tatmin olabileceksin. tecrübeyle sabittir. hiç kaygılanma.
Ya aslinda isin sonunda dayanamayip bir doktor abime sordum uroloji uzmani. Tamamiyle genetik seninki zaten o boya ulasacakmis sen oyle denedin de oldu zannediyorsun dedi
Evet tabi ki de haklısın ama gerek çevreme bakıyorum söylenilen kadarıyla 17-20 arası hep gerek ilişkide karşı tarafın zevki için çok kötü ve utanç verici
Yiğidim kızımız her aşık olana yüz vermiyorda ben herkese yüz verirmiyim.. benim ondan kalır yanım mı var.. bi eşi olsaydı huyu huyuna denk yanına yakışacak o ben olurdum.. ama minnak minnak 🤭
Var arkadaş sen gel uygunsuz yerde uygunsuz söz et ki ben bile etmem.. millet yüzümeye çalışsın ben abilik yaparak uygun dille seni sakınayıM.. aranızı bozan ben olmuş olayım sonrada🙄
Zaferim yine sakin tepki veriyor.. dal la ma nın biri sapıkça sözler ediyor ki ona bi şey diyemeyiz.. çünkü böyle bi fırsat verdiğin için.. sonra aramız bozuldu de.. aranızı bozan sensin minnak kız
Bir kadın helal olası ya kadar bi noktada sevdine bile haramken kızımızın zaferime yaptığı hiç olmadı yiğidim.. biz kız erkeğin değerini bu kadar düşürmemeli kendi değerini düşünmeyecek şekilde davranarak
Yok zaten bahtsız kala kala bahtsız bedevi olmuş.. onun bahtının derdi sana mı düştü minnak kızım.. bırak zamanı gelince denesin görsün.. kişi var bu durum için yüzüne bakmayacak, kişi var bu duruma dert diye bakmayacak.. neye göre bu yoruma atlarsın.. zaferim haklı
Gel bide yürü.. yazamazsın güzel kızım yazamazsın.. bak aramızda 13 yaş var bende sana yürümesini bilirdim.. ama herkesin bi duruşu olmalı.. taş yerinde ağır değildir.. ben sana ya da senin yaştakilere yürüsem yerim onlar değildi.. sende buraya yazdın yerin bura değildi.. zaferimden özür dile af dile.. sevgilin olmasa arkadasın olsa bile af dile.. arkadas bile olsa, arkadasını bu hale düşüremez
@Tafo21 ben senin yasndakılerle de cıktım amca gibi neden davranıyor sun ki sen 38 yas kucuk bence abartmasan mı 25 ım ben ayrıca zaferden cidden hoslanıyordum onu istedim aşk olarak ama o bana ciddi bakmadı ben de o yuzden buraya yazdı keyfime baktım sorun bu
Yürekten seven karşı taraftan bi şey beklemeden sever.. benim sevgim karşı tarafın ölcüsüyle mi şekil alacak.. karşı tarafa göre şekil alacaksa ben niye seviyorum deyim.. karşı taraf sevince ikimiz adınada sevmiş oluyor ozaman😁